Ben nasil kaldiricam bu yapilanlari ?

Sal gitsin kardeşim. Size adam mı yok. Yüceltmeyin şu oksijen israflarını. Adamın tutulacak bir yanı kalmamış. Hiç bir çaba yok, sadakat yok, evlilik de yok. Hiç arkanıza bakmadan uzaklaşın. Hayat daha karşınıza neler neler getirir.

Adamdan cok siz suçlusunuz nasıl izin veriyorsunuz bütün bunlarca bence başkasını sevmeden önce bir kendinizi sevin bir psikoloğa gidin bir insan kendisine bu kadar eziyet edilmesine izin vermez sen kimsende bana küfür ediyorsun demediniz mi

Sağolun cok teşekkürler

Ben kendimin suçlu olduğunu biliyorum. En büyük suçlu benim zaten

Zaten ona bu kadar vakit harcadığım icin cok üzülüyorum

daha yeni sevgilisi tarafından aldatılmış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve aldatıldığım kadın benden kat kat çirkin zor kolay değil ama sende bende atlatacaz ve kuzum

Size bunları yaşatan bir ruh hastasını sevebildiyseniz, normal bir insanı hayli hayli seversiniz merak etmeyin

Lütfen sizi hak etmeyen insalara şans verip tepenize çıkarmayın,hakaret,küfür her şey var neden zamaninizi böyle insalar için tuketiyorsunuzki emin olun karşınıza çok daha iyi insalar çıkar siz yeterki bu adamdan tamamen kurtulun ama sizde o irade de yok gibi

daha yeni sevgilisi tarafından aldatılmış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve aldatıldığım kadın benden kat kat çirkin zor kolay değil ama sende bende atlatacaz ve kuzum
Cok kötü bir his bu. Allah yardımcımız olsun. İnsallah atlatıcaz

Eskiden öyleydim. İradem yoktu. Ama Suan öyle değilim cok sükür

Cok kötü bir his bu. Allah yardımcımız olsun. İnsallah atlatıcaz
amin inşallah canım sabır ve dua ile ilk baş zor şu an içimde kopan fırtınayı kimse bilemez normalde hüngür hüngür ağlamam gerekirken susuyorum şu anda etrafa boş boş bakıyorum niye böyleyim seviyordum ona çok da bağlanmıştım hissediyordum zaten ama bir kanıtım yoktu ve dün gece herseyi itiraf etti

En azından dürüst davranmıs. Ben araştırıp buldum her şeyi. Allah yanlarına bırakmasın insallah

Aynı şekilde devam edin ve mutlaka bu adamla evlenin. Üç çocuk yapmayı da unutmayın. Evlendikten hemen sonraki, hamileliklerinizdeki aldatilma ve dayaklarınızı da burada paylaşın ama mutlaka.

umarım o engeli bir daha kaldırdığın da tekrar o adama dönmek yerine bu sefer siz onu sonsuza kadar engellersiniz.

Aynı şekilde devam edin ve mutlaka bu adamla evlenin. Üç çocuk yapmayı da unutmayın. Evlendikten hemen sonraki, hamileliklerinizdeki aldatilma ve dayaklarınızı da burada paylaşın ama mutlaka.
Allah’a cok şükür o duruma gelmedi. Asla gelmicek de bitti sükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…