Ben şahsen sizin yasınızda olsam kendimden 12 yaş büyük birini asla kabul etmezdim çünkü 20li yaşlardaki biriyle 30unu aşmış birinin hayattan beklentileri zevkleri falan çok farklı olur ilerleyen zamanlarinizda daha iyi anlarsınız bu dediğimi.. adamın ilgisizliğinden gelirsek bana garip geldi açıkçası bence ailenize bahsetmeyin henüz biraz daha emin olun adamdan yada kendinizden..23 yaşındayım
Merhabalar. İki aydır bi ilişkim var. Görüştüğüm kişi yaşça benden 12 yaş büyük. Bana sordu yaş senin için sorun olur mu. Ben de hayır dedim. Evlilik niyetiyle geldi bana. Ben de ondan kabul ettim. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu. Ama son bir haftadır. Ailesinin yanına bayram tatiline gittiğinden beri bi ilgisiz. Adam çok değişti. Soruyorum napıyorsun yok şöyle yok böyle. Gerçekten çok düşünceli birisiydi. Dün patladım ben de ona mesajda. Bakıyorum çevrimiçi ama benim mesajlar okunmuyor. Gece saat kaç olmuş aktif. Beni ailene anlat dedi. Böyle bir durumda nasıl anlatayım. Kafam çok karışık. Dün o kadar lafıma tek bir cevap bile vermedi. Sizce napayim. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle deneyimli bayanlardan. Çok üzgünüm
Yas farkiniz cok fazla.O ununu elemis elegini asmak uzereyken siz daha hayata yeni adim atiyorsunuz sayilir.Ha bende agirbasliyim,oyle gezelim edelim hallerim yoktur derseniz tamam da eger tam tersiyse ileride buyuk sorunlar olur.Ilgisizliginide ailesinden dondukten sonra gozlemleyip anlayabilirsiniz.Eger donunce ilgi devam ediyorsa ki bu da kotu,ailesine duskun biri demektir.bu da demektir ki hep ikinci planda olacaksiniz.Bence her acidan aceleci davranmayip beklemelisiniz...Merhabalar. İki aydır bi ilişkim var. Görüştüğüm kişi yaşça benden 12 yaş büyük. Bana sordu yaş senin için sorun olur mu. Ben de hayır dedim. Evlilik niyetiyle geldi bana. Ben de ondan kabul ettim. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu. Ama son bir haftadır. Ailesinin yanına bayram tatiline gittiğinden beri bi ilgisiz. Adam çok değişti. Soruyorum napıyorsun yok şöyle yok böyle. Gerçekten çok düşünceli birisiydi. Dün patladım ben de ona mesajda. Bakıyorum çevrimiçi ama benim mesajlar okunmuyor. Gece saat kaç olmuş aktif. Beni ailene anlat dedi. Böyle bir durumda nasıl anlatayım. Kafam çok karışık. Dün o kadar lafıma tek bir cevap bile vermedi. Sizce napayim. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle deneyimli bayanlardan. Çok üzgünüm
Peki şu durumda nasıl hareket edeyim. Bugün herşeyi netliğe kavuşturmak istiyorum aslındaBen şahsen sizin yasınızda olsam kendimden 12 yaş büyük birini asla kabul etmezdim çünkü 20li yaşlardaki biriyle 30unu aşmış birinin hayattan beklentileri zevkleri falan çok farklı olur ilerleyen zamanlarinizda daha iyi anlarsınız bu dediğimi.. adamın ilgisizliğinden gelirsek bana garip geldi açıkçası bence ailenize bahsetmeyin henüz biraz daha emin olun adamdan yada kendinizden..
NedenEsimle aramda 12 yas var ... kesinlikle tavsiye etmiyorum ..
Oof off. Bana dün tartıştık. Saydım baya sustu mesajda cevap bile yok. Bugün arayıp artık bi netliğe kavuşturmak istiyorumNedenmi... ben esimin evlenmeden once bana olan ilgi alaka ve el ustunde tutmasina tav olmustum ... el bebek gul bebek davranirdi ... bir evlendim o ilgi alakadan eser kalmadi hadi bunu gectim bunu yasit olsakta belkide yasiycaktim ... ama zaman gectikce oda vende buyudukce isteklerimiz birbirine iyice tezatlasti ben 27 yasindayim icim kipir kipir o ise hep bi kosede otursun istiyor .. vallaha icim curudu resmen bende artik kendimi yasli hissediyorum... yine ne oldu o degil ben ona ayak uydurdum mecburen .. yasi buyuk oldumu iyice ben buyugum havalarida oldu .. evlilik oncesi halinde kirinti kalmadi kirinti ..
ama alismadimmi .. alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?