Bacim bu nasil bir psikoliji kurban oldugumun...
daha dune kadar kimse beni begenmiyor diye yirtiniyordun
bugun de boyle...
Ben sana kendi adıma cevap vereyim, arkadaşınkini bilmiyorum çünkü,
Üniversiteyi bitirdim. Atama bekliyorum, denen aynen şu '' Atanmadan olmaz, '' o zamanlar herşey paramı diyorsun ama öyle demek ki ne bileyim. insanlara kızamıyorsun. Gelenlerinde değil bir aileye bakacak, kendine bakmaya zar zor yettiğini görünce diyorsun ki bu insanlar haklı...Ev kızlığının ne olduğunu çok net anlıyorsun. Melek olsan insanların para beklentisi karşısında çok şansın olmuyor.
Şimdi atandım çalışıyorum çok şükür.. çalıştığım yerde bir sürü bekar erkek vardı. Hani artık bir gelir varya kesin olur...
Bazıları gerçekten beğendiğim, hani bir adım atsa ben depar atarak koşacam. Hiçbiri dönüp 2.kez bakmadı bile.Olabilir, her beğendiğin seni beğenecek diye bir kural yok.
Sonra tabi bunların çoğu evlendi gitti. Buraya kadar sorun yok.
Sorun şurda başlıyor, bana kimse yaklaşmıyor. Hani tamam bir adriana lima tabiki değilim, orta halli bir tipim.
Etrafımdaki kızlar benden çok çok daha güzel, alımlı belki... Ama herkesin alıcısı vardır ya ben de tık yok. bu böyle giderken, o zaman diyorsun ki beni kimse beğenmiyor. Beğenen yok mu var , ama beğenen de çalıştığın yerde adı sap..k( herkese teklif ettiği için) çıkmışsa diyorsun bende sorun var. İstemediğin zaman da arkadaşların sen onun öyle olduğuna bakma, evlenirse iyi koca olur, diyorlar. kendileri kabul eder mi ASLA..
Sonra çevren devreye giriyor, o kadar geniş bir çevrem yok ama neyse,
ayda alemde bunlar bana birilerini ayarlar, ama öyle normal görücü üsülü gibi düşünme, hani yaşı uygun, işi uygun olsun gibi gibi değil... Allah ne verdiyse, sonra ben beğenmediğim zamanda senin burnun büyük derler.
İşte bu sorunda tam burda başlıyor, ben ne istediğimi bilmiyorum herhalde, birini beğen işte ne olacak...
Aslında geçmişte birini beğenmiştim, görücü usülüydü gene, çevrem ilk kez bir işe yaramıştı, eli yüzü düzgün ,orta halli bir insandı, kalbim bir anda ısınıverir gibi oldu. Bir görüşmede oluyor bunlar. Görüşme sonunda aracı kadın ne cevap vereyim diye pat diye sordu.şoktan heyecandan ne diyeceğimi şaşırıverdim, o da öylece gitti.
Hani öyle büyük bir beklentiyi bırak, bir beklentim bile kalmadı. artık kader ne yazdıysa... Ama işte hayaller insan hayal kurmayı bir bırakabilse....
Anlayacağın ne halt edeceğimi şaşırdım.
Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim....