• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN NAPICAM

Sizi engelleyen bişey yok
Nasıl gizli bebek yaptıysanız gizli nikah da yapın sonra barışın gitsin

ne yaparsan yap sakın sakın bir daha o cana kıyma. bak ben 23 yaşında 3 çocuk sahibiyim diye millet beni kınıyor. ama aldırmayı 1 dakika bile düşünmedim. asla da düşünmem. ben zorluk çekeyim, acılarımı atlatırım ama evlatlarım yanımda olsun.

anladığım kadarıyla, ailenin istemediği bir ilişki, kaçarak evlenme, bilinmeyen sebepten çocuk aldırma, ayrılma ve baskalarıyla evlenme. şimdi yeniden birleşme...
özetinin bile uzun olduğu ilişkilerden hayır gelmez.
bebeğinizi benim vicdanımca aldırmayın, şayet aldıracaksanız da çok geç kalmayın. yasal süre 10 hafta.

Eski karisini düsünecegine karnindaki bebegi düsün

Hem sende baskasiyla evlenmissin , ne bu karmasik iliski allah askina bune cesaret bune SORUMSUZ LUK

Pembe dizi tadinda valla..
Yazik degilmi saka biyana insanlar coxuk sahibi olmak icin nelerini feda ediyo siz yaptiginizin sorumlulugunu almayi ogrenmelisiniz once bide 2.bebegi aldirmayi dusunuyosunuz madem bakamicaksin yanlis anlamada hamile kalmamanin bin bir turlu yolu var..

Allahın verdiği cana nasıl kiyiyorsunuz anlamış değilim Allah ıslah etsin.

ya bu canına kıymaya dusunenlere ne desem az kalacak gıbı gelıyor gerı susmayı tercıh edıyorum
kısının hayata bakıs acısı karakterı ordan bellı oluyor zaten okadar basıt yanı
yasadıklarına bakınca herseyı okadar basıt gormenede sasırmıyorum
bunca aılenden korkmana cekınmene ragmen masalllah kacmıs evlenmıs cocuk aldırmıs bosanmıs tekrar evlenmıs sonra yıne ılk esıne donmussun ve yıne hamılesınzaten
bence artık sana kızacakları bı durum kalmamıs bence gıdın evlenın aılenızın gonlunu alırsınız
baska care yok

hangısınden hamılesın kocandan mı sevgılınden mı

Aileniz evli barkli insanlari nasil ayirabiliyor? Uzaktan kumandaniz ailenizde mi sizin? Anlatmadiginiz baska seyler de vardir az dokulun hele...

Ben anladim, ama anlamaz olaydim diyorum:KK12:.

aciklayayim.
Kiz ve erkek kacarak evlenmis.
Kizin ailesi hazmedememis, kizi ve erkegi ayirmis.
kiz 2 aylik gebeligini sonlandirmis ailesi istemediginden dolayi.

Sonra; kiz basakasiyla evlenmis. erkekte baskasiyla evlenmis.
Ama ikiside mutlu olamamis.
Ikiside bosanmis.
ve tekrar sevgili olmuslar.
Su an kiz eski kocasindan hamile.

sorunsa surda: ailem tekrar ayirirlar bzi ogrenseler napicaz napcaz..!!
Iyide kiz cagizcim: eski kocan ilk bebegini aldirdigin icin sana kizginsa ve sana donmeye niyeti yoksa; ne demeye tekrar iliski yasamis senle?
Kafasina silahmi dayadilar sal spermini diye?
Eski karisini hamile birakip yari yolda koymak oluyor bu.

konu ilginc, cok ilginc.

Ailenin ex i istememekte cok hakli nedenleri var. Bayanin 2011 de actigi konuyu alintiliyorum .

"Benim yaşadığımı kimse ama kimse yaşamasın ben 22 yaşında sevdiğime kaçarak evlendim ailem hiç bi zaman istemedi onu sebeb annesi ve onun çalışmaması ben herşeye rağmen evlendim onunla kaynanayla aynı evde yaşamaya başladım kadın kan kusturdu eşim çalışmadı arkasından şiddet ama herşeye rağmen sabrettim hep ayrı evim olsun ayrı cıkalım desemde olmadı hapse girdi affetim kumar oynadı affetim 2 tane düşük yaptım onun yüzünden açda kaldım caresizde ama hep sevdim onu bölece tam 2 sene dayanabildim 3 aylık hamileyken onu terk ettim dayanamadım ailemin hasretine ben aileme gidince gelmedi ne anası ne kendisi ve 1 ay içindede boşandık ne olduğunu anlayamamıştım bile beni be bebegine sahip çıkmadı babasız cocuk dünyaya getiremezdim ailemde zorla bebegimi aldırdılar canımı aldılar ama sustum bölce 1 yıl onsuz yaşadım alışamadım baba evine geri dönmek inanın cok ama cok zor kimseyi istemedim bi gece aradı ve gizlice görüşmeye başladık ama bana güvenmiyomuş ben terk ettiğim için inanamıyorum ona ama cok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ona güveniyomusun die sorsanız hayır sadece seviyorum yine calışmıcak biliyorum yine dövecek annesinden vazgeçmicek napıcam ben nasıl kurtulucam bu aşktan şimdide tekrar evlenirsek ayırırlar dio aileler düşman beş kuruş paramız yok eşyamız yok ama ben bekliyorum nereye kadar beni dinlediğiniz için çok ama cok saolun sizce bitmelimi bu aşk yoksa devammı yardım edin bana cıkmazdayım"

Arkadasim, bu adam simdi calisiyor mu? Keske donmeseydin, saglikli bir sevgi degil sendeki, boyle bir insan sevilmez.

eskı kocadan heralde yenısıyle olsa tutusmazdı böle ama ne bellı belkı kocasındandır hersey olabılır yanı bence kocadan olma ıhtımalı de var
Yenisiyle evlenip hemen ayrılmış zaten eski kocada evlenip ayrılınca bunlar gizli gizli förüşmüşler bide çocuk yapmışlar ama şimdi korkuyommmm napçam ben :KK14: sanki çocuksunuz gidin evlenin her moku yemeyi biliyosunuz

koca koca insanlarsınız. kendi paranızı kendiniz kazanıyosunuzdur muhtemelen. aileler öğrenince yine sorun çıkıcak. ailelerden korksanız zaten bu gebelik durumları yeniden biraraya gelme durumları yaşanmazdı. ikiniz de yeni bi hayat kurun bi zahmet artık. milletin de evliliğinize karışmasına izin vermeyin bi zahmet. o çocuğu da doğurun( tabii eğer hala bu şekilde sorumsuz bi anne olmıycağınıza eminseniz)

edit: yeni gördüm. eski kocan çalışmıyomuş pisliğin tekiymiş falan...
bi de aileler ayırdı bizi diyosun ya çok garip. hadi kınamıyım ama olgunlaş be canım yapma bunu kendine.

Back
X