Ben mi yanlış düşünüyorum?

Evlilik ve aile kurma hakkındaki düşüncelerimi söylediğim zaman çok yadırganıyorum. Özellikle karşı cins tarafından. Şöyle ki ben ilişkilerde sıkılmaya gelemeyen bir insanım. Mesela bir kadın bence çocuğu varsa arada bir çocuğunu kocasına bırakıp arkadaşlarıyla gece eğlenmesine çıkabilmeli yada her dakikasını eşiyle geçirmemeli bireyselde takılabilmeli. Evet anne olabilirsin sorumluluğu çok fazla ama kendinede zaman ayırmak gerek insan hep çocuğuyla yapışık yaşamamalı diye düşünüyorum. Yada ben asla erkek arkadaşımın yada kocamın telefonunu kontrol etmem. Benimde edilmesinden hoşlanmam. Bu sonuçta güven meselesidir. Ben kontrol etsem bile zaten o adamın niyeti varsa bir şekilde yapar. Ama ben bunları söyleyince insanlar özelliklede karşı cins tarafından çok eleştiriliyorum. Benim düşüncelerim mi hatalı acaba? Siz ne diyorsunuz?
Çünkü fiziksel gelişimi tamamlamış ama karakter gelişimi, kadına bakış açısı bir noktaya kadar ilerlemiş sonrasında durmuş kafada çok insan var. Kadın evinin kölesi, çocuklarının anan babası ve kocasının hizmetçisi olsun diyenler. Bende sizin gibi düşünüyorum . Hatta bazen evlilik okey ama çocuk bilemiyorum. Bana o kadar uzak bir konu ki.

Evlilik ve aile kurma hakkındaki düşüncelerimi söylediğim zaman çok yadırganıyorum. Özellikle karşı cins tarafından. Şöyle ki ben ilişkilerde sıkılmaya gelemeyen bir insanım. Mesela bir kadın bence çocuğu varsa arada bir çocuğunu kocasına bırakıp arkadaşlarıyla gece eğlenmesine çıkabilmeli yada her dakikasını eşiyle geçirmemeli bireyselde takılabilmeli. Evet anne olabilirsin sorumluluğu çok fazla ama kendinede zaman ayırmak gerek insan hep çocuğuyla yapışık yaşamamalı diye düşünüyorum. Yada ben asla erkek arkadaşımın yada kocamın telefonunu kontrol etmem. Benimde edilmesinden hoşlanmam. Bu sonuçta güven meselesidir. Ben kontrol etsem bile zaten o adamın niyeti varsa bir şekilde yapar. Ama ben bunları söyleyince insanlar özelliklede karşı cins tarafından çok eleştiriliyorum. Benim düşüncelerim mi hatalı acaba? Siz ne diyorsunuz?
Fikirlerinizi sürekli eleştiren insanlar fikirlerinize saygı duymayan insanlardır. Gayet doğru şeyleri söylemişsiniz , belki fikirleriniz onlara ters gelmiştir yada sizi sevmiyorlardır böyle eleştiriyorlardır yada siz yanlış aktarıyorsunuzdur bilemem ama sürekli yanlış fikirde olamazsınız herkesin doğruları farklıdır sonuçta kendinizi sorgulamayın gayet doğru şeyleri söylemişsiniz işlerine gelmemiştir belki.

Biz öyle yaşıyoruz. Henuz çocuğumuz yok ama. Onun haricinde istediğim zaman çıkar gezerim. Gecikeceksem haber veririm tabi merak etmesin eşim diye. Telefonlar ortada durur insta hesapları ikimizin de birbirimizde açık. Kimin sarjı daha çoksa ya da kim hangi telefona yakın oturduysa onu kullanır. Izin isteme olayı yoktur çok şükür. Ses yükseltme asla olmaz. 🤷🏻‍♀️ Biz birlikte büyüdük ama onla ilgili sanırım. 29 yaşındayız. 16 yaşından beri sevgiliyiz. 2.5 yıldır evliyiz. Ama belli bir yaştan sonra biriyle müşterek hayat kurulunca problem daha çok oluyor sanırım. 🤷🏻‍♀️

KIRK BİR KERE MAAŞALLAH 🧿

Gece dışarı çıkıp eğlenme dışında katılıyorum.

Toplumda bize böyle aşılanıyor. Evlenince kadınsan "evde duracaksin" erkeksen "kahveye gideceksin" esiyle ayri ayri plan yapan evli insan sayisi gerçekten cok az. Halbuki ayrı vakit gecirmek insanı dinç tutar.
Mesela ben cocuk sahibi olmak istemiyorum bekarim tabi belki ileride düsüncem değisir. Gecen kuzeblerimle bir aradayken ben evlatlık edinmek isterim ileride dedim. Bi sessizlik oldu ortamda. Cocuk istemiyorum deyince nasıl istemiyorsun,evlenince düşüncen değisir,annelik gibisi yok bıdı bıdı konusuyor herkes. Ben bazı kadinlarimiza da cok kızıyorum. Evlenince cocuk yapıcam,esim istemiyor diye kalici olarak isini bırakıyor. Sonra tüm zamanini enerjisini cocukla ilgilenmeye harcıyor. Esine görev sorumluluk vermiyor. Sonra maddi sıkıntılar baş gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz öyle yaşıyoruz. Henuz çocuğumuz yok ama. Onun haricinde istediğim zaman çıkar gezerim. Gecikeceksem haber veririm tabi merak etmesin eşim diye. Telefonlar ortada durur insta hesapları ikimizin de birbirimizde açık. Kimin sarjı daha çoksa ya da kim hangi telefona yakın oturduysa onu kullanır. Izin isteme olayı yoktur çok şükür. Ses yükseltme asla olmaz. 🤷🏻‍♀️ Biz birlikte büyüdük ama onla ilgili sanırım. 29 yaşındayız. 16 yaşından beri sevgiliyiz. 2.5 yıldır evliyiz. Ama belli bir yaştan sonra biriyle müşterek hayat kurulunca problem daha çok oluyor sanırım. 🤷🏻‍♀️
Maşalllaahhh.

Kesinlikle evliliğimizin monoton olmamasını istiyorsanız öyle olmalı ne öyle insanlar birbirlerinin malı gibi hareket ediyorlar dip dibe yaşıyorlar eşler birbirlerini ozlemeli bı özel hayatları ayrı gorusebildikleri arkadaşları olmali

Aman tanrım nasıl yani? Çocuğa bakan baba, dışarı çıkan bir kadın, kurcalanmayan telefonlar, ayrı yapılan tatiller. Uzayda falan mı yaşıyorsunuz?

Güzelim gün teyzeleriyle vakit geçirmeyi, sohbet etmeyi acilen bırak.

Back
X