Ben mi yanlis anliyorum?Kaynana gibi anne

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Kızlar annem benimle birlikte kaliyor.Sagolsun yardimi çok elbette ama bazen beni cok boğuyor yani kv. Olsa kaynanalik yapiyor diyecegim ama oz annem sonucta niye boyle davraniyor anlayamiyorum.Kizim 15 aylik ve dogdugundan beri buyuk bir uyku sorunumuz var.Uykuyu sevmiyor 1.5 yasina geldi ama gece saat basi meme istiyor bende deli gibi uykusuz kaliyorum.Gundüz biraz uyuyim diyorum annemin hemen surati degisiyor.Yatmaya gitmemle birlikte kizimla bagirarak sarkilar soyleyerek oyunlar oynuyor.İkide bir anne nerde anne nerde diyor cocugun aklina beni getiriyor.Kızim biraz mız mız surekli bir aglamaya meyil durumu var boyle olunca da annem ilgileniyim de kizim biraz uyusun ses olmasin demiyo aglamasini dinliyo mudehale etmiyo iste o an delirecek gibi oluyorum cikip bi uyutmadiniz deyince de ne uyumasi kalk cocuguna bak diyor.Çok sinirleniyorum gercekten hani ilgilenmeye useniyo desem ben uyanikken baya baya ilgileniyor sorunu ne bu kadinin anlamadim gercekten

Son düzenleme:
Senin bakmanı istiyor
Annen bu durumdan memnun değil gibi
Değil de neden yani?biliyor kizim butun gece uyutmuyor ne var gecip bir saat kestirsem vallahi sinirlerim harap oldu artik.Biz zamaninda tek basimiza cocuk baktik sartlar soyleydi boyleydi filan diyor.Tamam da senin annen yaninda degilmis sen yanimdasin faydan olur kendime gelirim fena mi diyorum sonra tartismaya basliyoruz

Değil de neden yani?biliyor kizim butun gece uyutmuyor ne var gecip bir saat kestirsem vallahi sinirlerim harap oldu artik.Biz zamaninda tek basimiza cocuk baktik sartlar soyleydi boyleydi filan diyor.Tamam da senin annen yaninda degilmis sen yanimdasin faydan olur kendime gelirim fena mi diyorum sonra tartismaya basliyoruz
Haklısın
Ama annen sen gibi düşünmüyor

Kırılmakta haklısın. Yaptığı çok düşüncesizce. Ne bileyim, kızım uykusuz, gürültü etmeden çocuğu ne kadar çok oyalayabilirsem o kadar iyi diye düşünmesi lazım. Açık açık konuştun mu?

Kusura bakmayin ama anneniz gercekten kaynana gibi. Benim annem geldiyinde geceden sabaha kadar o bakiyodu bebege, ben uyuyordum. Anne de kizina yardim etmiycekse kim etcek ...

Kırılmakta haklısın. Yaptığı çok düşüncesizce. Ne bileyim, kızım uykusuz, gürültü etmeden çocuğu ne kadar çok oyalayabilirsem o kadar iyi diye düşünmesi lazım. Açık açık konuştun mu?
Evet defalarca söyledim ama bu konuda çok anlayissiz.Biraz uyumak istememi tembellik olarak görüyor ve anneligimi sorguluyor.Her anne gibi ben de bu sorgulama durumundan cok rahatsiz oluyorum.Kaç kez ne olur gunduzleri biraz uyusam millet calisiyor anneleri butun gun torunlarina bakiyor diyorum ama yatmaya gidince yine ayni seyleri yapiyor artik soylemekten biktim

Kusura bakmayin ama anneniz gercekten kaynana gibi. Benim annem geldiyinde geceden sabaha kadar o bakiyodu bebege, ben uyuyordum. Anne de kizina yardim etmiycekse kim etcek ...
Ya yardim ediyor gercekten ev işi olsun yemek yapmak olsun ama benim enn buyuk sorunum uykusuzluk.Bu konuda anlasamiyoruz birturlu

Evet defalarca söyledim ama bu konuda çok anlayissiz.Biraz uyumak istememi tembellik olarak görüyor ve anneligimi sorguluyor.Her anne gibi ben de bu sorgulama durumundan cok rahatsiz oluyorum.Kaç kez ne olur gunduzleri biraz uyusam millet calisiyor anneleri butun gun torunlarina bakiyor diyorum ama yatmaya gidince yine ayni seyleri yapiyor artik soylemekten biktim
Haklısın.

Ayni seyleri yasiyoruz ancak bu kadar olur.(gece uyuyorlar cok sukur o konuda sikinti yok)mesela isten geliyorum daha adimimi atar atmaz anneniz geldi deyip balkona geciyor sigara icmeye.halbuki zaten ilgilenecegim.sadece iceri gecip bir elletimi yikayip ustumu degistirmek istiyorum.isten gelince dinlenmis muamelesi yapiyor bana.eve gelirim her taraf her tarafta.hicccc durmam ayaklarim sizlar yatana kadar.demezki dur su tabagida ben koyayim makineye.evi topla yemek yap cocuklarla ilgilen.annem tableti alir eline odaya gecer,esim kumandasini alir tv karsisina gecen.haftasonlari azicik gec kalksam batar.kalk cocuklarinla ilgilen diye direkt basima dikilir benim.ama esim uyudugunda birak elleme adami der.esim disari ciktiginda adamcagiz bunaldi nefes alsin biraz der,ben bir yarim saat cikacak olsam surati asilir soylenir.hasta olsam asla kizim sen yat dinlen demez o halde ilgileneyim diye bekler.3. bebegime hamileyken kalbi durdu kurtaj oldum.doktor dinlen dedi 1 hafta rapor verdi.1 saniye oturamadim bile.kurtaj oldugumun aksami cocuklari salladim kucagimda uyusunlar diye.ne annem ne esim demedilerki sen yat dinlen biz uyuturuz(normalde esim cok yardimcidir cocuklar konusunda ama o gun oyle bir okuzluk yapti hayatta unutmam)ben de artik hic kimseden birsey beklemiyorum.yapacaksin izmirim tek basina yapacaksin diyorum.tutki kimsen yok mecbursun.cok alinirdim eskisen artik alinmiyorum

Gün içinde nasıl ilgilenir yada gece?
Sessizce uzanmaya hevesleniyor belki de kendide.
Neden sizin yanınızda yaşıyor?
O zaman uzansin ben ondan hic bir is beklemiyorum ki.Kendisi yapiyor istedigi zamanda gidip uzanabilir.Gecen gitti 3 saat yatti cıt çıkarmadim.Onun uyumasi bana batmiyor benim ki niye ona batiyor cok anlayissiz gercekten

O zaman uzansin ben ondan hic bir is beklemiyorum ki.Kendisi yapiyor istedigi zamanda gidip uzanabilir.Gecen gitti 3 saat yatti cıt çıkarmadim.Onun uyumasi bana batmiyor benim ki niye ona batiyor cok anlayissiz gercekten
Yaşı geçen büyükleri çocuk gibi düşünmelisiniz sizinle kıyaslamayın bence.
Neden sizinle yaşıyordu?

Anneniz sizin yanınızda neden kalıyor size böyle davransin diye mi anlamadım
Bence anneniz olmayınca daha rahat ediceksiniz

Back
X