Boyle biri icin uzulmeye degmez. Ne haltlar yiyorsa yesin, senden uzak dursun yeter.
Değmez evet .s ama yaptıklarını kabullenmek çok zor bnm için hayal kırıklığı yaşıyorum şuan. Benden uzak olsunlar Allaha havale ettim her ikisinide ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle biri icin uzulmeye degmez. Ne haltlar yiyorsa yesin, senden uzak dursun yeter.
dayanamadım konuyu nereye yazacagımıda bilmiyorum sizlere bi soru sormam lazım erkek arkadaşımla 2.5 seneye yaklasık çıkıyoruz ebnden gizli face açmış içinde nasıl denir sadece o biçim kızlar var heryerleri açık falan fake tarzı 20 kısı ekli bayada çapkın biridir uzun zamandır böyle şeyler yaşamıyoduk sınava hazırlanıyodu çünkü sınavı kazanınca yine başladı böyle çapkınlık işlerine sorunca her erkek yapar diyor ben seni seviyorum o tarz kızlar onlar diyor bugun iima ettim biraz oda söküldü ilerde duyarsan facebook açmış diye yalan söylemiş olmayayım artık ünv gidiyorum gencim olucak böyle şeyler dedi pişkin pişkin baya rahat bi tiptir bende kusura bakma ben zaten sessiz kaldım görmemiş gibi yaptım ama sen resmen ben seni aldatırım diye gözüme sokuyosun dedim hiç bişey söylemedi neolucak şimdi benim hiç konusabilceğim kimse yok lütfen yardımcı olun banabeddua etme Allah hakkını onda bırakmaz zaten Allahından bulsun de ....
İnsanların saf temız duygularıyla nasıl boyle oynayabılıyorlar anlamıyorum ....
kalpleri taşlaşmış bu erkeklerın ( çogunun )
vıcdansız acımasızlar ...............
sende artık daha dıkkatlı olursun ...... :26::26:
dayanamadım konuyu nereye yazacagımıda bilmiyorum sizlere bi soru sormam lazım erkek arkadaşımla 2.5 seneye yaklasık çıkıyoruz ebnden gizli face açmış içinde nasıl denir sadece o biçim kızlar var heryerleri açık falan fake tarzı 20 kısı ekli bayada çapkın biridir uzun zamandır böyle şeyler yaşamıyoduk sınava hazırlanıyodu çünkü sınavı kazanınca yine başladı böyle çapkınlık işlerine sorunca her erkek yapar diyor ben seni seviyorum o tarz kızlar onlar diyor bugun iima ettim biraz oda söküldü ilerde duyarsan facebook açmış diye yalan söylemiş olmayayım artık ünv gidiyorum gencim olucak böyle şeyler dedi pişkin pişkin baya rahat bi tiptir bende kusura bakma ben zaten sessiz kaldım görmemiş gibi yaptım ama sen resmen ben seni aldatırım diye gözüme sokuyosun dedim hiç bişey söylemedi neolucak şimdi benim hiç konusabilceğim kimse yok lütfen yardımcı olun bana
kaç yasındasınız sen ve oglan ?
dayanamadım konuyu nereye yazacagımıda bilmiyorum sizlere bi soru sormam lazım erkek arkadaşımla 2.5 seneye yaklasık çıkıyoruz ebnden gizli face açmış içinde nasıl denir sadece o biçim kızlar var heryerleri açık falan fake tarzı 20 kısı ekli bayada çapkın biridir uzun zamandır böyle şeyler yaşamıyoduk sınava hazırlanıyodu çünkü sınavı kazanınca yine başladı böyle çapkınlık işlerine sorunca her erkek yapar diyor ben seni seviyorum o tarz kızlar onlar diyor bugun iima ettim biraz oda söküldü ilerde duyarsan facebook açmış diye yalan söylemiş olmayayım artık ünv gidiyorum gencim olucak böyle şeyler dedi pişkin pişkin baya rahat bi tiptir bende kusura bakma ben zaten sessiz kaldım görmemiş gibi yaptım ama sen resmen ben seni aldatırım diye gözüme sokuyosun dedim hiç bişey söylemedi neolucak şimdi benim hiç konusabilceğim kimse yok lütfen yardımcı olun bana
20 yaşındayız aynı lisede okuduk okulumuzun çapkınıydı ve bende akıllı kızı çıkmaya başladık herkes çok şaşırdı falan filan ünv bu sene kazandı
Kendime pek hayrım yk ama 2 yıl sonra aile danışmanı olucam belki sana faydam dokunur. Sende bendeki saflıktan biraz sezdim, benim durumumu okumuşsundur daha beter ama maalesef biz bu erkekleri bitaraflarını bayağı bi kaldırmışız (ikimizde) ona tavrını ortaya koy derim ve böyle şeylerden hoşlanmadığını uygun bir dille anlat ona ki burda bu derece rahat davranan biri üniversite ortamında seni yüzlerce kez boynuzlar bir üniversite öğrencisi olarak ço gördüm bunu emin ol. Fazlada bağlanma bnm gibi olma sakın ha .. Anlaşılan oda seni cepte görüyor bulunmaz hint kumaşı olmadığını göster ona canınıda sıkma değmez :)
emınım kı bı gun senın degerını anlayacak ama o gun geldıgınde sen onu hatırlamıyor olacaksın canımmm
işin en zevklı tarafıda bu...
![]()
baya kendimden geçtiğim için direk yazdım okuyamadımya bu ne pişkinlik öküz ben zaten görmüşüm ve susmusum sadece benden bişey gizleme falan diye küçük uyarılar yaptım oda hakkım oda kaldırıp bana oo daha bunlar hiç bişey ilerde görürse facebook açtığımı falanbana yalan söyledin bilmem ne deme dedi bende dedim ki ben senin o eklediğin kızlara benzemem beni ne zannediyosun 3 yılımıza girdik sayılır 4 yıllık bi geçmişimiz var ayıp ya insan bari biraz utanır kem küm eder utanmasa beni suçlıcak oda aynen öyle diyo biliyomusun ben ünv neler yaparım seni seviyorum kıyamıyorum aldatmak üzmek istemiyorum ama eğlence ortam yapma yaşındayım ben ciddi ilşki yaşında değilim diyo ozaman ayrılalım diyorum onada yanaşmıyo seni seviyorum ben diyo bende şaşırdım valla kocam değil nişanlım değil ayrılıp gitmek istiyorum oda zor geliyo dediğim gibi hiç arkadaşım yok tek dostumda sevgilimde o oldu hep 4 senedir yediğimz içtiğimz ayrı gtmedi değerli bilgilerinizi benimle paylasın sayın danısmanım :) güldüğüme bakmayın valla çok üzgünüm ya
İşte sorunda bu uyarıların çok küçük canım .. Bir erkeği senden vazgeçemem, yaşayamam düşüncesine kaptırırsan eğer gider her haltı yer sonra birşey olmamış gibi pişkin pişkin anlatır. Senide çok iyi anlıyorum bitti demeye gönlün razı olmuyor ama bir yandanda karşı tarafın seni bırakıcağına eminsin ikilemde kalmışsın seviyorum dediğine inanıyorsun düzelir diyorsun bende böyleydim. Aslında sen düzelene kadar konuşmayalım desen mesela o arada görürsün gerçek yüzünü canım inan bakalım o sürede başka kızlaramı gidiyor, yosa hatasını anlayıp sana geri mi dönüyor. Arkadaşın kişiliği tam oturmamış anlaşılan amacı ciddi birşeyler yaşamak değilse neden birliktesin bu kızla be müslüman. Sende çok bağlanmışsın ve ço ciddi süşünüyorsun anlaşılan, nyse canım eğer bunları yapamıyorsan kendini ondan soğutmaya çalış dünya onun etrafında dönmüyor anlasın o da.
normalde kesin konuşmam lakin ;
bu adamdan sana ne köy olurrr ne kasaba ... kendını paralama hiç resti çek ve terket....
boyle hergun parçalara bolunmektense ... nefesın kesılene kadar aglarsın ama unutursun ...
HASRET YENİ BİR AŞKA KADAR SÜRÜYOR![]()
evet beni çok iyi anlıyosunuz bitti demeye gönlümm rağzı gelmiyor insan seviyorsa pes etmemeli diyorum o senin ilk aşkın diyorum ve bende onun ilk aşkıyım bişeylere düzeltmeye çalıştıkça sonuç alamıyorum bıraksam uğraşmasam kötüye gidiyor e karşı tarafta ilşki için bişey yapmıyor söyleyincede kendi haline bırak işte daha 20 yaşındayz bu tarz konularla beni uğrastırma diye cümleler alıyorum kımse vazgecılmez değildir elbette lakın 3 senelık bir emek var işin içinde yazık etmek istemiyorum ama artık işi pişkinliğe döktü en azından insan yakalanınca bi utanır aramızdaki saygının bitmesini istemiyorum severken ayrılmakta istemiyorum
Canım pes etmemeli evet, Ancak sen elinden geleni yapıyorsun onun bu pervasızlığına göz yumuyorsun ama o ne yapıyor bi düşün ? Aynı şeyleri sen yapsan kabul edermi peki. Hep sen çabala, sen uğraş, en çok seven taraf sen ol ama onun düşünceleride ortada yapma bunu kendine yinede diyorum ünide daha çok değişir, değişecek eminim buna ve üzülen taraf sen olucaksın söylediklerim çok acı insanın dünyası başına yıkılıyor bnm 3 hafta oldu ama hala çok kötüyüm dedim ya kendime faydam yok diye ki sen benden kat kat daha şanslısın nasıl biri olduğunu ayrılmadan anlamışsın beni bir gecede terketti ve eski sevgilisine gitti.. Şanslısın sonradan çok ah, vah edersin yol yakınken kendini herşeye hazırla. Tamam ayrılma ama bu olaya hazırlıklı ol herşey ortada çok üzgünüm insan sürekli böyle durumlarda birilerinden olumlu birşeyler duymak istiyor ama olmuyor .s
çok üzüldüm sizin içinde yani sabah konuştuk ve bidaha aramadı bile yani o çok farklı biri bende oyuzden onu sevdim bende rahatlığı severim ama artık bu sevgisizlik yani aradığındada aşkım diye normal konusuyor ve bana herseyı sorun etmenden bıktım diyor bişeyi uzatma diyor bi olay oluyor ve kapatmak istiyor üstünde konusmaktan nefret edşyor bu şekilde sorunlarımız çözülmüyor işte ben konusalım diyorum bu ilgsz umursamaz tavırlarından sıkayetcıyım düzelt diyorum ben kötü bişey yapmıyorum benim yapım böyle falan diiyor ama hayır eskiden böyle değildi düşünme diyorum kendime gençsın yolun açık ama dediğim gibi o aslında iyi biri neden böyle yapıyor kendine tek kişilk bi dünya kurmus okadar bencil yani ona göre bu yaşadıklarımız çok normal ben sürekli kavgacı herşeyi abartan üstüne düşen biriyim bütün suç benim asla kendi kötü bişey yaptgına inanmıyo ben kötü bişey yapsam senin gönlünü alırım diyo daha ne yapmayı bekliyo anlamadım![]()
Bak canım kendin diyorsun hep sen adım atıyorsun sorunlarınızı çözmeye çalışıyorsun. Birde oluruna bırak bakalım onun gibi umursamaz davran devran dönecek mi görelim. Arkadaşının davranışlarına pek anlam veremedim ancak senin onu ne yaparsan yap affedeceğini sanıyor herhalde bu yüzden bu kadar rahat olabilir mi ? Sen çoğu şeye göz yumuyorsun ve buda onun farkında bence bu yüzden tınlamıyor olabilir. Erkeklere karşı bi yargı oluştu artık bende 3 haftada feminist oldum :))
en iyisi feminist ollmak ilişkimiz güzel olsun diye çoğu kadının yapmayacagı seyleri yapıyorum herkes kaldıramaz sevgilisinin bu tavırlarını ama çekip gitmek çok kolay işte bunu yapmak istemedim ama çok üstüme geliyor heleki bu hata yaptıgı halde aramayıp sormaması yetter artık benimle konustgnuz ıcın cok tesekkur ederim
Rica ederim canım. Kendimde o ruh hali içindeyim seni çok iyi anlıyorum, ama gerçekleride görmelisin gözünün önündeki perdeyi kaldır biraz mantıklı düşün sende anlarsın zatn zaman herşeyin ilacıdır unutma .. Ne zmn istersen yazabilirsin bana