Ben mi yanlis anliyorum ?

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Merhaba. Çalışan bir bayanım. Bu sene tayin istedim iş yerimi değiştirdim. İş yerimde benden yaşça büyük biri var. Sürekli benle konuşmaya çalışıp duruyor iltifatlar ediyor. Güzel kızım vs. diye başlayan iltifatlar iyice artmaya başladı . Başlarda kötüye yormadim. Fakat en son daha birkaç gün önce hem de bir bayan arkadaşın yanında giyim kusamimi ovdu çok güzel giyindigimi söyledi ona ne ki açıkçası sinir oldum hem de bir başkasının yanında. Yanlış anlaşılmalar olur diye çekiniyorum. Onunla fazla muhattap olmamaya çalışıyorum. Ben mi abartıyorum biz kadınlar hissederiz. Not: ben de evliyim o da. Evli ve çocuklu olduğumu da biliyor üstelik.

İnsan iltifat edebilir tamam da suyunu cikartmiş adam galiba. Ben olsam iltifatlara basladiginda tesekkur filan etmem suratina bir "yeter" bakışı atar gecerim. Mal mal hareketler...

Rahatsız oluyorsanız açıkça bu şekilde konuşmayın burası bir iş yeri deyin.

Cok uzatmadiniz mi bu iltifat faslini artik bir dursaniz mi deyin.

Bazı erkekler fena alışmış. Nasıl desem ağzı hep böyle. Siz mesafeli olun. İleri giderse hemen uyarın.
Şu anda ağız dalaşına girmeyin bence. Kadınlara iş alanında saygıları yok.

O size o kadar rahat konuşuyorsa sizde çok rahatça ağbi diyin faydasını görürsünüz

Zaten uzak duruyorum teşekkür asla etmedim iltifatlardan ötürü. Bana kalırsa bu adam tecrübeli. İş ortamında yapmış daha önce bu tarz şeyler. Görmezden geliyorum yolumu değiştiriyorum çoğunlukla.

Dikkatli olmakta fayda var, dediğiniz gibi biz kadınların hisleri kuvvetlidir. Böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız dediğiniz gibi mesafe koyun.

İltifatlardan ve ilgiden hoşlanmadığınızı söyleyin.
Ve ekleyin; eşim aşırı kıskançtır.
Bu yeterli galiba.

Ben olsam napardım.....
Sürekli kocamı överdim.. Ayy aşkım bana bunu almış.. Ay kocam bana süpriz yapmış çok seviyorum onu.. Vs vs.. Veya eşime derim ki. Beni bugün sen alsana işyerinden. Birde sizi yan yana Bi görsün belli Ozaman soğumaya başlar

Eğer anladığını söylersen inkar eder yanlış anlamışsın der, söylemesen başına dert açar. Uzaklaş eşim izin vermiyor kimseyle konusmama de yalan at uzaklaşsın.

Gayet doğru anlamışsınız, kadınların hissi kuvvetlidir. Bir daha överse yada imada bulunursa suratınızı asarak x abi iltifat övgü sevmiyorum dikkat edersen sevinirim deyin, bunun üstüne mesafeli durur diye düşünüyorum.

Şu işyerinde lakayt tavırlı kadınlardan da erkeklerden nefret ediyorum, bir de el kol şakalarından.

Bence bir şekilde söyleyin, yani ben işyerinde böyle fazla samimi hareketlerden hoşlanmıyorum diyebilirsiniz. Veya daha açık. Yakın zamanda aynı durumda olduğum bir kişiye açıkça rahatsız olduğumu söyledim,inkar etti yanlış anlamışsın dedi. Önce bi üzüldüm adamı sapık pozisyonuna soktum diye ama sonra hareketlerine çeki düzen verdi ben de rahat ettim, o olay da geçti gitti hala samimiyetimiz devam ediyor ama ölçülü. İyi ki söylemişim. Sizin içinize dert olacağına söyleyin ona dert olsun. İnsanlara sınırlarımızı söylemek gerekiyor çünkü herkesin sınırı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…