Ben nasıl incelecem:(((((((((((((

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
Arkadaşlar şişmanımmmmmmm kilom 64 oldu.ama benim midem çıkmış ve belim kalın bacaklarım iyi ama bu mide ve bel beni öldürmüş.

yarın ölüm orucuna başlayacağım.bide çalışıyorum.sürekli oturuyorum. yardım edin:(((((((((

boyun kaç canım kilon 64 boyuna göre yorum yapılır anca sakin ol
ölüm orucuna başlamana gerek yok ekmeği abur cuburu şekeri çıkart gidiyor zaten kilolar
keşke diyorum irade satılsada alsak biz sana destek oluruz sen düzenli uğra yediklerini yaz
diğer günlükleri oku kim ne yiyor ne yapıyor bak faydasını görüceksin zaten

Arkadaşlar şişmanımmmmmmm kilom 64 oldu.ama benim midem çıkmış ve belim kalın bacaklarım iyi ama bu mide ve bel beni öldürmüş.

yarın ölüm orucuna başlayacağım.bide çalışıyorum.sürekli oturuyorum. yardım edin:(((((((((

64 kiloyla ölüm orucunamı girmeyi düşünüyorsun biz napalım ozaman 80 90 kilodakiler neyapsim ölelim ozaman biz canım:1:

güzel bi şekilde diyete başla az ama sıksık yee bolbol su iç yeşil çayda iç spor yap bak nasıl gidiyor kilolar

boyun kaç ve hangi kiloya inmek istiyosn

aramıza hoşgeldin canımmmm...
valla benimde kg 70:(((inşallah hep beraber atlatıcaz bu günleri ve fazla kiloları....

Back
X