Merhaba! Hanımlar sizleri çok seviyorum her zaman en zor anımda sizlerin yorumları derdime derman oldu
Gelelim konuma
En son ki başlığımda eşimle bebek için doktor muayenesinden geçtiğimizi anlatmıştım eşimde varikosel çıkmıştı bende hsg ultrason hepsini yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür eşim varikosel ameliyatı oldu bu hastalığı öğrendikten yaklaşık 3 ay sonra zar zor ameliyat oldu şuan 20 gün falan oluyor ameliyat olalı ve ameliyattan sonra doktor sigarayı bırakması gerektiğini sperm kalitesini düşürdüğünü anlattı fakat eşim ameliyattan bi kaç gün sonra tam gaz sigara içmeye devam etti çok fazla tartıştım sen bebek istemiyorsun diye yok senden çok istiyorum falan laf kalabalığı yapıyor fakat ne yaptıysam sigarayı da bırakmıyor yaşım 32 bu arada küçük de değilim herşeye rağmen evliliğimiz için çok fazla mücadele edip bişeyler normale dönsün diye çok çaba harçadım ama eşimde bu isteği göremiyorum çevremizdeki çocukları çok seviyor bende çocuk istiyorum diyor ama gel gelelim bunun için çabalamıyor yoruldum artık sürekli sigarayı bırak demekten bıraktım diyor gizli gizli yine içiyor artık bende saldım ne halin varsa gör istediğin kadar iç dedim en sonunda birde bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi varikosel ameliyatından sonra sigara Ne kadar etkili bebek olupolmamasına
Gelelim konuma