• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne ara bu kadar değiştim

155 boyunda (zaten cücük gibi) 61 kiloyum :oha: . Hiçbir giydiğim yakışmıyor zaten bir tarzım yok olanlara da çok özeniyorum. Saç desen güzelim saclarımı gidip kestirdim kısacık erkek sacı gibi. Azcık uzadı 2 cm :olamaz:
Ha param pulumda yok şuan kıyafet alacak . Baştan aşağı değişmek istiyorum. :kızgın:
A dostlar sizden isteğim şu bana bi yardım eli uzatın bi akıl verin.
Saçlarımı uzatıcam önce küt sonrada uzun düz kesim . cilt bakım ürünleri önerisi istiyorum, nasıl tarz olunur bunu öğrenmek istiyorum ve ben bu kiloları nasıl vericem.Daha önce diyetisyene gittim hicbir hastalığımda yok diyete mani . Ama kilon iyi dedi tabi 58igecme dedi ama ben 61 oldum . Ben nasıl evde para kazanıcam avon falan denedim ama çevrem yok kar değil zaar ediyorum . Allah rızası için yardım .
Dışarıda çalısamam birde .:110:
Dışarda niye çalışmıyosun saçmalama napıcaksın o işler seni dahada geriletir issürü program dergi , internet te bir sürü bilgi var araştır kilona gelincede 3 kilodan bişey olmaz dışarı çıkıp biraz hareketlenirsen verirsin

şimdi konuyu sevgilime açtım yıne ne ısteyceksın kıyafetmı dedi sankı ondan ıstıyorum da . falan filan yuzume kapattı . bu arada zayıflamama taktı 1.5 yıldır şimdi de dedi ben kilolu bırıyle olmak istemıyorum . yuzume kapama dedim . ne ol ayrılır mısın sktr git dedi
Bu nedir? Ben olsam sen s.ktir git derdim cevap olarak. Beni istemeyenle hiç işim olmadı, ergenliğimden bu yana, sana da tavsiye ediyorum.
Keşke tek derdin kilo falan olsaydı, zira boğazı tutunca her şey normale dönüyor da... Senin bu nişanlın çenesini tutmadığı sürece ya da sen haddini bildirmediğin sürece şu durumunuzda değişen bir şey olmayacak.

Ne kadar karamsar ve kendine karsi acimazsizsin. Oncelikle sen neler seversin nasil bi fizyolojik yapidasin bunlari bilmeden su tarzda giyin bu renkler bu urunler diyemem sana. Ama saclarin icin sunu soyluyebilirim. Uzun sac boyu uzun olmayan bayanlari daha kisa gosterir. Ustelik kut omuz ustu sac modasi cok trend su aralar. Benimde saclarim belime kadardi herkes cok da begenirdi ama yillarca kullandim diyerek kestirdim suan omuzlarimda cok da memnunum herkes bunu da cok begendi. Kisa saclisin diye neden kotu hissediyosun ki eminim boylede guzelsindir. Bakim urunleri icinde Lr onerebilirim. Ben kullaniyorum cok memnunum cevremde de kullanan cok insan var netten arastirabilir uye olup kendi siparisini %40 indirimli yapabilirsin. Cok kaliteli bi markadir. Cevrene de satis yaparak para da kazanabilirsin.

Back
X