Ben mı yanlış düşünüyorum

Onlar sizi ayırır .!
evler den ırak , ne biçim insanlar ! hemen taşının.
Asla oturmayın orada evliliğiniz yürüsün istiyorsanız ....
Bi kaşıkkkk suda boğulucak türdennn hepsiii ... Iııyyy NEFRET ETTİMMM:bicak::KK11:
Artı yalnıs mı düşünüyorum ne demek ? Çok sabırlısınız..
Benim sabrım defalarca taştı.Esim haksizlar diyor ama bı çabası yok taşınmak için benim seslerini duymaya tahammülum yok eşim bi de sakin ol diyor

Bu konular hariç fena değil aramız.Fazlasiyla ilgisiz.Ama ben boşanmak istediğim zaman bana hep bosanmayalim diyor.Duzelecej diyo ama bı senedir hiç bişey duzelmedi.bana bazı yalanları var

Anladım. Baya sıkıntılı yalan varsa. Ilgisizse.
Bide uzerine ailesinin sorunu
Sende haklısın cikiş yol yok gibi.
Valla canim taşınmak istedigini dedigim gibi acik net şekildeifade et. Evliliğini düzeltmek istiyor isen ayrı ev de ilk olarak. Sonrada benim akramda duracaksın de. Rest çek. Yoksa bi yol alamazsın canım.
Eger kabul etmezse zaten yapacak bişey yok boşan. Hayatına bak

Anladım. Baya sıkıntılı yalan varsa. Ilgisizse.
Bide uzerine ailesinin sorunu
Sende haklısın cikiş yol yok gibi.
Valla canim taşınmak istedigini dedigim gibi acik net şekildeifade et. Evliliğini düzeltmek istiyor isen ayrı ev de ilk olarak. Sonrada benim akramda duracaksın de. Rest çek. Yoksa bi yol alamazsın canım.
Eger kabul etmezse zaten yapacak bişey yok boşan. Hayatına bak
Çok değişik insanlar ya.Birinin boşandığini falan duyunca yapılan masrafa yazık filan diyorlar.Esim çok ilgisiz tam bı oyun bağımlısı.Ve üstelik annesi bizi gizli gizli arıyor senin yanında aramiyor demisken üstelik eşim bana hak verdiğini söylerken iş yerinde annesini arayıp uzun süre konuşmuş kı kendisi bana cevap bile yazmaz yoğunum diye

Nasıl bi kp nasıl bir aile ilişkisi ki adam oğluna biz bu gelinden memnun değiliz istemiyoruz demiş. Kocan buna ne demiş peki? Ben karımdan memnunum mutluyum sizin lafinizla boşanacak değilim demis mi? Hem o apartmanda uzun süre devam edebileceğinizi sanmıyorum.

karısına böyle bir imada bulunulmasına tepkisiz kalan adamı koca diye yanımda gezdirmezdim o kesin.
insana biraz gurur, biraz yürek, biraz ahlak gerek,
sizinki bunlara sahip değil belli ki...
ama siz en azından dik durun da o insanların yüzüne bakmayın birdaha.

Nasıl bi kp nasıl bir aile ilişkisi ki adam oğluna biz bu gelinden memnun değiliz istemiyoruz demiş. Kocan buna ne demiş peki? Ben karımdan memnunum mutluyum sizin lafinizla boşanacak değilim demis mi? Hem o apartmanda uzun süre devam edebileceğinizi sanmıyorum.
Biz istemiyoruz eğer bizim sozumuzu dinlemeyecekse demiş eşim de o işler öyle olmuyor bakarız başımızın çaresine demiş.Ama bu imalara hiç bişey demedi.Şu anda bile yine oyun başında

karısına böyle bir imada bulunulmasına tepkisiz kalan adamı koca diye yanımda gezdirmezdim o kesin.
insana biraz gurur, biraz yürek, biraz ahlak gerek,
sizinki bunlara sahip değil belli ki...
ama siz en azından dik durun da o insanların yüzüne bakmayın birdaha.
Ben de anlamıyorum.Hani esimin haberi olmasa bile halı bı günde yıkanıp gelecek bişey değil o gelince yine hesap verecektim zaten kı zaten haberi vardı nasıl bı kadın ben anlayamadım Bi de kendime saygımı kaybediyorum yani onlarla konuştukça kendime haksızlık ediyomusum hissi var.Adam su an bile oyun oynuyir

Ben de anlamıyorum.Hani esimin haberi olmasa bile halı bı günde yıkanıp gelecek bişey değil o gelince yine hesap verecektim zaten kı zaten haberi vardı nasıl bı kadın ben anlayamadım Bi de kendime saygımı kaybediyorum yani onlarla konuştukça kendime haksızlık ediyomusum hissi var.Adam su an bile oyun oynuyir

evet haksızlık ediyorsunuz,
eşinize resti çekin ya bu evden taşınırız ya ben yokum diye,
karışmaları, gelmeleri gtmeleri bir yere kadar tolare edilebilir ama bu gelini istemiyorum, eve halıcı geldi gibi direk ortalığı karıştırmaya ve ara bozmaya yönelik davranışlar kabul edilemez.
eşinizin başta tepki vermesi lazım o benim karım diye yumruğunu masaya vurması lazım.

evet haksızlık ediyorsunuz,
eşinize resti çekin ya bu evden taşınırız ya ben yokum diye,
karışmaları, gelmeleri gtmeleri bir yere kadar tolare edilebilir ama bu gelini istemiyorum, eve halıcı geldi gibi direk ortalığı karıştırmaya ve ara bozmaya yönelik davranışlar kabul edilemez.
eşinizin başta tepki vermesi lazım o benim karım diye yumruğunu masaya vurması lazım.
Eşimin zaten en başta hatası var kv oğlunu ev yerleştirmeye bile göndermedi.Esim de anne orası benim de evim demedi.Bugun birlikte olmayın bile dedi ya karışmanij da bu kadari yani.Surekli banyoyu sorardı kışın oğlu üşürnus de

Back
X