- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
başlıktanda anlaşıldıgı gibi sorunum kendime hakim olamayıp sürekli yemem boyum 1.67 kilom 67 orantılımı bilmem ama kilolu digilim ama göbegim var ya gercekten dümdüz bi karnım olsun isterdim olmuyor bazen az yemeye calışıyorun bazen mekik falan cekiyorum sıkılıp bırakıyorum motivasyon sıfır gercekten irade sıfır ne yapıpta şu göbegimden kurtulucam acaba
Ayneen.! Sabah diyete başladım söylemesi ayıp
Bütün gün öyle dikkat ettim ki yediklerime. Göbeğim bile azıcık kaldı gibi gözüküyordu gözüme
Ama tam tamına 5 dakikacık önce koca bir tabak pilav yiyiverdim :18:
Tutamadım kendimi
Pirinç tanesi bile kalmadı tabağımda.. Yanlış anlaşılmasın, maksat arkamdan ağlamasın
Ah be arkadaşım, kelin merhemi olsa başına sürecek =)
Ben de baş edemiyorum, Salı günü diyetisyene başladım, bakalım hayırlısı =)
Midesiyle baş edemeyen herkese şifa diliyorum
benim kadar mideye düşkün , yemek yemeyi seven birini daha tanımıyorum.yemek yemek benim için bambaşka birşey.
belki güleceksiniz ama bayramda bile her gittiğim evde ikram edilen baklavaları tatlıları geri çevirmeden yerdim taaaaa kiiiiii doğumdan sonra reflü olana kadar.şimdi herşeye dikkat ediyorum malesef.kilolu değilim ama biraz etli butlu olmayı çok isterdim.haaa birde mutfağı çok severim mutlaka börek ,çörek , tatlı ,pasta hamur işleri yaparım evde eksik olmaz.
boyum 1.67 (fıtıklarım olmadan önce 1.71 idim.omurgam çekti resmen)kilom o kadar komik ki daha yarım saat oldu tartınalı 49.100 .birde tok karnına ve acilen kilo almam lazım.göbek olsun razıyım yeter ki azcık kilo alayım.55 kg olsam bile yeterli.
reflümü tetiklemeden sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim?
doğumdan önce de zayıftım.diyetisyene bile gittim zamanında.dahiliye doktorum dahi değerlerin güzel böyle de çok güzelsin dedi ama daha da zayıflamaktan korkuyorum.hastalıklara davetiye
size tavsiyem tek sorun göbek ise yarım mekik çekin.
senin yne çok iyiymiş kilon bnm boyum 1.70 ve 46 kiloyum(( alamıorum napsam ne etsem alamıorum ((( gece gndüz yemek yiorum ama yok dr. gttim şanslı bi genin var dedi metabolızmam çok kaliteliymiş o ne demekse !!!!!! kilo almak istıorummmm kendimde sevdiğim tek şey dümdüüüz karnımdaki piercingim ama kemiklerim sayılıo yaaa (
Ayneen.! Sabah diyete başladım söylemesi ayıp
Bütün gün öyle dikkat ettim ki yediklerime. Göbeğim bile azıcık kaldı gibi gözüküyordu gözüme
Ama tam tamına 5 dakikacık önce koca bir tabak pilav yiyiverdim :18:
Tutamadım kendimi
Pirinç tanesi bile kalmadı tabağımda.. Yanlış anlaşılmasın, maksat arkamdan ağlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?