- 5 Temmuz 2025
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 52
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Tabi ki sevmek sevilmek istiyorum bu önceliğim ama hem sevginin hem de maddiyatın olması gerektiğini düşünüyorum tabi yeri gelir maddiyati iyidir sonra kötü olur yanında olunur ama bence ilk başta olması gerekiyor.Aşk ve sevgi karın doyurmuyor aynen öyle.
Evet tabi ki sevmek sevilmek de olmalı bu konuda hemfikirim ama maddiyat da olması lazım evlenince yaparız alırız ederiz bana göre mantıklı gelmiyor. En azından bir erkeğin kendine arabasını almış olması lazım.Bu devirde maddiyat çok önemli evet sevince samanlık seyran olmuyor ama sevgi de olmazsa olmaz işin içinde sevgi de mantık da olmalı
Ben çok da sevsem bunu yapamam yani 1.2 senedir maddiyatin önemli olduğunu düşünüyorum. Eskiden sevgi vs derdim ama bence hayır.Gelip de "seni çok seviyorum seninle soğan ekmek yemeye de varım" demek komik olur.
Tabiki, hayat bize ne getirir ,neler yaşanır bilinmez. Sevgi olmadan maddiyatı iyi biriyle evlenmek de olmaz. İkisi bir arada olmalı. Benim lüks şeylerde gözüm yoktur. Ama maddiyat olmadan evlilik yürümüyor.Tabi ki sevmek sevilmek istiyorum bu önceliğim ama hem sevginin hem de maddiyatın olması gerektiğini düşünüyorum tabi yeri gelir maddiyati iyidir sonra kötü olur yanında olunur ama bence ilk başta olması gerekiyor.
Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.Tabiki, hayat bize ne getirir ,neler yaşanır bilinmez. Sevgi olmadan maddiyatı iyi biriyle evlenmek de olmaz. İkisi bir arada olmalı. Benim lüks şeylerde gözüm yoktur. Ama maddiyat olmadan evlilik yürümüyor.
Sizin neyiniz var?Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.
Benim bir şeyimin olması gerekmiyor bence bana göre karşımdakinin olması lazım.Sizin neyiniz var?
Araba, ev olması lazım diye bir şartım yok ve olmadı hiçbir zaman. Ama olsa fena olmazdı tabiki. Heleki İstanbul trafiğinde otobüs, minibüs ile ulaşım çok sıkıntı.Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.
Siz bu denklemde kendi tarafınıza ne koyacaksınız?Bence de yürümüyor. Bir de bana göre bence bir erkek evlenmeden önce arabasını vs almalı en azından arabası olmalı.
Varlıklı biri sizi napsin o zaman? Mantık evliliği yapacaksiniz diyelim, sizin için kriter zengin olmasi, karşıdaki sizde ne bulacak mantık olarak? Siz ne vereceksiniz bu mantık evliligine yani? Çıkarlarınızi gözetip diğer şeyleri ikinci plana atiyorsunuz ya, onun sizden cikari ne olacak yani?Benim bir şeyimin olması gerekmiyor bence bana göre karşımdakinin olması lazım.
Ev vs illa olacak değil tabi ki günümüzde zor ama bence sorumluluk alması gerek bu tarz araba vs gibi.Araba, ev olması lazım diye bir şartım yok ve olmadı hiçbir zaman. Ama olsa fena olmazdı tabiki. Heleki İstanbul trafiğinde otobüs, minibüs ile ulaşım çok sıkıntı.
Benim hayat kalitem iyi ben kendi kalitemin altına düşemem düşersem alışamam bundan bahsediyorum yani zengin olacak demiyorum.Varlıklı biri sizi napsin o zaman? Mantık evliliği yapacaksiniz diyelim, sizin için kriter zengin olmasi, karşıdaki sizde ne bulacak mantık olarak?
E bu adam salak mı?Benim bir şeyimin olması gerekmiyor bence bana göre karşımdakinin olması lazım.
Ben kendi üstüme düşeni yaparım ama hayat kalitemin altında bir evliliği yapamam.Siz bu denklemde kendi tarafınıza ne koyacaksınız?
Benim hayat kalitem iyi. O kalitenin altına düşmem denk biriyle olur.E bu adam salak mı?
İşsiz güçsüz (ve belki eğitimsiz), kendisine destek olamayacak, aynı dili konuşmadığı, herhangi bir yetkinliği olmayan kadınla niye evlensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?