kızlar ufacık bişey, dert bile olmayan bişeyle karşınızdayım ama inanın bende mi tuhaflık var anlamak için açtım konuyu. şimdi ben işyerinde uzun zamandan beri aynı servisde çalıştığım kız arkadaşımla yemeğe çıkıyorum öğlenleri. iki hafta önce işyerinden farklı servisden pek de muhabbetimiz olmayan bi kadın yolda giderken bize katıldı, güya bir günlüğüne. o günde laf arasında demişti ki ben de geldim böyle ama rahatsız olmadınız umarım. yoo olur mu öyle şey dedik geçtik. sonraki günler artık hep öğlen olmadan telefon açıp kızlaaaar bugün nereye gidiyoruz yemeğe der oldu. anlıcağınız hergün bizimle yemekte. ben pekte hoşlanmıyorum varlığından, muhabbetinden vs. ama kız arkadaşımda diyor ki iş ortamında normal böyle şeyler, sormasına bile lüzum yok gelebilirmiyim diye. eşlik eder tabi. ben diyorum ki mesela senin hoşlanmadığın bir kişi gelse hergün bizimle yemeğe yine böyle der misin? tabii, hem öyle bişey olamaz ki, bitek sen de var bu durum. kimse istemiyorum demez. anormal olan sensin dedi.
evet kızlar saçma bi mevzu ve asla bi dert değil ama kafama da takıldı açıkcası. yani sizce ben miyim anormal olan? siz ne düşünüyosunuz lütfen fikrinizi söyleyin, teşekkürler şimdiden :44:
Siz arkadaşınızla aranıza kimse girmesin istediniz sanırım ama başkalarını da tanımak lazım. Hem bu kişide sizi kendine yakın görmüş olabilir kimse yanımuza gelmesin demek hoş değil belki birden çok yakın davranması rahatsız etti sizi ama karakteri bu olabilir bende başlarda soğuk dururum ama sonra bir iki karışırım insan içibe gözlemlerim muhabbetini sevdiklerimle he takılırım memnun olurlar ne gibi davranışları vat mesela dedikoducu mu nedir yani fazla muhabbetin olmazsa ısınamadığını belli edersen uzaklaşır zaten
söz konusu bayanın başkaları ile sohbeti yok sanırım. baktı ki siz arkadaşlık gösterdiniz iletişimi koparmak istemiyor. biraz sabredin bakalım belki o size uyum gösterir
evet o servisinde tek bayan. genelde yürüyüş yapıyodu öğlenleri. bikere yemeğe giderken bize rastladı katıldı, katılış o katılış işte
evet anormal olan sizsiniz.
sonuçta orası ev değil mahalle değil iş ortamı
sevmeseniz de yüzünü görmek zorunda olduğunuz onca insan olabilir
her an dipdibe değilsiniz ya öğle yemeğinde de keyif almaya çalışın
bence ayrıca da arkadaşınızı yeni kadından kıskanıyosunuz.
bence haklı olan sensin anormal olan diğerleri
birinden elektrik almamissin hoslanmamissin ve sonradan araniza girmesini de istemiyor olman gayet normal
Digeride sacma sapan bir cevap vermiş bence
istersen bir iki kere takılma bak bakalim ikisi gidecekmi
bir yerde aynı işi yapmak zorunda olabilirsin insanlarla ama kendine ayırracağın özel zamanları paylaşmak zorunda değilsin
birlikte çalıştığın herkesle arkadaş olmak zorundasın gibi bi kural da yok
arkadaşınla anlaş bikaç kez biz gitmiyoruz işimiz var falan de vazgeçecektir
Konu sahibi gibi zihniyetteki insanlara sinir oluyorum cunki ayni isyerinde olup ta bi gurup olusturan ve sonradan geleni aralarina almadiklari icin ne var yani sizinle yemek yese yapacaginiz dedikodumu eksik kalir.
heh işte sorun orda canım benim; diyorum arkadaşıma ben konuşim ben söylim işimiz var bgn diye; bi süre sonra anlar diyorum. o kabul etmiyo. yoo benim için sorun yok ki ben severim kalabalık yemeyi; kimse için sorun oluşturmaz böyle bi durum; diyorum ya sende var bi tuhaflık diyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?