Ben nasil kaldiricam bu yapilanlari ?

Insan her zaman kendine neyi layık gorurse onu yaşıyor.

merak etme bu öküz hayatından çıktığı için mutlu olmalısın bırak mutluluğu havalara uçman lazım.

Çok mu arıyorsunuz böyle adamları? Kendinize olan özsaygınızı koruyun ve lütfen böylelerinden uzak durun!

Kendinize bu kadar kötülüğü nasıl yapabiliyorsunuz? Merak ettiğim için soruyorum, o sizi aldatırken küfür ederken kötü davranırken siz hala nasıl sevmeye devam ettiniz ki, insan kötülük gördüğü yerden soğur zaten.

Ben de bunu anlamıyorum

Haklısınız . Ben kendime yaptım aslında. Kimseyi suçlamıyorum

Siz engellemiş olsaydınız ne küfür edebilirdi ne suçlayabilirdi. Dışardan kendinize bakın sevdiğiniz bir arkadaşınız bunları yaşasa ne önerirdiniz?

Ben kendimin suçlu olduğunu biliyorum. En büyük suçlu benim zaten
Kendinizi ezdirmeyin dedigim gibi bi psikoloğa görünün çünkü o kadar hakarete ve aldatmaya kimse dayanmaz dayanmamalı ben suçluyum hakettim diyerek kenara da çekilmeyin bu sizin hayatınız merkezde siz varsiniz başkası degil önemli olan sizin mutluluğunuz başkasının degil

Siz engellemiş olsaydınız ne küfür edebilirdi ne suçlayabilirdi. Dışardan kendinize bakın sevdiğiniz bir arkadaşınız bunları yaşasa ne önerirdiniz?
İnan’ın Suan o kadar pişmanım ki bunlara izin verdiğim için. Asla bir daha kendime bunları yapmıcam

Görünücem Allah’ın izniyle. Kimse icin bir daha kendime bunları yapmam

Ne var sanki 10 cocukla ortada mi kaldiniz? Yenisine saglik. Kimseye bu kadar taviz vermezsiniz bir daha olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…