- 26 Haziran 2020
- 565
- 1.186
- 63
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
Gözlemlediğim kadarıyla bir şeyi ya da bir kişiyi ne kadar çok isterseniz o kadar gelmiyor ya da geç geliyor. Umduğunuz gibi olmuyor o nedenle hayatınıza odaklanın her daim yüksek titreşimli duygularda kalın( sevgi, hoşgörü,minnettarlık gibi ) O zaman hiç ummadığınız an da o kişi ile karşılaşıyorsunuz.Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
Allah razı olsun söyledikleriniz içime su serpti28 yaşındaymışsınız. Sabırla, duayla ve emek vererek adım atmak lazım. Nasip ,kısmet bu işler. Kader gayrete aşıktır. Olmuyorsa da zorlamamak gerek. Her durumda vardır bir hayır. Hakkınızda hayırlısı olsun karşınıza iyi bir eş adayı çıkar umarım. Üzmeyin kendinizi, modunuzu yüksek tutmaya çalışın .
Yaa çok alemsinizValla insan da olmayana özeniyor heralde ne bileyimşu ara ev çocuklar eş o kadar yordu ki fiziken beni. Ula şimdi bekar kadın olmak vardı diye de düşünmüyor değilim
Gerçekten öyle olacak değil mi içimi ferah tutup kaygılanmamaya çalışıyorum ve bol dua ediyorum. Yorumunuz için çokkk teşekkür ederimGözlemlediğim kadarıyla bir şeyi ya da bir kişiyi ne kadar çok isterseniz o kadar gelmiyor ya da geç geliyor. Hayatınıza odaklanın her daim yüksek titreşimli duygularda kalın( sevgi, hoşgörü,minnettarlık gibi ) O zaman hiç ummadığınız an da o kişi ile karşılaşıyorsunuz.
Amiin şu iftar vakti dualarımız kabul olsun inş aynı şekilde sizin de rabbim hep selametinizi versinRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Evet ama sürekli arayış ve yoksunluk halinde kalırsanız olmaz. Öncelikle geçmişinizle vedalaşın ne yaşadıysanız yaşadınız. Derslerinizi alın ve yolunuza bakın. Kendinizle ilgilenin tüm sevginizi kendinize verin o zaman bakacaksınız ki çevreniz sizi sevenlerle doluyor. Birine takıntılıysanız o takıntıdan kurtulun çünkü yenisinin gelmesini engellersiniz. Bir de doğru dua ettiğinizden emin olun :)Gerçekten öyle olacak değil mi içimi ferah tutup kaygılanmamaya çalışıyorum ve bol dua ediyorum. Yorumunuz için çokkk teşekkür ederim
Amin cümlemizden inşallah. Çok gençsiniz. Ben şuan 29 yaşındayım 23 yaşımda severek evlendim boşandım. Şimdiki aklım olsa o yaşta evlenmezdim kesinlikle. Bazen kötü niyetli insanlarla olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir. Sırf yaş ilerliyor , herkes evleniyor ben de evleneyim ya da çocuk sahibi olayım demek için evlilik yapmak hataya sürükler. Ama hepimizin sevmeye ,sevilmeye ihtiyacı var. Sizin de karşınıza iyi birisi çıkar elbet bir günAllah razı olsun söyledikleriniz içime su serptirabbim hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Sabırla bekliyorum bu yalnız günlerin son bulması için
Ay ben seni çok minnoş naif buluyorum ya yorumların çok kibar naif Rabbim senin de her istediğin şeyi gönlüne göre versinAmin cümlemizden inşallah. Çok gençsiniz. Ben şuan 29 yaşındayım 23 yaşımda severek evlendim boşandım. Şimdiki aklım olsa o yaşta evlenmezdim kesinlikle. Bazen kötü niyetli insanlarla olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir. Sırf yaş ilerliyor , herkes evleniyor ben de evleneyim ya da çocuk sahibi olayım demek için evlilik yapmak hataya sürükler. Ama hepimizin sevmeye ,sevilmeye ihtiyacı var. Sizin de karşınıza iyi birisi çıkar elbet bir gün
Aminn sana da inşallahAy ben seni çok minnoş naif buluyorum ya yorumların çok kibar naif Rabbim senin de her istediğin şeyi gönlüne göre versin
Bence bu söylediklerinizi başarabilirimEvet ama sürekli arayış ve yoksunluk halinde kalırsanız olmaz. Öncelikle geçmişinizle vedalaşın ne yaşadıysanız yaşadınız. Derslerinizi alın ve yolunuza bakın. Kendinizle ilgilenin tüm sevginizi kendinize verin o zaman bakacaksınız ki çevreniz sizi sevenlerle doluyor. Birine takıntılıysanız o takıntıdan kurtulun çünkü yenisinin gelmesini engellersiniz. Bir de doğru dua ettiğinizden emin olun :)
Amiiin çok teşekkür ederimm. Sizin de başınızdan tecrübelerle dolu olaylar geçmiş ve bundan çıkardığınız pozitif sonuç içimi rahatlattı. Güçlü kalabilmek, umutlu olmak ve en büyük mutluluğu tatmak duasıyla inşallah (sizin ve kendim içinAmin cümlemizden inşallah. Çok gençsiniz. Ben şuan 29 yaşındayım 23 yaşımda severek evlendim boşandım. Şimdiki aklım olsa o yaşta evlenmezdim kesinlikle. Bazen kötü niyetli insanlarla olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir. Sırf yaş ilerliyor , herkes evleniyor ben de evleneyim ya da çocuk sahibi olayım demek için evlilik yapmak hataya sürükler. Ama hepimizin sevmeye ,sevilmeye ihtiyacı var. Sizin de karşınıza iyi birisi çıkar elbet bir gün
28 yaş günümüz için asla geç bir yaş değil.30 yaşımda evlendim
Tünelin sonu iyi değilBen büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?