- 27 Şubat 2012
- 16.994
- 28.767
- 798
- Konu Sahibi Milatolsun
Herkes hayat hikayesini ezberlemiş![]()
E ama saçma değil mi sence de ikidebir anasinin evine gidiyor ne hikmetse kocasida hergün geliyor. Böyle öküz koca gelir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes hayat hikayesini ezberlemiş![]()
Noluyo biri bana anlatsın ama ya kızlar..
Bende diyorum bu hamileler ne çekti böyle konuya bi bakıyorum hep kocalardan şikayetçiler hemde hamileler ee bir kişi bikaç konu açarsa tabi böyle olur...E ama saçma değil mi sence de ikidebir anasinin evine gidiyor ne hikmetse kocasida hergün geliyor. Böyle öküz koca gelir mi ?
Bende diyorum bu hamileler ne çekti böyle konuya bi bakıyorum hep kocalardan şikayetçiler hemde hamileler ee bir kişi bikaç konu açarsa tabi böyle olur...
Erkekler hatalarını bastırmak için böyle yapar genelde inşallah öyle bir durum yoktur keşke insan gibi isteseydi başında böyle davranmasaydı bebiş var ama üzülmeyin aileniz de arkanızda madem öyle işte böyle siz de ona gösterirsiniz ihtiyacınız olmadığınıHayatinda birinin olabilecegine %1 bile ihtimal vermiyorum ki canim ama olmaz diye bisey yok. Bence neye kizdigimi anlamadi ondan kopurdu
Deme sakın kahvem ya yanlışlık olmasın...Keklenmeye calisiliyuruktek insan iki farklı hesap enseledik Ezoyla
En son evdeydi zaten kocasının yüzüne tükürmüştü şimdi annesinde olması lazım sanırım ..Uf fanfirindo dünyanın en ormantik herifleri oluyolar. Sonra vay efendim kocam söyle. Bakalım napiyosunuz adamlara acabaa. Ben feminist değilim baştan söyleyim de :)
En son evdeydi zaten kocasının yüzüne tükürmüştü şimdi annesinde olması lazım sanırım ..
Deme sakın kahvem ya yanlışlık olmasın...
Bu arada yeri değil ama elin nasıl oldu canım..İyi misin dün geceden beri..
Ohh canım geçmiş olsun cok sevindim ya.Ayyy maşallah de kahvemHahaha kiiiz çok iyiyim vallaha kanepe falan çektim dip köşe oh mis krem vermistiya baya rahatlatti Sağol canım.
keklendik ya la![]()
2 gündür girmiyordu birinden çıkıp öbürüne girdigi için cevap yazamıyor@Kahve-Kokulu-Kadin canm bu üye mi N nazarela bu üye aktifmiş 15 dk önce canım. Buysa ayyykafamda deli sorular ..
M Milatolsun nerdesin canım bi baksan
@Kahve-Kokulu-Kadin canm bu üye mi N nazarela bu üye aktifmiş 15 dk önce canım. Buysa ayyykafamda deli sorular ..
M Milatolsun nerdesin canım bi baksan
Demeee ezom öyle ben şuan valla üzüldüm ya la2 gündür girmiyordu birinden çıkıp öbürüne girdigi için cevap yazamıyor
Dersi bıraktımm.Aradaki farklarla ilgileniyorumm..Biri önlisans mezunu öbürüde önlisans..Biri afyonlu Öbürü de yakın bir il Isparta fazla uzağa gitmiş olamazdı zaten