ben ne kısmetsiz kızmışım benm de yüzüm gülmeyecek mi:(

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
sevdiğim kişiyle eğitim ve iş konularından dolayı ayrıldık daha önceki sevgilimden de ailevi sorunlar yüzünden ayrılmıştık
bi şekilde duyguyu yakalasam da mantığı bulamıyorum mantığı bulsam bu sefer sevemiyorum yani hep bi eksiklik hiç tamam hem
duygu hem mantık var dediğim biri olmadı zaten yalnızlıktan nefret ediyorum 3 senedir varlığına alıştığın birinin yokluğu çok zorrrr
napıcam ben :((:(((

canım üzülme ya öncelikle hakkında hayırlısı olsun. neydi ki anlaşamadığınız. genellikle iş konusunda orta yol mutlaka bulunur. Eğitim farkı mı vardı?

büyükçe eğitim farkı iş farkı(memur-özel) bile bile yürüyen bir ilişki (alışkanlıklar yüzünden) ve bilinen hazırlıklı bir son.
benm aşk mevzusunda yüzüm hiç gülmediki:(

iş konusu için birşey diyemem ama eğitim farkı olayını tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyeyim o zaten nasıl birşey biliyor musun ne kadar sevsen de bir yerde tıkanıyorsun. hep çevredekiler bir karşılaştırmaya giriyor. bugün olmasa yarın o olmazsa öbür gün ama mutlaka seninde dediğin gibi sonu belli... he yok mu hiç mutlu örnekler var ama bir kaç parmak kadar...

hakkında hayırlısı olsun. üzüldüm. ama inşallah atlatması kolay olur. ağla içini boşalt. kendini üzme. ve sakın yüzüm gülmeyecek mi deme. Sadece Allah doğru insanı bulmadan öönce biraz yanlış olanları görmeni istemiştir, kıymetini bil diye. Umutsuz olma.:34:

Bastan denklige dikkat edin artik bence.
3 sene sonu olmayan bir iliskiye feda etmek icin cok uzun bir zaman.
Umarim karsina hem aklina hem gonlune yatacak biri cikar. :31:

ewet hep çevre yüzünden cesaret edemedim o sorumluluğu alamadım mutsuz olmaktan korktum
3 sene tam anlamıyla bi ilişki değil yarı arkadaşlık yarı ilişki modundaydık zaten ayrı şehirlerdeyiz
ben ondan kopamadığım için görüşmeye devam ettim ama bi gün biteceğini biliyodum hiç evlilik konuşmuyoduk
ben onun da benden böyle bi beklentisi yok sanıyodum ama sanırım varmış boşa kürek çekiyorum dedi ve bitti
keşke hiç başlamasaydı dedi acı bi hatırasın dedi ve 3 sene dolu dolu hatıralar alışmak zor:(

Hiç üzülme diyemem, ama alışkanlık günün birinde gececek, daha iyi hissedeceksin. İyi tarafından bak, evlenseydin asabın daha bozulacaktı. bin pişman olacaktın belki evlendiğine. Bırak başından bitsin, bazı şeylerin neresinden dönülürse kar..
Evlilikte bence de öncelikle maddi manevi denklik önemli. Bunlar önce insanın gözüne batmıyo ama sonra sorun oluyor:50:
Sabret, Allah karşına elbet sana layık seni üzmeyecek birini çıkaracaktır:16:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

rabbim sana en iyisini hazırlıyodur bitanem hayırlısı böyledir karşına çıktı çııkacak bak göreceksin biraz olumlu düşün biraz kuantum:)

Back
X