- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Evet aynen öyle yaptı çok güzel tarif ettiniz![]()
Anladım, ozaman haklısın kadın var kadın var demekte.
Asırı yakısıklı adamla evlenmenin zararları bunlar. Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAnladım, ozaman haklısın kadın var kadın var demekte.
HahahaAnladım, ozaman haklısın kadın var kadın var demekte.
Dilini keserim adamın ben bu ne lakayıtlık kanka olmuşlarMerhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Allahım benı neden yakısıklı yarattın diye pirinc rafına kafasını vurmus ve sitem etmistir bencegerçekten mi ? eşiniz ne yaptı peki ?
Valla onu o cevabı verene sormak lazımgerçekten mi ? eşiniz ne yaptı peki ?
Yazdım yazdım merak etme.Valla onu o cevabı verene sormak lazım![]()
Bazı market görevlileri aşırı şekilde cana yakın olabiliyorlar, bu durum birde eşinizin dışa dönüklülüğüyle birleşince fazlaca samimiyet ortaya çıkmış çok fazla takılacak bir durum değil.. Takıntı haline getirmemenizde fayda var derim..Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Eşinizde gereksiz muhabbete eşlik ediyor farkındaysanız..Ya arkadaşı dgl tanıdığı dgl hiç hoşlanmam böyle gereksiz muhabbet e giren lerden
Eşinizde gereksiz muhabbete eşlik ediyor farkındaysanız..
Yardım istemedik konu da şu markette bardak mı ne vardı aliim dedim eşim gerek yok dedi kadında esime hak verriuo sen kimsin yaa işte oluyoo
Madem anlayamıyosunuz cvp veryin anlayanlara sordum ben ok
Aynı benim eşimde öyleydi.Valla kocam herkesle sohbet eder.Kasiyerle, sitedeki hanımlarla ( parkta çocuğumuzu oynatirken vb) site güvenlikleriyle, esnafla vb .Eşim dışa dönüktür kadın, erkek farketmez ayak üstü sohbet eder. Bende aksine öyle ayak üstü sohbet, muhabbet çok sevmem ama eşimi kısıtlamam. Biri için (kadın da olsa) hoş sohbet dese aklıma kötü birşey gelmez. Rahat miyim, geniş miyim, asla. Eşime güvenirim , sohbet etmesi ile ilgili aklıma kötü birşey gelmez. Bende arada sohbet ettiğim insanlar olabilir. Sohbetle herkes birbirine göz dikseydi ohooo. Ya kendine ya eşine güvenmeyenlere göre bu davranışlar bence
Yardıma ihtiyacımız olursa isteriz siz işinizden geri kalmayın derdim heralde.Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??