Ben mi yanlis anliyorum?Kaynana gibi anne

Kızım bir yaşına geldi sadece kız kardeşim 2-3 kere yarım saat tutmuştur uyumuşumdur o da yarım saat dolduğu gibi abla yarım saat oldu derdi 1 senedir uyku nedir bilmiyorum annem zaten aynı senin ki gibi var ama hiç demez biraz oyalıyim uyu kızım diye o kadar uykusuz kaldığımı biliyor ama bir kere bile teklif etmedi ben diyince de aynı sizin ki gibi anneee anne nerde diye diye hem uyutmuyor ve de bir kere mız mızlansa hemen bana verip al emzir durmuyor diyor napalım bizim de şansımız böyle kardeşim :(

Uzmeyin kendinizi ....aynı ev içindesiniz de ,harap olur ilişkiniz.Diger gördüğünüz yardımları kar sayin ,ama ilerde Allah nasip eder de evladiniz sizden yardım isterse dört elle sarılın ona,hissettirin birtanecik annesi oldugunuzu

Ben anladım canım. Babanla boşanmış ve size sığınmış bir nevî. Sen dinlenirken onun çocuk bakıyor olması bu sebepten rahatsız ediyor kendini. Yani sığıntı psikolojisi yaşamak. Eminim öyle hissettirecek davranışlarda bulunmuyosunuzdur ama annen öyle hissediyo. Sebep bubence

Güzellikle soyleseniz dicem ama bunu anlayacak olsa boyle yspmazdi sanırım :/ anneler böyle yapmaz bilirdim ben hep ya benim annem hasts haliyle çocuğu ona biraksam yarim saat o arada evi supurur hemen kızarım yapma Hastasın diye.Üstümde ağırlık var desem hadi git yat sen der ama.gündüz uyuyamam ben kızım onda dursa alır eve goturur gece sarılır yatarim der ama kızım durmaz ne.bileyim bence anneniz istemediğinden değilde farklı dusundgnden boyle yapiyor

Hem emzirin hem kızınızla uyuyun,o şekilde iki saat uyuduğumu bilirim,ağzında meme olunca kızım cok güzel uyurdu

Anne-kız ilişkisi içerisinde de kadınsal duygular baki mi hakikaten ya? Kıskanır mı bir anne evladını? Evlattan,candan önce "kadın" gibi mi görür? Kadın olarak görse zaten uykusuz bir arkadaşı olsa bir saat bebeğine bakmaz mı? Burada okuyup şaşırdığım bir konu oldu

Anne-kız ilişkisi içerisinde de kadınsal duygular baki mi hakikaten ya? Kıskanır mı bir anne evladını? Evlattan,candan önce "kadın" gibi mi görür? Kadın olarak görse zaten uykusuz bir arkadaşı olsa bir saat bebeğine bakmaz mı? Burada okuyup şaşırdığım bir konu oldu
kıskanmak değil bence
bazı insanlarda merhamet duygusu hiç olmuyor
karşısındaki kim olursa olsun

kıskanmak değil bence
bazı insanlarda merhamet duygusu hiç olmuyor
karşısındaki kim olursa olsun
Öyle mi acaba? Ne bileyim belki de öyledir. Belki mutsuzdur,psikolojik olarak problemlidir boşanma kısmı yormuştur acaba o yüzden herkes mutsuz olsun mu istiyor, biraz ondan mı bu rahatsızlık verme dürtüsü

Benzer modelden bende de var 1 saat bile uyusam, kalk 2 saattir uyuyosun diyor:))
Gece de uyumadım pek diyince de yat istersen biraz diyen de kendisi ayrıca.
Böyle çelişik bir kadın. Damadına da pek düşüncelidir bana gelince tırnaklar çıkıyor.

Öyle mi acaba? Ne bileyim belki de öyledir. Belki mutsuzdur,psikolojik olarak problemlidir boşanma kısmı yormuştur acaba o yüzden herkes mutsuz olsun mu istiyor, biraz ondan mı bu rahatsızlık verme dürtüsü
bir anne evladı mutsuz olsun istemez bence
gerçi annesinden çok dert yananda var forumda ama öyle inanmak istiyorum şahsen :)

Annene blöf yapsan? kendine gelir mi acaba? hani şöyle; “anne, tüm gün yoruluyorum.sen yanımdasın fakat uykuya bile yine de vakit ayıramıyorum, bakıcı tutmaya karar verdik bu sayede bende biraz nefes alırım” desen..

Haftada 1 gelse kızım sen dinlen hadi der de hergün aynı evdesiniz. Çokta yorulmadığınızı yada gereğinden fazla ilgilendiğini düşünüyordur. Sorsan “Önceden ben şunları bunlarıda yapıyordum. 1 çocuğa bakarken yoruluyorsunuz” derler. O yüzden bu yorgunluk tuhaf geliyır belkide.

benim annem anne değil eşim diyor seni hiç sevmiyor asla benle ilgilenmez despot birazda deli çektiklerimi bir allah bir ben biliyorum bazen diyorum şuraya konu açıp anlatayım yaptıklarını çok ağlıyorum çok üzülüyorum ama çözümü yok kıskançlık hayatın hıncını çıkarma gibi oğluna aynı şeyleri yapmıyor onun sonsuz kredisi var

o zaman gitsin evden bakmasın madem ne işe yarıyor ki eşin yok mu? yardımcı tutabilecek durumun var mı veya?

Sizin anneniz yine yardim ediyor biz dogumdan sonra onuda gormedik. Bir gece kaldi sadece yanimda ondada ertesi gun babama catti butun gece kanepede yattim sirtim kirildi bas bas bagirdi benden alamadigi hincini babamdan aldi. Cok zor bir dogum gecirdim sezeryanliydim ustelik bebegim ilk ay gece gunduz dur durak bilmeksizin agladi cok gaz sancisi vardi o halimle bebegin etrafinda pervane gibi dondum ve annem bu surecte misafir gibi geldi gitti sadece bir iki sefer bir tas corba yapti verdi. Soyledigimdede acik acik kaynanan var o yapsin diyordu. Ve kaynanamin allaha emanet bir kadin oldugunu adi gibi biliyordu. Aklima geldikce kinleniyorum anneme lafa gelincede kendini dunyanin en iyi annesi olarak gosteriyor.

Back
X