Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur sorayım arkadaşa siz misiniz diye?Bir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi?
Hayir normal arkadasHoşlandığınız kişi mi
Ayni giris sekliyle bana acilan olmustu gecken :) kimmis diye neden sormadin?Bir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi yoksa uzerimemi alindim?
Sordumda lafi degistirdiAyni giris sekliyle bana acilan olmustu gecken :) kimmis diye neden sormadin?
NedennSen değilsinidir![]()
Allah'ım sana geliyorumBir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi yoksa uzerimemi alindim?
Bence sensinSordumda lafi degistirdi
Uzun süredir ara vermiştin tekrar başladın sanırım konulara. 2-3 güne bir okuruz yine. Umarım sizsinizdir. Kabul edin öyle ise tüm dünya biraz rahatlayacak siz sevgili bulunca.Bir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi yoksa uzerimemi alindim?
Ahah bu sevgilim yok konusu degil yalnizUzun süredir ara vermiştin tekrar başladın sanırım konulara. 2-3 güne bir okuruz yine. Umarım sizsinizdir. Kabul edin öyle ise tüm dünya biraz rahatlayacak siz sevgili bulunca.
Seni gidi seniiiiiBir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi yoksa uzerimemi alindim?
İçime öyle doğduNedenn
Sordum "kendi kendine gelin güvey olmasın" dediDur sorayım arkadaşa siz misiniz diye?
siz bir açık konuşn çaresine bakalımBir arkadas birine acilmak istiyorum ama reddedilmekten korkuyorum falan dedi ben olabilir miyim o kisi yoksa uzerimemi alindim?