BEN NASIL BOSANDIM

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
Kızlar ..Biz eski esimle boşandık ama hiç boşanmamışız gibi aynı hayatım devam ediyor sanki ..

Çocuklar aile ortamı tatsin diye her haftasonu kahvaltıya götürüyor aksamina yemeğe şimdi son haftalar barbekü açık hava yürüyüş felan felan çıkarttı bildiğiniz mutlu mesut aile ortamı ..Sadece haftaiçi akşamları bi iki defa ayrı alıyor büyük oglumu.

Çok saygınız birbirimize ..Ama böyle olması da çok üzüyor beni tamamen ayrı hayatlarımız var belki de birisi var hayatinda bilmiyorum.. Benim de var....Çok birşey hissetmiyorum ama bana kendimi iyi hissettiriyor .

Genel olarak mutluyum özüme döndüm ama ben Hülya Avşar değilim netice de yurdum insanı için saçma sapan bi hayat yaşıyorum gibi .

Niye her haftasonu birliktesiniz ki. Yani çocuğun düğünü olur mezuniyeti olur falan eyvallah da gezmek için lüzumsuz geliyor bana bu durum. Bu şekilde kimse kendi hayatına bakamıyor sürekli arafta kalıyor. Sonuçta bu şekilde bi eski eş ilişkisini kaç kişi kabul eder ki.

Olması gereken budur çocuklar için
Siz iki ayrı hayatı olan çocukları için biraraya gelen seviyeli anlaşanilen gerekirse arkadaş alabilen insanlarsınız
Çocuklar büyüdükçe rayına girer herşey

Sevgilin bi sey demiyor mu?Bence biraz mesafeli olun madem boyle yasayacaktiniz niye bosandiniz?

inFlamess inFlamess senin boşandığını bile görmemişim. Hakkında hayırlısı olsun.
Hayatındaki kişi buna ne diyo peki?

Teşekkür ederim Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret .
Yani tabi ki rahatsız .Cocukların duruma alışması gerektiğini ve ayrıca kendisi açısından da bi kabul edilebilirlik yanıninda olmadigini dile getiriyor.

Niye her haftasonu birliktesiniz ki. Yani çocuğun düğünü olur mezuniyeti olur falan eyvallah da gezmek için lüzumsuz geliyor bana bu durum. Bu şekilde kimse kendi hayatına bakamıyor sürekli arafta kalıyor. Sonuçta bu şekilde bi eski eş ilişkisini kaç kişi kabul eder ki.

Sevgilim küçük oglumu öpüyor seviyor felan ..Onu böyle gördükçe eski esimle aile ortamımızı daha çok yaşatmak istiyorum cocuklarima.Niye bilmiyorum .

Olması gereken budur çocuklar için
Siz iki ayrı hayatı olan çocukları için biraraya gelen seviyeli anlaşanilen gerekirse arkadaş alabilen insanlarsınız
Çocuklar büyüdükçe rayına girer herşey
İşte sorun da burada :)Yani ben hülya ex de kaya çilingiroğlu değil ki diyorum yani saçma sapan bi ilişkideyiz .Ailem bilmiyor mesela böyle samimiyetimizi .

Ben yadirgamiyorum durumu normal bence. Siz cift olarak bosandiniz ama cocuklarin annesi babasisiniz. Bir araya gelip bir seyler yapmaniz normal. Cocuklar mutlu oluyor, acik havada gezerken, kahvalti yaparken mutlu hissetmen de normal. Arada cocuklar var sevgilinin medeni yaklasmasi lazim ya da cocuksuz bir bayanla gorusecek.

Sevgiliniz var ama eski eşinizle her hafta sonu çocuklar var ayağına takılıyorsunuz.

Oh oh suyundan da..

Sevgilinizin midesi de Konya ovası maşallah.

mahkeme çocuklarla nasıl görüşmesine karar verdiyse o kadar gorusmeli
madem aynı düzen devam edecek niye boşandı niz o zaman bir anlamı kalmıyor
çocuklara aile düzeni saglamaliyiz gibi bir durumu ben kabul etmiyorum çünkü artık aile değilsiniz
sadece o onların babası değişmeyen bu
bence siz görüşmeyin ayrıca her istediğinde de izin vermeyin mahkeme düzenine uyun

mahkeme çocuklarla nasıl görüşmesine karar verdiyse o kadar gorusmeli
madem aynı düzen devam edecek niye boşandı niz o zaman bir anlamı kalmıyor
çocuklara aile düzeni saglamaliyiz gibi bir durumu ben kabul etmiyorum çünkü artık aile değilsiniz
sadece o onların babası değişmeyen bu
bence siz görüşmeyin ayrıca her istediğinde de izin vermeyin mahkeme düzenine uyun

Diğer gorusleriniz de haklı olabilirsiniz ama mahkeme düzenine uymak yapacağım en son şey .

Niye ki .Ön yargı derken?
Yani normalde boşanan veya sevgilisinden ayrılan hemen yapsın sevgili yadırgamam
Ama senin derin hüzünlerin vardı anımsadığım konulardan öyle hemen sevgili yapacak ruh halinde değildin....yoksa yargıladığım falan yok yani :)

Back
X