her şeye heveslenen isteyen kardeşim? bana biraz fikir verir misiniz. bi abla olarak ne yapmam gerek

Kardeşin 18 den daha çocuksu geldi bana,
Kırma ama olgunlaşması için yol göster.
bugün öğlen eve geldi yemek yemek için. kızıma lolipop aldım görür görmez hemen elinden alıp kaçtı. lütfen getir çocuk ağlıyor dedim öyle bıraktı. böyle birisi.

Danino ornegine sinirlenmis bazi arkadaslar ama bence kizin arsızlığını tarif edebilmek icin cok yerinde bir ornek.
Ortada kucuk cocuga alinmis bir sey varsa yenilmez, yenilirse de bir tane yenir iki tane yenir tadina bakilip birakilir. Normal insanlar boyle yapar.
Kardeşiniz aşırı derecede bencil ve arsiz maalesef. Bunun uyarmaktan, alamam, param yok demekten baska caresi de yok.
Bence anneniz gec kalmis bu durumda, her cocuk boyle seyler yapar azıtmadan uyarmaniz lazimdi.
evet 6 liydi 4 tanesini yedi 1 ini kızım yedi 1 tane kalmıştı onu da dolaba koydum sabah erkenden yemiş ve copu tezgahın üzerine koymuş

Güncelleme: bundan 1 sene önce kardeşime altın küpe verdim nazar boncuklu. bugün de sordum × sana verdiğim küpeleri ne yaptın diye ? bana verdiği cevap şu: pppffffff abla ne biliyim yaaa git anneme sor. ona bir sürü üst baş verdim sal verdim gözlük aldım bunun gibi daha çok şey.. şuan hiç birini göremiyorum. annem diyor kızım verme bu arkadaşlarına veriyor diyor. gerçekten çok sinirledim ve dedim ki bir daha benden sakın bir şey isteme!!!! şimdi konuşmuyor benle. gerçekten umrumda değil artık.

Back
X