Ben napayım.

Hucca

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
13
0
6
32
Merhabalar. İki aydır bi ilişkim var. Görüştüğüm kişi yaşça benden 12 yaş büyük. Bana sordu yaş senin için sorun olur mu. Ben de hayır dedim. Evlilik niyetiyle geldi bana. Ben de ondan kabul ettim. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu. Ama son bir haftadır. Ailesinin yanına bayram tatiline gittiğinden beri bi ilgisiz. Adam çok değişti. Soruyorum napıyorsun yok şöyle yok böyle. Gerçekten çok düşünceli birisiydi. Dün patladım ben de ona mesajda. Bakıyorum çevrimiçi ama benim mesajlar okunmuyor. Gece saat kaç olmuş aktif. Beni ailene anlat dedi. Böyle bir durumda nasıl anlatayım. Kafam çok karışık. Dün o kadar lafıma tek bir cevap bile vermedi. Sizce napayim. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle deneyimli bayanlardan. Çok üzgünüm

23 yaşındayım
Ben şahsen sizin yasınızda olsam kendimden 12 yaş büyük birini asla kabul etmezdim çünkü 20li yaşlardaki biriyle 30unu aşmış birinin hayattan beklentileri zevkleri falan çok farklı olur ilerleyen zamanlarinizda daha iyi anlarsınız bu dediğimi.. adamın ilgisizliğinden gelirsek bana garip geldi açıkçası bence ailenize bahsetmeyin henüz biraz daha emin olun adamdan yada kendinizden..

2 ay çok kısa bi süre evlilik kararı almak için.. ne kadar iyi tanıyor olabilirsiniz ki 2 ayda..

bence yaş sorun değil ama başka şeyler sorun anladığım kadarıyla, ailesinin yanına gidip ters döndüğüne göre, istenmeyen gelin olcağına yol yakınken dön, iki ay ne ki, daha çok gençsin kaç tane talibin çıkar evlenene kadar

Ne demek mesajları görüp takmıyor?
Belli ki senden önemli işleri var.
Hala neden bekliyorsun?

35 yaşında adam 23 yaşında kızı bulmus da mesajlarını görüp takmıyor. Paşazade biraz bencil sanıyorum :)

Sen cok baglanmadan bu adama bence oturup iliskinizle ilgili mantıklı bir düşün, ne olup olmycagiyla ilgili.

Evli olmadigina emin misin ya da nisanli? Nerde tanistiniz?

Yas farkiniz cok fazla.O ununu elemis elegini asmak uzereyken siz daha hayata yeni adim atiyorsunuz sayilir.Ha bende agirbasliyim,oyle gezelim edelim hallerim yoktur derseniz tamam da eger tam tersiyse ileride buyuk sorunlar olur.Ilgisizliginide ailesinden dondukten sonra gozlemleyip anlayabilirsiniz.Eger donunce ilgi devam ediyorsa ki bu da kotu,ailesine duskun biri demektir.bu da demektir ki hep ikinci planda olacaksiniz.Bence her acidan aceleci davranmayip beklemelisiniz...

Yaş önemli fark çok çünkü. Siz otuzlu yaşlara gelmeden o kırklı yaşlarda olacak. Hayata aynı pencereden bakmanız zor olabilir. O olgun bir adam yolunda ilerlerken siz kadınlığın yeni yeni keyfini çıkarmaya başlarsınız. 30 yasında olsaydınız farkı belki önemsemezsim ama 23 yaşındaki bir insan için 35 yaş çok fazla. Üstüne üstlükte ilgisiz. Bulmuş sizin gibi çıtırı kıymetini bilmiyor üstelik daha şimdiden.

Peki şu durumda nasıl hareket edeyim. Bugün herşeyi netliğe kavuşturmak istiyorum aslında

Bence bi halt karıştırıyor olabilir zaten arada kuşak farkı var yol ver gitsin.

Nedenmi... ben esimin evlenmeden once bana olan ilgi alaka ve el ustunde tutmasina tav olmustum ... el bebek gul bebek davranirdi ... bir evlendim o ilgi alakadan eser kalmadi hadi bunu gectim bunu yasit olsakta belkide yasiycaktim ... ama zaman gectikce oda vende buyudukce isteklerimiz birbirine iyice tezatlasti ben 27 yasindayim icim kipir kipir o ise hep bi kosede otursun istiyor .. vallaha icim curudu resmen bende artik kendimi yasli hissediyorum... yine ne oldu o degil ben ona ayak uydurdum mecburen .. yasi buyuk oldumu iyice ben buyugum havalarida oldu .. evlilik oncesi halinde kirinti kalmadi kirinti ..
ama alismadimmi .. alistim

Oof off. Bana dün tartıştık. Saydım baya sustu mesajda cevap bile yok. Bugün arayıp artık bi netliğe kavuşturmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…