- 28 Kasım 2010
- 42.520
- 141.227
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biçim bir baba ne biçim bir aile. Nikahsız kızını nasıl sokar bu zamanda bur adamla aynı eve. Baban saygı değer bir tutum sergilememis ki adam sergilesin. Bak bu kadar kolay 3 boş ol haydi evine. Bide küfür ediyor. Ne hakla.Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem![]()
Hiç birşey yapamazsın. Ne acelesi varmış. Neyse sorun halledin nikah kıymadan bu evden çıkamaz benim kızım diyecek ti baban. Yani ne kanuni bir zorunluluğu var nede bur hükümlülüğü.Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur
Yaaa işte öyle evlenmeye böyle boşanma.Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem![]()
Resmi Nikah konusunda problem ne olabilir? Yas geliyor aklima ...beklenilseydi keske magdur oldu simdi....kardesinizi goz gore gore yakmissiniz enistede dediginiz kisi tam s....z mis
Herneyse kardesinize soyleyin konusun toparlansin yapacak birsey yok yoluna baksin baskasiyla evlenir oyle.bir adam icin mi depresyona girecek?
ne nikahmış yahu nikah yapsa dayak yemeyecekmiydi yani? e iyiki yapmamış diyemez tabiki kimse ama buradaki sorun nikahsız olmak değilki nikahıda olsa adam boşanırdı nedir yani. boşanmıcam işte boşanmıcam diye resmi nikahı boşanamamak için gurursuzca kullansan ne olacak. bu kız zaten kötü bir evlilik yaşıyoır belliki 3 ay nedir daha ki dayak olsun hakaret olsun. hayır nikah yapmıyor diye kavga ettilerse eyvallah. ama burda konu sahibinin kendi bakış açısıyla derdine çözüm ya da bir yorum gerekmez mi bazen bu forumu okurken kafayı yiyorum amma meraklı insanlar var olayın ucunu bucağını çekmeye!
siz de konu sahibi üzülmeyin en doğrusunu yapmışsınız. bakın kadınlar aileye hiç ama hiçbirşeyi yansıtmadan evliliklerini gül gibi geçinip gidiyoruza getiriyor sonra ailem damadı şöyle sever böyle sever çok üzülürler çok yaşırırlar! ya tamam öyle çocuk gibi hersey söylenmez ama dayak yediğinde yansıtmamak ne demek. iyi yapmışsınız. ablanızı ikna edin eve götürün zamana bırakın en güzeli çünkü 3 ayda ne olursa olsun o dayağı yediyse bir daha ve daha fazlasıyla yer. boşuna ablam şöyle kışkırttı bilmem ne dedi diye de olayı yumuşatmayın enişteniz baktı ablanız susmuyor terbiyesizlik yapıyor hiç birşey yapamazsa çeker kapıyı çıkar gider karşılık vermez dövmez bu bu kadar zor değil.
eşine köpek dedi diye illaki dövmesi gerekmiyor.her insan hata yapar.bence siz kötü birşey yapmamışsınız.sakıncası yoksa kardeşiniz kaç yaşındaTabikideak atmasi hos degil amumaada kendini getiren kizkardeism kopek falan demis ailesine kufur falan etmis zoruna gitmis adamin babam yarin kizkardesini al eve getir dedi oda evimi birakip gelmem diyo cunku sucunu biliyo bende yangina korukle gidince olay biraya kadar geldi iste artk biseyleri sorgulamanin anlami yok ne yapmaliyim pnu soyleyin bana ne olur![]()
sız nasıl bır aılesınız ben bunu sorguluyorum, dını nıkah yapılmıs ortada resmı nıkah yok kızkardesım 3 aydır evlı dıyorsunuz bunun nesi evlilik?Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem![]()
İmam nikahlari var resmi nikahlarini yapacaklardi tartismaktan artk onuda unutmuslar ben napayim ne edeyim simdi bizim kesim biraz cahil nasil anlatacagimi nasil yonlendirecegimi sasirdim artikbu is duzelir mi bilmem ama kizkardesime cok uzuluyorum tamam oda hatali ama bilmiyorum ya aglamaktan helak oldum napacagim ben yaa neee![]()
Yok ilk sayfada demiş ablam köpek dedi diye. İkinci ya da 3.mesajdaHakaret eden ablasi degil babalari,dovdugu icin haketti gibi bisey yazmamis ablaminda bu evlilikte hatalari oldu yazmis.saat grc olunca yanlis anlamissiniz galiba :) bende oralari atladimmi diye dönüp bi daha okudum :)
Tabikide dayak atmasi hos degil ama bu konumaada kendini getiren kizkardeism kopek falan demis ailesine kufur falan etmis zoruna gitmis adamin babam yarin kizkardesini al eve getir dedi oda evimi birakip gelmem diyo cunku sucunu biliyo bende yangina korukle gidince olay biraya kadar geldi iste artk biseyleri sorgulamanin anlami yok ne yapmaliyim pnu soyleyin bana ne olur![]()
sadece"hoş değil" mi!!!!!!!!! inanamıyorum bazı kadınların şiddet konularını bu kadar küçük görmesine..Tabikide dayak atmasi hos degil ama bu konumaada kendini getiren kizkardeism kopek falan demis ailesine kufur falan etmis zoruna gitmis adamin babam yarin kizkardesini al eve getir dedi oda evimi birakip gelmem diyo cunku sucunu biliyo bende yangina korukle gidince olay biraya kadar geldi iste artk biseyleri sorgulamanin anlami yok ne yapmaliyim pnu soyleyin bana ne olur![]()
Arkadaslar merhaba nasil yazacagim ne diyecegim bilmiyorum soyle basliyayim benim kizkardesim evli yaklasik 3 ay falan oluyor enistemle 1 haftaiyi iseler diger hafta kotu yine tartismislar kavga falan etmisler ev sahipleri aramis sikayet etmis babamda kizim bi git bak ne oldu sorunlari ne diye neyse bende geldim baktim kiz kardesimi dovmus calisacaksin edeceksin diye bu arada resmi nikahlarini daha yapmadilar iste ben sana bakiyorum borclarim var kredi karti calis sende getir falan diye kavga etmisler bende babami aradim kizkardesimi aramis dovmus falan diye babamda baya bagirdi cagirdi enistemin abisini falan aradi baya kufur falan etmis yani cunku abisi araci olmustu evliliklerine neyse olay buyudu babam kardesini al gel dedi krdesim gelmek istemedi neyse baya saat sonra eniatem geldi esyalarini topluyo ben gidiyorum diyo kizkardesimde birakmiyo tabi namusumu ver o zaman diye tutturmus neyse yine kavga gurultu cikti gitti bitti dedi senin baban bize kufur etti olmaz dedi artik napiyosan yap benden sana koca senden bana kari olmaz bosol bosol bosol dedi gitti ne yapacagim ya ben sebep oldum babami aramakla hatami ettim keske dursaydim olay buralara kadar gelmeyecekti kizkardesiminde hatalari var tabi xok agir konusur cok takintilidir pskolojisi iyice bozuk korkuyorum ne yapacagimi sasirmis haldeyim ne olur bisey diyin vicdanen cok rahatsizim uyuyamiyorum aglamaktan hep benim yuzumden bozuldu simdi nasil duzeltcem![]()