• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne istediğimi neden bilemiyorum

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.511
598
Öncelikle hepinize günaydın ve sendromsuz bir pazartesiler diliyorum ...

Ben yaşadığım, çalıştığım yerden memnun değildim ama tabiki zamanla alışıyorsunuz bir şekilde.

Psikolojik olarak kendimi buraya adapte etmiştim ki başka bir kuruma geçme fırsatı yakaladım(istifa edicem )

çok mutluydum tabi ilk başta bunun için ama şimdi acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım bu çok büyük bir hata olur farkındayım ama kafamdan gitmesem mi düşüncesini neden atamıyorum ben burada çok memnun değildim ki şimdi neden böyle düşünüyorum anlamıyorum kendimi (taşınmak zor geliyor Müdürüm anlayışlı buraya alıştım artık ondan sanırım ama yine de kendime gelmem lazım )

belki çok mutlu değildim ama her şeye iyi yönden bakarım iyi tarafları da vardı yani bir anda köy ölünce badem gözlü oldu olayı : )

Burda kalırsam 6-7 yıl daha burdayım ama gençliğimi burada geçirmek istemiyorum sadece bu süre 2-3 yılla sınırlı olsa kalırdım.

arkadaşlar ben ne istediğini bilmeyen bir manyak mıyım ?

not : Ben kesin kararımı vermiştim ama bazı prosedürler gerçekleşene kadar eski işimde çalışmaya devam ediyorum bir kaç ay daha burdayım işte karar verdikten sonra çok süre geçtiği için böyle bir duruma düştüm.

Gideceğiniz yerin su an olduğunuz yerden daha iyi olabileceğinin garantisi yok belki orda da sıkıntılar yaşayacaksınız o yuzden bence bu ihtimali de düşünerek karar verin

İkisinin şartları nasıl? Ayrı ayrı değerlendirdiğinizde yeni iş daha avantajlıdır, sadece mutlu değilim diye ayrılmıyorsunuzdur bence.

Back
X