• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleride beni aldatır mı

minimalmini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
1
2
1
20
Tiktoktan ece diye bi ünlünün bu sayfada ki mesajları yorumladığını gördüm bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum daha doğrusu utandığım için ben de buraya yazmaya karar verdim şuan 8 aylık bi ilişkim var ilişkim başta çok güzeldi ama zamanla bir şeyler fark ettim tiktoktan güzel olan kızları arkadaşlarına attığını fark etmemle başladı yanlışlıkla bana atmıştı ve ordan yakalamıştım yoksa böyle bir şey yaptığı aklımın ucundan dahi geçmezdi daha sonraları şüphelenmeye başladım güvenim kırılmıştı çünkü çok büyük kavga etmiştik bana bir daha yapmayacağını söz vermişti ve onun için önemki olmadığını söylemişti ama benim için önemliydi sonra bir daha yaptı ve yine bana yanlışlıkla attı çok büyük kavga ettik bir hafta kavga ettik ayrılmaya cesaret edemedim ben böyle şeylere gelebilen bi insan değilim onun baktığı kızlarla veya attığı kızlarla kendimi karşılaştırıp kendi kendimi yiyordum burda asla ego tatmini veya başka bir şey yapmıyorum gerçekten fiziğim düzgün güzel bir kızım etrafımdanda çok ilgi alıyorum ve bunu biliyor o halde başkalarına bakıyor en son yakaladığım zaman haber vermeden onun yanına yaşadığı şehire gittim beni görünce baya şaşırdı ilk beraber kaldığımız gece telefonunu karıştırdım ve ben onun için yolda gelirken o tiktoktan kızları beğwnşyormuş bunu yakaladım evi terk ettim sabahın 5ydi bırakmadı konuşalım sonra gidersin dedi ben de tamam dedim yeminler etti yine inandım ama bi ara beni yanlış anladı bi erkek olayı döndğ aramızda ondan önce telefonuna baktığımda hiçbir kız videosu yoktu beğenmemişti kaydetmemişti arkadaşlarında atmamıştı ama bu olayın üstüne yakın tarihte bi daha yapmış ayrılmak istedim suan ayrılma sürecindeyiz bana o erkek olayını bahane etti ondan önce bırakmıştım ama onda çok kırıldım sonra senin önemsediğin şeyleri önemsememeye başladım tekrar bi daha yapmicam emin olabilirsin benim için önemli şeyler değil tarzında savunmalar yaptı ben dinlemeyip bağırıp çağırdım güvenmiyorum bunu yapan bana dışarıda bi fırsat bulduğundada aldatırmış gibi geliyor cidden öyle kızlara bakıyor ama benim giyimime spor salonuna gitmek istediğimde faln karışıyor gelecek düşündüğüm bi insandı dünyalar başıma yıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum uzakta yaşıyor sürekli görüşüyoruz ama aslında mesleği eline alacağı zamanda biz hep uzak kalıcaz yani bi süre ve

Hakket hee bu Ece niye sürekli burayı ifşalıyo yaa onun yüzünden biz de ifşalanıyoruz Allah Allah kim bu gadın bulunsun Bencede 😠

İlerisi gerisi mi var, halihazırda aldatıyor ya işte.
Bir aşk (ya da adı neyse) bir insanın gözüne perde indirebilir mi bu kadar yahu?
İleride (sanırım evlenince) ne olacak da adam huyunu değiştirecek. Kumaş aynı kumaş.

Back
X