Ben mi yanlışım yoksa eşim istemiyor mu?

Tugcedgn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
181
101
103
36
Merhaba! Hanımlar sizleri çok seviyorum her zaman en zor anımda sizlerin yorumları derdime derman oldu
Gelelim konuma🙏 En son ki başlığımda eşimle bebek için doktor muayenesinden geçtiğimizi anlatmıştım eşimde varikosel çıkmıştı bende hsg ultrason hepsini yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür eşim varikosel ameliyatı oldu bu hastalığı öğrendikten yaklaşık 3 ay sonra zar zor ameliyat oldu şuan 20 gün falan oluyor ameliyat olalı ve ameliyattan sonra doktor sigarayı bırakması gerektiğini sperm kalitesini düşürdüğünü anlattı fakat eşim ameliyattan bi kaç gün sonra tam gaz sigara içmeye devam etti çok fazla tartıştım sen bebek istemiyorsun diye yok senden çok istiyorum falan laf kalabalığı yapıyor fakat ne yaptıysam sigarayı da bırakmıyor yaşım 32 bu arada küçük de değilim herşeye rağmen evliliğimiz için çok fazla mücadele edip bişeyler normale dönsün diye çok çaba harçadım ama eşimde bu isteği göremiyorum çevremizdeki çocukları çok seviyor bende çocuk istiyorum diyor ama gel gelelim bunun için çabalamıyor yoruldum artık sürekli sigarayı bırak demekten bıraktım diyor gizli gizli yine içiyor artık bende saldım ne halin varsa gör istediğin kadar iç dedim en sonunda birde bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi varikosel ameliyatından sonra sigara Ne kadar etkili bebek olupolmamasına

Sigara sperm kalitesini düşürüyor ama streste olumsuz etkiliyor diye biliyorum.Siz kendinizi de eşinizi de rahatlatın.İnsallah bebeğiniz olur.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende tum söylenenlerı dinler is sigaraya gelince ıcerdım, hep ıctım hıc bırakmadım

Sızın demenizle bırakamaz kendısı isteyecek bırakmayı.

Son bir yıldır başladı sigaraya çok önceden içiyormuş bende gizli başladı yine öyle diyorum tok böyle diyorum yok destek al diyorum onu da kabul etmiyor

Size bir örnek veriyim eniştemde çok sigara içiyordu kuzenimle çocukları olmıcak diye yas tutulolardı stres yapıyorlardı sonra bunlar bıraktı çocuk düşünmeyi başka şeylere yöneldiler tatile gittiler gezdiler eğlendiler hiç boş durmadılar çocuğu düşüncek vakitleri olmadı diyim sana kafa dağıttılar.
Sonra bi baktık hamile kalmış doktorda stres sizi çok etkilemiş demiş

Bence eşinizi uyarın fakat baskı derecesine getirmeyin olayı tatlı tatlı konuşun kendi haline bırakın stres yapmayın eşinizinde stres olmamasını sağlayın
İnşallah Rabbim nasip eder sizede en kısa zamanda

Size bir örnek veriyim eniştemde çok sigara içiyordu kuzenimle çocukları olmıcak diye yas tutulolardı stres yapıyorlardı sonra bunlar bıraktı çocuk düşünmeyi başka şeylere yöneldiler tatile gittiler gezdiler eğlendiler hiç boş durmadılar çocuğu düşüncek vakitleri olmadı diyim sana kafa dağıttılar.
Sonra bi baktık hamile kalmış doktorda stres sizi çok etkilemiş demiş

Bence eşinizi uyarın fakat baskı derecesine getirmeyin olayı tatlı tatlı konuşun kendi haline bırakın stres yapmayın eşinizinde stres olmamasını sağlayın
İnşallah Rabbim nasip eder sizede en kısa zamanda
İnanın deniyorum güzellikle de çok konuştum söz veriyor ama bırakmıyor benim iyice psikolojim bozuldu

Merhaba inşallah hayırlı bir zamanda olur bebeğiniz. Malesef benimde 7 yıldır çocuğum olmuyor. Eşimde varikosal ameliyatı oldu doktor içme dediği halde içti. Öyle çok içen biri değil eşim ben de sizin gibi yaptım başlarda baktım olmuyor bırakmıyor. Bende kendimi daha fazla hem eşimi hemde kendimi strese sokmamak adına birşey dememeye başladım. Çünkü söykedikçe daha çok inatlaşıyorlar. Rabbim tez zamanda hayır evlat nasip etsin tüm isteyenler ☺️

Merhaba inşallah hayırlı bir zamanda olur bebeğiniz. Malesef benimde 7 yıldır çocuğum olmuyor. Eşimde varikosal ameliyatı oldu doktor içme dediği halde içti. Öyle çok içen biri değil eşim ben de sizin gibi yaptım başlarda baktım olmuyor bırakmıyor. Bende kendimi daha fazla hem eşimi hemde kendimi strese sokmamak adına birşey dememeye başladım. Çünkü söykedikçe daha çok inatlaşıyorlar. Rabbim tez zamanda hayır evlat nasip etsin tüm isteyenler ☺
Amin inşallah 🙏 bunu biliyor ve halen içiyor olması çok zoruma gidiyor

Sigarayi birakinca sperm sayisi hemen artmaz. En az bi 6 ay gecmesi lazim.
Birakamiyor demek ki. Hastanelerde sigara birakma poliklinikleri var artik gerekirse ilacla biraksin. Beslenmesine de dikkat etsin bu surede

Bu asagdaki konu daha geçen sene haziranda açilmis. Yani aradan 1 yil bile geçmeden bebek istiyorsun. Adamin çabasi sifir. Yani sorulmasi gereken soru "bebek olurmu" degil. Bebek olduktan sonra evlilik nasil olur?

Söyleyim sana, çok kötü olur. Bebek oldugundan pisman olursun. Adam sana zerre yardim etmeyecek bebek ile. Simdi bile ev isleri ile yardim etmiyor. Bebegin olmasi için çaba sarf etmiyor. Varikosel amelyati senin baskin ile oldu. Adam siddet uygulayabiliyor. Adam tüm gün aglayan bebek ile, bitkin bir es ile evde oldugunda ne olacagini düsünüyorsun?

Simdi "olsun, o bebegi gerekirse yanlizda büyütürüm" diyebilirsin. Ancak haksizlik degilmi o bebegi ömür boyu ilgisiz bir baba ile, ayrilmis anne baba ile büyümeye?

Allah askına sıgara bırakmayı nasıl cocuk ıstemıyora bagladın okadar kolay degıl sıgara bırakmak enıstem koah haftada bır hastanede yatar ama hala ıcıyor adam ölecegını bıle bıle ıcıyor. Bence uzerıne gıtme bantlar fılan var onlardan alın bırakması ıcın

İnanın deniyorum güzellikle de çok konuştum söz veriyor ama bırakmıyor benim iyice psikolojim bozuldu
Canım inşallah çözüme kavuşursunuz sende bu konuyu ertele biraz sinirlenmemeye çalış ilgilenme eşine içme diye kendini de yıpratıyosun

Çocuk istemeseydi ameliyat olmazdı. İstiyor ama sigara bağımlılığı öyle kolay bırakılacak bir şey değil. Stres ortamında insanın canı daha çok istiyor.

Merhaba! Hanımlar sizleri çok seviyorum her zaman en zor anımda sizlerin yorumları derdime derman oldu
Gelelim konuma🙏 En son ki başlığımda eşimle bebek için doktor muayenesinden geçtiğimizi anlatmıştım eşimde varikosel çıkmıştı bende hsg ultrason hepsini yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür eşim varikosel ameliyatı oldu bu hastalığı öğrendikten yaklaşık 3 ay sonra zar zor ameliyat oldu şuan 20 gün falan oluyor ameliyat olalı ve ameliyattan sonra doktor sigarayı bırakması gerektiğini sperm kalitesini düşürdüğünü anlattı fakat eşim ameliyattan bi kaç gün sonra tam gaz sigara içmeye devam etti çok fazla tartıştım sen bebek istemiyorsun diye yok senden çok istiyorum falan laf kalabalığı yapıyor fakat ne yaptıysam sigarayı da bırakmıyor yaşım 32 bu arada küçük de değilim herşeye rağmen evliliğimiz için çok fazla mücadele edip bişeyler normale dönsün diye çok çaba harçadım ama eşimde bu isteği göremiyorum çevremizdeki çocukları çok seviyor bende çocuk istiyorum diyor ama gel gelelim bunun için çabalamıyor yoruldum artık sürekli sigarayı bırak demekten bıraktım diyor gizli gizli yine içiyor artık bende saldım ne halin varsa gör istediğin kadar iç dedim en sonunda birde bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi varikosel ameliyatından sonra sigara Ne kadar etkili bebek olupolmamasına
Çocuk istememekle alakalı bir durum değil, bizim tanıdık bi aile tiryaki içici, adam verem oldu iyileşince ilk işi sigara oldu, kardeşi hamile hala sigara içiyor 6 aylık hiç de bırakacak gibi değil, nasıl bir illetse bazısı bırakamıyor işte,çok sağlam irade lazım

Sigara bağımlılık

Sigara içmeyen biri bunun basit olduğunu düşünebilir benim gibi ama insanlar koah hastası olunca bile bırakmıyorlar göz göre göre ölüme yürüyorlar

İnsanın en temel dürtüsü hayatta kalmak onun bile üzerine cikiyor bu bagimlilik

Bence çocuk istemesiyle alakalı bi mevzu değil sigara içmeye devam etmesi

O zaman hergün Kabak çekirdeği yiyecek bey efendi... Sigaraya devam ediyorsa Kabak çekirdeği Kajun da yiyecek... Sprem sayısını müthiş artırıyor Eşimde denemiştik 16 milyondan 45 milyona sonra 160 fln a çıktı.. Günde 1.5 paket içerken...

20 yıl içici kuzenim bıraktı iradeyle alakalı sanırım kafada bitirmekte bırakıyorum dedi ve bıraktı

Back
X