• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne desem ne desem??.

Albetis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
449
854
18
Ya kızlar benim bir tanıdığım abla var. Abla dediğim aramızda az fark var daha çok arkadaş gibiyiz.

Bir sürü derdi var. Ablasının evliliğinden ötürü. Eniştesi buna iftira falan atmış, ablası evi terk etti VS o kadar derin bir konu ki bir değil beş bdv konusunu birleştirmişsin gibi bir dert hani. Yazsam Müge anlı ya döner ortalık.

İşte bu kadın bana dedi ki dün yarın sana geleyim dertleşmeye ihtiyacım var dedi. Dayanamadım ayarlarım demiş bulundum. Bugün de sürekli arıyor şuan. Ama ben oruçken ona kafa çalıştıracak durumda değilim. Nasıl geri çevireceğim bilmiyorum. Dertli bir de kırmak istemiyorum. Kendimi de bencil hissediyorum. ama şu izinli günlerimde evde yatıp uzanmak varken oruç oruç dert dinleyebilir miyim sanmıyorum. Bir de çok gürültülü konuşıyor kesin kafama ağrı girecek. Az başıma gelmedi yani bu durum.

Bunu nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum. Ne yapsam ben ya? Derdi çok taze daha dün olmuş bazı olaylar. Off. Ne yapsam ne desem? Çok mu bencilim diyorum bir de. :/

Yarin gelsin de bir daha telefonu acma. Numarani degistir kesin cozum.:KK70:

Dert dert, benim de kafam sisiyor . BDV den bile kacasim geliyor bazen.

Insanlarin yaninda olmak guzel de bazilari dertlerden cok etkileniyor(sekil ben) bazisi hic etkilenmez.

Suanda bende kaldıramam sanıyorum .

Ama ıftardan sonra gorusun basım agrıyor cok deyın, sıtenın lınkını verın :KK45:

Yarin gelsin de bir daha telefonu acma. Numarani degistir kesin cozum.:KK70:

Dert dert, benim de kafam sisiyor . BDV den bile kacasim geliyor bazen.

Insanlarin yaninda olmak guzel de bazilari dertlerden cok etkileniyor(sekil ben) bazisi hic etkilenmez.
Ben dün telefonda konuşurken bile etkilendim başıma ağrı girdi resmen. Derdi bana bulaşıyor gibi geliyor. Bir de evim dağınık hiç bir şey canım istemiyor şuan tam bunun üzerine biriyle saatlerce muhabbet edebilir miyim sanmıyorum ya.

Komşu da sayılırız yüz yüze görmesem neyse açma, kapat görmezden gel olayı pek işlemez.

Ben dün telefonda konuşurken bile etkilendim başıma ağrı girdi resmen. Derdi bana bulaşıyor gibi geliyor. Bir de evim dağınık hiç bir şey canım istemiyor şuan tam bunun üzerine biriyle saatlerce muhabbet edebilir miyim sanmıyorum ya.

Komşu da sayılırız yüz yüze görmesem neyse açma, kapat görmezden gel olayı pek işlemez.

Yarin icin erteleme. Ondan sonra mesafeni acikca koy. Kimsenin dert tahtasi degiliz.

Her ne hikmetse bizim derdimiz hic olmaz. :deli:

Yarin icin erteleme. Ondan sonra mesafeni acikca koy. Kimsenin dert tahtasi degiliz.

Her ne hikmetse bizim derdimiz hic olmaz. :deli:
Yok biz çöpsüz üzüm konumunda oluyoruz :D Nedense bekarım diye dertsiz tasasız sanıyorlar o da bir başka kafa yapısı.

Mesafe koymuş halim bu aslında. 2 veya 3 haftadır görmedim yüzünü. Gelip gitmek istedi ama işim var VS dedim hep.. Bir de yüksek sesli konuşuyor ciddi ciddi kafam kaldırmıyor

Yok biz çöpsüz üzüm konumunda oluyoruz :KK70: Nedense bekarım diye dertsiz tasasız sanıyorlar o da bir başka kafa yapısı.

Mesafe koymuş halim bu aslında. 2 veya 3 haftadır görmedim yüzünü. Gelip gitmek istedi ama işim var VS dedim hep.. Bir de yüksek sesli konuşuyor ciddi ciddi kafam kaldırmıyor

BDV ye konu acsam iki ay boyunca trend topik olur . O derece . :confused:

+ Psikologa gitmez bunlar biz gideriz. Ben artik koyuyorum mesafemi.

Gec ogrendim ama ogrendim. :KK8:

Ayarlariz demissin halbuki kadin da epey israrciymis. Oruç oruç hic cekilmez de.

Back
X