Ben mi yanlış düşünüyorum ?

Herşey sevgi değil saygı güven uyum da yanında olmak zorunda.Maddiyat suyu bize alkışla vermedikleri sürece önemsiz diyemeyeceğimiz birşey .Sevgi dediğin beslenmezse ölüyor zaten.Oda öyle kuru kuru gelismiyor .Zaten hormonları sevgi ile karıştıran da çok.Fazla dizi fazla film izlemekten birde. Gençken dağları delerim kafası ile evlenince anliyorsunki Dağı falan delemezsin paran yoksa huzursuzluk başlıyor zaten.Yetti bitti derdinde aşkım canım havada kalıyor.iİnsan çalışmalı parası olmalı ve insan insan olmalı.Gercekten karakter de çok önemli evliliklerde.Ayni pencereden bakmak çok önemli .Hep bir tarafin dediginin olduğu evliliklerinde bir tarafı hep aksak .Kendine benzeyeni bul .Bu altın tavsiye

Ben de böyle düşünüyorum illa çok çok iyi olacak değil ama örneğin borçla evlenmek istemem ya da hiç birikimim yok evlenelim diyen birini de istemem sonra geçim olacağını düşünmüyorum.

Benim hayat kalitem iyi ben kendi kalitemin altına düşemem düşersem alışamam bundan bahsediyorum yani zengin olacak demiyorum.
Anlıyorum ben sizi de, ben anlatamadım kendimi neyse:) yine de dikkatli olun, tek bir kritere bağlanıp diğer yönleri görmezden gelmeyin, mutsuz olursunuz. Hani evi arabası vardır ama ilgili, sevecen,anlayışlı değildir vsvs.

Üstünüze ne düşüyor mesela?
Şu an hayat kalitenizi size sağlayan kim?
Kendim. Üstüme düşeni evleneceğim kişiyle karar veririm destek olmamak değil ama borçla evlenmek istemem hiç maddiyatim yok evlenelim sonra olur diyen biriyle de evlenmem bundan bahsediyorum.

Tabi ki öyle dedik sevgi ilgi anlayis hepsi bir ara da olmalı illa adamın maaşı iyi diye evlenmek değil hepsinin bir arada olması yani en azından evlilik için bir birikimi olmalı.

Sevgi varsa sonra da halledilir beraber evlenince diyorlar ama bu bana mantıklı gelmiyor.

Olabilir isteyebilirsiniz kim karışır hayat birkere Ömür dedigimiz kişiye özel .İsteyen çalışır meslek sahibi olur isteyen olmaz isteyen maddi açıdan iyi bir evlilik ister bir diğeri para olmasada gider annesiyle yasarim der.Sonuclari insanların kendine .Bu nedenle serbestçe isteyen istediğini isteyebilir Yargilamam

Kendim. Üstüme düşeni evleneceğim kişiyle karar veririm destek olmamak değil ama borçla evlenmek istemem hiç maddiyatim yok evlenelim sonra olur diyen biriyle de evlenmem bundan bahsediyorum.
Sizde ne varsa (eğitim, para, güzel bir iş, yatırım, ev, araba, güzellik) karşıdan ancak onu talep edebilirsiniz.
Bazı hanımlar sırf dişi organına sahip olduğu için bazı şeyler talep edeceğini zannediyor ama yolda tökezliyorlar.
Sadece sevgiye odaklanmak kadar anlamsız bir şey sadece maddiyata odaklanmak.

Tabi ki öyle dedik sevgi ilgi anlayis hepsi bir ara da olmalı illa adamın maaşı iyi diye evlenmek değil hepsinin bir arada olması yani en azından evlilik için bir birikimi olmalı.
Insallah gönlünüze göre olsun, hayırlısı olsun.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Tabi ki sevgi olmalı bu öncelik ama sadece sevgi var evleneyim demem eskiden olsa sevgi her şeyi halleder falan derdim ama bu düşüncem yok çünkü artık maddiyatında aynı denklemde olması gerektiğini düşünüyorum. Yani bir erkeğin birikiminin olması lazım evlenmesi için borçla evlenmek mantıklı gelmiyor bana.

Maddiyat olmadan bir şey olmuyor zaten geçim sıkıntısı oluyor. Paradan Ziya de insanlıkta önemli

günümüz Türkiyesi böyle işliyor maalesef, sevgi yeterli değil para ve saygı olsun yeterli gibi geliyor artık insanlara. cok gariplestik ve modern çağda her şeyin içini boşalttık..

Aşk sevgi de olmalı maddiyatta olmalı evlilik bir kurum parasız pulsuz hiç bir şekilde olacak şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…