Herkese merhaba hanımlar.Benim buradaki konularımi hatırlayanlar olacaktır.Ben bı yıllık evliyim.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz evlenirken kendi anne babam da dahil böyle olsun istediler.Sorun ise şu kv ve kp herşeye ama herşeye karışmak istiyolar.Esime bana evimdeki eşyaya kadar.Benimle önceden de bı çok tartışması oldu ama büyük iki tartışma oldu ve ben gerçekten çok yara aldım.Ailemin beni sevmediğini vs öne sürdüler ve beni babamın maddi durumu yüzünden aşağıladilar.Oglumla görüştümuyosun vs vs kı ben asla karışmam o zaman haftada iki üç kere beraber yemek yiyoduk ve ona rağmen bana bunu diyodu.Esim hiç bişey demedi annesinin onca lafına rağmen.Ama ben bi hata yapıp annesine konuşalım halledelim dedim.O gün bugündür yine rahat bırakmadı bizi.Ben yapma dediğim halde yine eve gelen misafire Suna buna herşeye karıştı.İki hafta kadar önce esimi bı gün akşam babası işten almış ve konuşmuşlar.Biz powerla anlaşamıyoruz demiş babası.Bizi eve almıyor,gelsek evden kovuyor,bize karşı saygılı değil demisler.Ki eşimin kardeşi iş çıkışı bize uğrar,annesi de öyle girmese de uğrar.Ama yok yani almıyor vs demiş.Esime demiş ben istemiyorum bu gelini diye.Kv kendi istediği olmadığı zaman herkesi bana dolduruyor.En son ise ben halilarimi yıkamaya verdim.Halicilar akşam gelecekti eşim evde olsun istemiştim.Ogun yetişmemiş mecbur ertesi gün geldiler eşim evde değildi.Halilari aldılar.Kv hemen eşimi aramış.Power halilari yıkamaya vermiş haberin var mı eğer haberin yoksa adamları baban kapıda bekletiyor hemen indiririz hem elin adamlarını sen yokken eve aliyo demiş.Bu bardağı taşıran son damla oldu.Esim d bu kadar imaya karşı haberim var demiş o kadar.Esim tasinalim diyo ama sadece ben bu böyle gitmez dediğim anlarda.Sonra yine tasinamayiz mecbur oturucaz diyo.annesi çok iki yüzlü ayrıca.gunduz aramızi bozmak için arar akşam da oğlum paşam bitanem der.Benim bu hakaretlerin ve imalari taşıyacak gücüm kalmadı hanımlar.Esim de bu tür olaylardan sonra sadece topla kendini vs diyo.Ben taşınmayacaksa ve annesine babasına bı mesafe koymayacak ise ayrılmak istiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?