Tedirgin eden şeyler mi var?
Mesela ailesi gelince aileniz eleştirdi mi?
Sevgilinizin farklı bir yüzünü mü gördünüz?
Kaygı dediğimiz şeyin altı genelde dolu oluyobdnen
Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artıkTedirgin eden şeyler mi var?
Kaygı dediğimiz şeyin altı genelde dolu oluyor.
Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
Evlenmeyin..Arkadaşlar 4 yıl sevdiğim adam var aileler tanıstıktan sonra ben çok korkmaya başladım ailemden ayrılmak cok zor geliyor bana kötü oluyorm iştahım yok elim ayağım boşalıyor sanki evlennce yapamam gibi geliyor neden böyle oldum bilmiyorum
Arkadaşlar 4 yıl sevdiğim adam var aileler tanıstıktan sonra ben çok korkmaya başladım ailemden ayrılmak cok zor geliyor bana kötü oluyorm iştahım yok elim ayağım boşalıyor sanki evlennce yapamam gibi geliyor neden böyle oldum bilmiyorum
Size ters olan şeylerini yakaladıysanız evleneyin. Evlenince de cinsel içerikli şeylere baktığını görürseniz o zaman ne yapicaksiniz? Güven olmadan evlilik olmaaazBnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
Ayni problem bende de var maalesef hiç bir zaman hazır hissetmezsiniz bu nedenle akışa birakin.Zamanla alisirsiniz anlasamamaktan mi korkuyorsunuzArkadaşlar 4 yıl sevdiğim adam var aileler tanıstıktan sonra ben çok korkmaya başladım ailemden ayrılmak cok zor geliyor bana kötü oluyorm iştahım yok elim ayağım boşalıyor sanki evlennce yapamam gibi geliyor neden böyle oldum bilmiyorum
Evlenme o zaman. Sanki silah dayadılar başına evlen diyeArkadaşlar 4 yıl sevdiğim adam var aileler tanıstıktan sonra ben çok korkmaya başladım ailemden ayrılmak cok zor geliyor bana kötü oluyorm iştahım yok elim ayağım boşalıyor sanki evlennce yapamam gibi geliyor neden böyle oldum bilmiyorum
İstemiyorsanız evlenmeyin. Hadi diyelim evlendiniz gene bunları sorun edeceksiniz.Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
Bunları aşamayacaksanız kendiniz gibi kimseyle görüşmemiş birini bulup onunla evlenin benceBnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
E ne demeye berabersin, ayrıl o zaman.Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
Bunlari yaşamasa sorun var diyecektim.Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuyorum artık
Bnden önce biryle yatmış bu bni çok kötü etti bu durumu kaldramiyrm bir türlü bnden önce doğru alaka etmez ama bnm hiç hayatımda kimse olmadı bu yüzden bana ağır geliyor olabilir ve sürekli cinsel içerikli şeylere baktığını yakaladm korkuyrm sebebini bilmiyorum ama evlilikten korkuTedirgin eden şeyler mi var?
Kaygı dediğimiz şeyin altı genelde dolu oluyor.
Daha önce hiç konfor alanınızın dışına çıkmadıysanız ilk defa yaşayacak olmak sizi kaygılandırıyor olabilir. Bu demek değil ki yapamayacaksınız. Bence destek almalısınız çok faydası olur.
Daha önce hiç konfor alanınızın dışına çıkmadıysanız ilk defa yaşayacak olmak sizi kaygılandırıyor olabilir. Bu demek değil ki yapamayacaksınız. Bence destek almalısınız çok faydası olur.
Aileler tanıştıktan sonra bana söyledi yoksa asla tanıştırmzdmDemek ki güven sorununuz var. E böyle bir durumda iken aileleri tanıştırmak evliliğe niyetlenmek neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?