• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Dilini keserim adamın ben bu ne lakayıtlık kanka olmuşlar

Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Bazı market görevlileri aşırı şekilde cana yakın olabiliyorlar, bu durum birde eşinizin dışa dönüklülüğüyle birleşince fazlaca samimiyet ortaya çıkmış çok fazla takılacak bir durum değil.. Takıntı haline getirmemenizde fayda var derim..

Ben bakış açınızı yanlış buldum. Kadın işini yapıyordur ya da sizin imanız doğrudur, flörtöz bir yapısı vardır biz bilemeyiz. Ama size karşı sorumluluğu olan eşiniz, siz yanındayken sizin ne düşüneceğinizi ve düşeceğiniz durumu düşünmeden, başka kadınlarla muhabbet adı altında flört ediyor, siz kocanızı es geçip bütün kötü lafları elin tanımadığınız kadına ediyorsunuz. Sizce yaptığınız mantıklı mı?

Yardım istemedik konu da şu markette bardak mı ne vardı aliim dedim eşim gerek yok dedi kadında esime hak verriuo sen kimsin yaa işte oluyoo
Madem anlayamıyosunuz cvp veryin anlayanlara sordum ben ok

Kötü bir muhabbet olmuş. Bende ürün tavsiye ediyor sandım.

Sizin istediğiniz bir ürüne " gerek yok " diyorsa ayıp etmiş gerçekten.

Esiniz de çok ayıp etmiş. Teşekkür ederim değip o bardakları alacaktı.
...

Bu forumda da gereksiz bir savunma oluyor bazen bende şaşırıyorum. Evet doğru kadın var kadın var , erkek var erkek var herkes bir değil ki.

Kendini göstermek için 40 takla atan insanlar var.

Karsidaki de buna meyil veriyorsa insan iki kat delirebilir.

Bizde markete girdiğimizde herkesle muhabbet ederiz , eşim fikir danışır hatta , bende öyle. Çıkana kadar sohbet ederiz .

Ancak alacağım bir ürüne eşimle zitlasirken oda eşimden yana olursa ipler kopar orada.

Sen işine bak , senin işin çiftlerin evine alacağı şeye karışmak değil. Fikir sorulursa cevapla yoksa işine bak .

Kocaya da o "güzel muhabbet " itinayla gösterilmeli evde .

Valla kocam herkesle sohbet eder.Kasiyerle, sitedeki hanımlarla ( parkta çocuğumuzu oynatirken vb) site güvenlikleriyle, esnafla vb .Eşim dışa dönüktür kadın, erkek farketmez ayak üstü sohbet eder. Bende aksine öyle ayak üstü sohbet, muhabbet çok sevmem ama eşimi kısıtlamam. Biri için (kadın da olsa) hoş sohbet dese aklıma kötü birşey gelmez. Rahat miyim, geniş miyim, asla. Eşime güvenirim , sohbet etmesi ile ilgili aklıma kötü birşey gelmez. Bende arada sohbet ettiğim insanlar olabilir. Sohbetle herkes birbirine göz dikseydi ohooo. Ya kendine ya eşine güvenmeyenlere göre bu davranışlar bence
Aynı benim eşimde öyleydi. 😂. Herkesle hemen diyalog kurtardı, yaşlı, genç, kadin, erkek. Hiç problem olmazdı. Bende öyleyim ama onun gibi değilim. Mesela köpeği gezdirmeye çıkınca ormana, köpeğiyle gezmeye çıkmış adamlar var, kadinlar var, hep dikilip konuşuruz, sohbet ederiz, bazı zaman ya ben sorarım, hangi yöne gideceğini, ya karşımdaki sorar, ve beraber gezeriz ve sohbet ederiz. Bu adamların çoğu evlidir ama ne benim aklımda bir kötülük var, be karşımdakinde. Hemen hemen hergün olur bu.

Geçenlerde bir markette öyle bir şey başımıza geldi. Kasadaki arkadaş biraz boş ve fazla konuşma sürdürdü. Eşimde bende rahatsız olduk. Nişanlıydı yüzükte vardı parmağında. Yani asılmak olarak düşünmüyorum ancak karşındaki çift susuyorsa abartarak eşimle konuşması beni de eşimi de rahatsız etti. Bizde bir daha gitmedik o markete. Kendimizi sinir edeceğimize.

Kocan flörtöz. Burda market görevlisi kadının bir rolü yok ki. Kocan emin ol başkalarıyla da flört ediyordur. Hadi bu kadını engelledin peki ya diğerleri. Valla evlenirken iyi ohh adam ne güzel flört ediyor, eğlenceli, yakışıklı ama sonra istiyorsunuz ki değişsin. Değişmez işte o öyle kolay değil. Eşinizi çekin kenara bundan sonra ben çalışıp sana bakıcam sen evde oturacaksın deyin. Ev beyi olsun.

Kadında birşey yokta eşin onunla konuşmayı seviyor bence bilemedim suç kocada

Bence haklısınız ürün ile ilgili bilgi amaçlı falan konuşabilir tabi ki ama sizinki muhabbete dökmüş işi. Eşim bişey soracagi zaman kardeşim diye veya büyükse abla YADA hanımefendi şeklinde hitap eder. Bir erkek böyle şeylere çok dikkat etmeli. Eşinize şu şekilde izah edebilirsiniz, sen art niyet dusunmeyebilirsin ancak eşi, kardeşi denk gelse işi başka yönlere çeker.

Yardıma ihtiyacımız olursa isteriz siz işinizden geri kalmayın derdim heralde.
Sormadıkça gelip neyin önerisini yapıyo

Kadın iyi niyetli de olabilir, sınırı aşıyor da olabilir yahut tamamen kötü niyetli de olabilir.

Siz rahatsızlığınızı eşinize karşı dile getirirsiniz, o da sınırı çizer. Sonuçta kadının size karşı değil, eşinize karşı tavrıyla alakalı bir konu bu. Emin olun eşinize olan davranışlarını eşinizin tutumu şekillendiriyordur zaten.

Eşinizin velisiymiş gibi onun adına kadını şikayet etmek ya da kadına imalı cevaplar vermek sizi küçük düşürür.

Size eşinizle bir ürünü alıp almamak konusunda tartışırken müdahale etmesi konusunda hak verdim sadece. Onun dışında elbette bir sohbet, danışma ve fikir verme olabilir.

Back
X