• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne çok hata yapmışım meğer ...

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhabalar daha önceki yazılarımda başıma gelen olayları yazmıştım. Onun bana ulaşamaması için bütün yolları kapattım; facemi dondurdum, hattımı engelledim ortak arkadaşlarımız zaten onun yüzüne bakmıyor yaptıklarından dolayı ama birşekilde morelimi bozmayı beceriyor. Herkese bir yandan 5 yıldır unutamadığım kız ( Onun okul hayatına maal olmuş, onun yüzünden gidip çalışmış ve kız onu bu sürede boynuzlaşmış şuan üni 4 sınıfta ve 3 yıldır görüştüğü varmış kızın istanbula geldiğinde ayrılmışlar 3 ay oluyr. ama eski erkek arkadaşımı unutamamış vs) Bir yandada 1 yıllık ilişkim (Onun için herşeyi göze almış ben, O kız yüzünden dağıttığı hayatını her defasında toplamaya çalışmış ona tek bir yanlış bile yapmamış binlerce fedakarlık yapan ben) Bu yüzden 5 yıllığı seçmiş eski erkek arkadaşım benimle evlenmeyi düşünen gündüzü beni çok sevdiğini asla bırakamayacağını söyleyip akşamına o kızla çıkan ve bunu intikam için yapıyrumm bni bekle diye beni kandıran insan. Ondan uzak olmaya çalışıyorum ama bşyler duydukça çıldırıyorum herkese bunları anlatıyormuş 5 yıldır unutamadm o kızı diye ama anlatırken bni hiç düşünmüyor, O insanlar ne der bnmle ilgili ne düşünür hiç umrunda değil, 1 yıldır çıkıyorum ama böyle biri çıkacağı hiçç aklıma gelmezdi, dediği her laf beni bir şoka daha uğratıyor hakkında bilmediğim ne çok huyu varmış meğer dışarıya gülüyorum belli etmiyorum, ama içime attıkca daha kötü oluyorum bu yüzdn buraya yazıyorum ondan vazgeçmem için dua edin bana .s

ah be güzelim, böyle böyle büyüyorsun,böyle böyle öğreniyorsun işte..
insanoğlu çiğ süt emmiş, sen ona sarılırken onun aklından neler geçtiğini bilmiyorsun bilemiyorsun.
hattta bazen hissetsen de bilmemezlikten geliyorsun.
ama kötü insanlar var. ve hayat kendini kötülerin yaptıklarını düşünerek harap edecek kadar uzun değil.
yepyeni bir sayfa aç :1:

ah be güzelim, böyle böyle büyüyorsun,böyle böyle öğreniyorsun işte..
insanoğlu çiğ süt emmiş, sen ona sarılırken onun aklından neler geçtiğini bilmiyorsun bilemiyorsun.
hattta bazen hissetsen de bilmemezlikten geliyorsun.
ama kötü insanlar var. ve hayat kendini kötülerin yaptıklarını düşünerek harap edecek kadar uzun değil.
yepyeni bir sayfa aç :1:

Bunları gördüm ya onda kendi mesleğimden soğur oldum, 2 yıl sonra aile danışmanı olucam inş ama kendime henüz bir faydam yok herkez yapar o asla dedim hep kendimden korktum onu bırakırım diye ama o yaptı herkezden daha çok bni sevdiğine inanıp güvendiğim insan ..

Bunları gördüm ya onda kendi mesleğimden soğur oldum, 2 yıl sonra aile danışmanı olucam inş ama kendime henüz bir faydam yok herkez yapar o asla dedim hep kendimden korktum onu bırakırım diye ama o yaptı herkezden daha çok bni sevdiğine inanıp güvendiğim insan ..

İşte insanoğlu canım kimin ne çıkacağı belirsiz ama çok örneğini gördüm bir kızdan sağlam darbe alan erkekten sakınacaksın ne kadar sevsen de illa bir yerde bir şey oluyor.

Umarım o kız onun bana çektirdiğinin kat katını yapar ve değmeyeceğini anlar

Emin ol anlatmış olduğun yapıda ki insan zaten daha beterini de yapar. Sen önüne bak tecrübe oldu de bu olanlara da arkana bile bakma.

Umarım o kız onun bana çektirdiğinin kat katını yapar ve değmeyeceğini anlar

beddua etme Allah hakkını onda bırakmaz zaten Allahından bulsun de ....

İnsanların saf temız duygularıyla nasıl boyle oynayabılıyorlar anlamıyorum ....

kalpleri taşlaşmış bu erkeklerın ( çogunun )

vıcdansız acımasızlar ...............

sende artık daha dıkkatlı olursun ...... :26::26:

Valla ne güzel kurtulmuşsun işte.O bir yılı da tecrübe diye cebinde taşı.Sen hiçbirşekilde görüşmediğin iletişimini kopardığın için de hırs yapıp diyor olabilir unutamadım diye.Sen duy da acı çek diye.Kim senin hakkında ne düşünecek canım.Onun durumu daha vahim boynuzlandığı kızı unutamasın,üstelik evleneceğim dediği kızı kandırsın.Kim hanginiz için kötü şey düşünür onun mu senin için mi.Boşver sen önüne bak

boşver daha gencsın nasılsa.hayatında kımbılır karsına ne ıyı ınsanlar cıkıcak yalanı dolanı olmayan ıntıkam ıcın ugrasan bırınden hayır gelmez zaten yarın bıgun sanada kızsa sendende ıntıkam almaya claıscaktı belkıde.aldatmanın yenı adıda ıntıkammı olmus dıyede düşünmeden edemedim.

Merhabalar daha önceki yazılarımda başıma gelen olayları yazmıştım. Onun bana ulaşamaması için bütün yolları kapattım; facemi dondurdum, hattımı engelledim ortak arkadaşlarımız zaten onun yüzüne bakmıyor yaptıklarından dolayı ama birşekilde morelimi bozmayı beceriyor. Herkese bir yandan 5 yıldır unutamadığım kız ( Onun okul hayatına maal olmuş, onun yüzünden gidip çalışmış ve kız onu bu sürede boynuzlaşmış şuan üni 4 sınıfta ve 3 yıldır görüştüğü varmış kızın istanbula geldiğinde ayrılmışlar 3 ay oluyr. ama eski erkek arkadaşımı unutamamış vs) Bir yandada 1 yıllık ilişkim (Onun için herşeyi göze almış ben, O kız yüzünden dağıttığı hayatını her defasında toplamaya çalışmış ona tek bir yanlış bile yapmamış binlerce fedakarlık yapan ben) Bu yüzden 5 yıllığı seçmiş eski erkek arkadaşım benimle evlenmeyi düşünen gündüzü beni çok sevdiğini asla bırakamayacağını söyleyip akşamına o kızla çıkan ve bunu intikam için yapıyrumm bni bekle diye beni kandıran insan. Ondan uzak olmaya çalışıyorum ama bşyler duydukça çıldırıyorum herkese bunları anlatıyormuş 5 yıldır unutamadm o kızı diye ama anlatırken bni hiç düşünmüyor, O insanlar ne der bnmle ilgili ne düşünür hiç umrunda değil, 1 yıldır çıkıyorum ama böyle biri çıkacağı hiçç aklıma gelmezdi, dediği her laf beni bir şoka daha uğratıyor hakkında bilmediğim ne çok huyu varmış meğer dışarıya gülüyorum belli etmiyorum, ama içime attıkca daha kötü oluyorum bu yüzdn buraya yazıyorum ondan vazgeçmem için dua edin bana .s

öncelikle bu dediğin insan gerçekten böyle ise uğurlar olsun..hiç üzülme,kurtulduğun için mutlu ol.senin için hayırlı biri değilmiş,şuan sana dön bana ondan intikam aldım gibi laflar söylerse asla inanma..merak etme en fazla 1ay içerisinde onun için hiçbirşey hissetmemeye başlarsın.

ayrıca birşeyi söylemeden geçemeyeceğim eski erkek arkadaşının bunları söylediğini sen kendi kulağınla duymadığın sürece asla inanma,etrafta iyi ggörünüp ama incitmek için çok laf çıkaran var unutma.

Emin ol anlatmış olduğun yapıda ki insan zaten daha beterini de yapar. Sen önüne bak tecrübe oldu de bu olanlara da arkana bile bakma.

Buda bir tecrübe oldu bnm için evet öyle gerçekten, beni asıl üzen hiç mi tanıyamamışım bu insanı bunları yapacağı aklımın ucundan geçmezdi ya da ben onu çok sevdiğimden gözlerim kör olmuş sadece iyi yanlarını görüyordum.

öncelikle bu dediğin insan gerçekten böyle ise uğurlar olsun..hiç üzülme,kurtulduğun için mutlu ol.senin için hayırlı biri değilmiş,şuan sana dön bana ondan intikam aldım gibi laflar söylerse asla inanma..merak etme en fazla 1ay içerisinde onun için hiçbirşey hissetmemeye başlarsın.

ayrıca birşeyi söylemeden geçemeyeceğim eski erkek arkadaşının bunları söylediğini sen kendi kulağınla duymadığın sürece asla inanma,etrafta iyi ggörünüp ama incitmek için çok laf çıkaran var unutma.

Onunla gittim yüzyüze konuştum bana dediği şu: " Beni bekle sadece, ona bitti dediğimde herşeyi en ince ayrıntısına kadar sana anlatıcam ve gelip ailemle gerçek yüzüğü takıcam parmağına ama sakın üzülme" gurursuzluk yaptım bekledim. O sürece dayanamadım defalarca aradım konduramadım bitsin istemedim açmadı telefonlarımı yetmedi dışarıya çıktım ankesörlü telefondan aradım açmadı sonra tek bir mesaj arama be yeter seninle konuşmak istemiyorum şuanda oldu yıkıldım. Aynı gün arkadaşım dayanamamış aramış zamanla alışmam için bunları söylemiş o kızı unutamamış gördüğünde anlamış ben onu çok sıkıyormuşum vs. Sonra arkadaşımda çok güvendiğim biri kıza mesaj atmış herşey anlatmış kızın facesinden eski erkek arkadaşım öyle bir gövde gösterisi yaptı ki şok oldum görünce bir insan bu kadar kısa sürede nasıl değişebilir Allahım dedim. Aynı gün evlilik hayalleri kurduğu seni çok seviyorum bırakmam dediği insandn yani benden bıkmış o kızı yıllar sonra bulmuş kaybetmiycekmiş onunla evleneceklermiş bir kez daha yıkıldım hep kendimle hesaplaştım ne yaptım ben buna sonuç sadece kendimden çok sevdim herkesden çok güvendim sadece bu ..

beddua etme Allah hakkını onda bırakmaz zaten Allahından bulsun de ....

İnsanların saf temız duygularıyla nasıl boyle oynayabılıyorlar anlamıyorum ....

kalpleri taşlaşmış bu erkeklerın ( çogunun )

vıcdansız acımasızlar ...............

sende artık daha dıkkatlı olursun ...... :26::26:

O bunları bana gözünü kırpmadan çektirdi demek ki sevgisi o kadarda gerçek değilmiş saf olan benmişim maalesef Rabbim sorsun hesabını :(

Valla ne güzel kurtulmuşsun işte.O bir yılı da tecrübe diye cebinde taşı.Sen hiçbirşekilde görüşmediğin iletişimini kopardığın için de hırs yapıp diyor olabilir unutamadım diye.Sen duy da acı çek diye.Kim senin hakkında ne düşünecek canım.Onun durumu daha vahim boynuzlandığı kızı unutamasın,üstelik evleneceğim dediği kızı kandırsın.Kim hanginiz için kötü şey düşünür onun mu senin için mi.Boşver sen önüne bak

Bana bunları yaparak benim gururumu onurumu kırdı ancak kendisininde arkadaşlarının eşleri, sözlüleri ve akrabaları tarafından zerre değeri kalmadı. sülalesi biliyordu beni hiç kimseye o kızla çıktığını söyleyemiyormuş ablasına anlattım durumu kattiyen o kızı istemiyrum dedi ama nereye kadar tabi.

boşver daha gencsın nasılsa.hayatında kımbılır karsına ne ıyı ınsanlar cıkıcak yalanı dolanı olmayan ıntıkam ıcın ugrasan bırınden hayır gelmez zaten yarın bıgun sanada kızsa sendende ıntıkam almaya claıscaktı belkıde.aldatmanın yenı adıda ıntıkammı olmus dıyede düşünmeden edemedim.

Ailesi bile bu kız okumuş sana bakmaz demişti buna ben öyle şeyleri sorun bile etmedim aç kalıcaksmda seninle kalayım dedim. O kız yüzünden liseden atılmış bitirememiş hep bn toparlamaya çalıştım o kızın yıkıp geçtiği yerleri sevgisinden o kdr emindim ki ... Bir insan hiç mi hissettirmez koskoca 1 yılda birşeyler ben hissetmedim işte aksine en çok onun tarafından sevildiğimi hissetim. Haliylede çok zor bnm için bitmesi bitti artık diyebilmek, ama bu saatten sonrada yapack birşey yok herşeyi kendi bitirdi herkese o bunları hiç hakketmedi dengesizliğime geldi biran diyormuş bnmden ayrılması için, daha çok pişman olacak ama çk geç artık ne yazık ki .s

O bunları bana gözünü kırpmadan çektirdi demek ki sevgisi o kadarda gerçek değilmiş saf olan benmişim maalesef Rabbim sorsun hesabını :(

canım benım boyle bır adamın sevgı anlayısıyla senın sevgı anlayısını temızlıgını mukayese dahi etme ....

sevseydı yapmazdı etmezdi demiyorum hiç !!!!

adam oyle larç relax pervasız ve ikiyuzli ki onun suratını cevırıp cevırıp tukuruceksın ne sevgısınden bahsedıyorsun....

sen otur kurtulduguna sukret ...

agla sızla acınıda yaşa ki sonradan cıkmasın .....

ben bu tur durumlarda bana bunu yapandan cok kendı salaklıgıma aglarım... neden guvendın kenyali hepsi aynı b.k değilmi diye vahlanırım .. her seferınde akıllandım derım ama farklı pozısyonlarda yanıldıgım noktalar halıyle gene oluyor ...

lakin artık daha tecrubelıyım daha temkınlı davranıyorum...

ayrıcana canımm ınsanı öldürmeyen acı güçlendirir .....:ssz:

canım benım boyle bır adamın sevgı anlayısıyla senın sevgı anlayısını temızlıgını mukayese dahi etme ....

sevseydı yapmazdı etmezdi demiyorum hiç !!!!

adam oyle larç relax pervasız ve ikiyuzli ki onun suratını cevırıp cevırıp tukuruceksın ne sevgısınden bahsedıyorsun....

sen otur kurtulduguna sukret ...

agla sızla acınıda yaşa ki sonradan cıkmasın .....

ben bu tur durumlarda bana bunu yapandan cok kendı salaklıgıma aglarım... neden guvendın kenyali hepsi aynı b.k değilmi diye vahlanırım .. her seferınde akıllandım derım ama farklı pozısyonlarda yanıldıgım noktalar halıyle gene oluyor ...

lakin artık daha tecrubelıyım daha temkınlı davranıyorum...

ayrıcana canımm ınsanı öldürmeyen acı güçlendirir .....:ssz:
Bende artık daha temkinli davranıcam çok sevmiycem, çok güvenmiycem mesela. Hemde çoook rahat karşısına geçip onu suçlayamıyorsun bile kendini bir şekide haklı çıkarmaya çalışıyormuş. Olmuyordu şöyleydi böyleydi diye. Diyemiyor ki ben şerefsizlik yaptım o kızı yüz üstü bırkıp bir gecede eski sevgilime döndüm diye ..

Bende artık daha temkinli davranıcam çok sevmiycem, çok güvenmiycem mesela. Hemde çoook rahat karşısına geçip onu suçlayamıyorsun bile kendini bir şekide haklı çıkarmaya çalışıyormuş. Olmuyordu şöyleydi böyleydi diye. Diyemiyor ki ben şerefsizlik yaptım o kızı yüz üstü bırkıp bir gecede eski sevgilime döndüm diye ..

Tövbe estfr. bırak kendı bkunda bogulsun it herif ....... Nerenin iti oluyormuş ki yapamıyormuş ....

eee ama mınareyı calan kılıfınıda uydururmuş .... hıcc yuzustu bırakıldım husnu kuruntularına burunme sekerım Allahtan verılmıs sadakan varmış...

evlenseydın bu adam sıkılır hadi boşanak ekşın olsun derdi :52:

sevgi , aşk çok kutsal duygular ..
haketmeyene yaşattırmayacaksın ...

herşeyın yerı zamanı kuralı yontemı var ... bırak s. gitsin bak gene sınırlendım

sen yenıden seversın , yeniden aşık olursun , başında kavak yellerı estirecek sana deger verecek , el üstünde tutacak biri cıkar ve bu ınsanın boyle bırseyı yaptıgına sukr edersın ... iyi ki bitmiş iyiki yapmıs .. olmasaydı yenısını bulamazdın ...

Son düzenleme:
Tövbe estfr. bırak kendı bkunda bogulsun it herif ....... Nerenin iti oluyormuş ki yapamıyormuş ....

eee ama mınareyı calan kılıfınıda uydururmuş .... hıcc yuzustu bırakıldım husnu kuruntularına burunme sekerım Allahtan verılmıs sadakan varmış...

evlenseydın bu adam sıkılır hadi boşanak ekşın olsun derdi :52:

sevgi , aşk çok kutsal duygular ..
haketmeyene yaşattırmayacaksın ...

herşeyın yerı zamanı kuralı yontemı var ... bırak s. gitsin bak gene sınırlendım

sen yenıden seversın , yeniden aşık olursun , başında kavak yellerı estirecek sana deger verecek , el üstünde tutacak biri cıkar ve bu ınsanın boyle bırseyı yaptıgına sukr edersın ... iyi ki bitmiş iyiki yapmıs .. olmasaydı yenısını bulamazdın ...
Evet bu yönden şükrediyorum eğer bu olay olmasaydı 10 ay sonra sözlenecektik biz .. O zaman yapsa daha kötü olurdu dediğiniz gibi boşanmaya kadar gidebilirdi ve daha çok yıpranırdım. Ben susuyorum o şimdi mutlu olsun Rabbim elbet yanına bırakmaz bu acıyı

Back
X