ben ne olacagim böyle :(

naziuen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
22
0
36
Burdur
öncelikle iyi günler hayirli Ramazanlar bayanlar.. icsel sorunlar yasiyorum.. bu konuyada cok takiyorum ki takilmayacak gibi degil

ne istedigimi bilmiyorum? derdim bu. bu dert hem beni maffediyor hemde cevremdeki insanlari :( cok kötü..

bir kac misal vereyim...

okuldan mezun oldum.. devam mi okusam? calissam mi? yapabilirmiyim? istiyormuyum ?
bilemedim...

ask konusunda: eski sevgilimle görüsmeye basladik tekrar.. basda istiyordum.. bana ulasmasini..
icimden keske bi adim atsa dedigim olmustur.. kimseye söylemedim ama istedim.. simdi oldu
ve cok degismis.. bi sans ver dedi.. o an tmm dedim.. simdi celiskedeyim
seviyormuyum sevmiyormuyum onu istiyormuyum .. bilmiyorm.. bu konuda sasirmis durumdayim
bu cok kötü:( asla onada yerine getiremiycegim bi söz bi umut vermek istemiyorm:( nekadar kötü
oldugunu herkes bilir.. bi baskasina anlatsam oynuyomusun cocukla der.. alakasi yok..
bi seviyorum.. o hep olsun istiyorum.. sonra bi an geliyor o ben degilmisim gibi :( kendimden emin degilim

bu bilmemezlik ne konuda olursa olsun insanin aklini cok kurcaliyor insan ne yapacagini bilmiyor:(
baskalarindan akil aliyor.. kendi akliyla adim atmaya korkuyor :(

dengesizim.. maymun istahliyim nolcam ben böyle :((

yorum atarsaniz cok sevinirim.. dertlesmeye ihtiyacim var :(

Son düzenleme:
canım bence sen, derdin olmadıgından ugraşcak bişey olmadıgından kendine sarıyosun
hemen kafanı meşgul etcek bişeyler bulmalısın

erkek arkadaşınla ilgili de bence çözümü çok basit
kendine sorular sor

mesela; onu seviyormuyum,güveniyormuyum,yoksa yanlızlıktan bunaldıgım için mi onunla olmak istiyorum

unutma bunların cevabı sende, çözümü de sende :34:

Son düzenleme:
canım bence sen, derdin olmadıgından ugraşcak bişey olmadıgından kendine sarıyosun
hemen kafanı meşgul etcek bişeyler bulmalısın

erkek arkadaşınla ilgili de bence çözümü çok basit
kendine sorular sor

mesela; onu seviyormuyum,güveniyormuyum,yoksa yanlızlıktan bunaldıgım için mi onunla olmak istiyorum

unutma bunların cevabı sende, çözümü de sende :34:

hersey tamam da iste o erkek arkadasimla olan konu :S icim cok huzursuz.. birseyler yapmaliyim..
bana kalirsa baglantiyi koparmaliyim? onu pesimden sürüklemenin alemi yok.. ama bunu nasil söylicem.. ? ben tek kelime ediyorum.. o evlilik hayalleri kurmaya
basliyor :S arkadas kalalim.. desem.. off kafam allak bullak :((

Son düzenleme:
cok kötü ya .. tek kendimi üzsem gercekten bi caresini bulurum.. insan kendisiyle bas edebilir..
ama öyle degil malesef .. bide bunu vicdan yapiyorum.. hesabini veremiyorum

benim de kararsız olduğum ve aynı şeyleri yaşadığım oluyor ama yenmeye çalış bunları.. sanırım lise mezunsun bence önce bir önlisans da olsa oku ondan sonra çalış eski sevgiline gelince birşey diyemicem şaşırdım çünkü öyle bi durum yaşamadım.. ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur..

İş okul vs. durumlarında tercih zamanları önemlidir .. Herkes üzerinde düşünür..

Ama ben şu eski sevgili kısmını anlamadım..

Bi adım atsa keşke diyordum, oldu bende o an tamam dedim.. Ama sonra anlamadım bi seviyorum bi sevmiyorum.. Umutlandırmak istemem..

Derken ?

Tamam demen zaten yeterli bi umut değil mi ? Bir de birini ya seversin ya sevmezsin ortası olmaz bu işin.. Yaşın kaç, 15 mi ?

Son düzenleme:
İş okul vs. durumlarında tercih zamanları önemlidir .. Herkes üzerinde düşünür..

Ama ben şu eski sevgili kısmını anlamadım..

Bi adım atsa keşke diyordum, oldu bende o an tamam dedim.. Ama sonra anlamadım bi seviyorum bi sevmiyorum.. Umutlandırmak istemem..

Derken ?

Tamam demen zaten yeterli bi umut değil mi ? Bir de birini ya seversin ya sevmezsin ortası olmaz bu işin.. Yaşın kaç, 15 mi ?

19 yasindayim.. eski sevgilimle ayri ülkelerdeyiz.. belki bundan kaynaklidir kendimden emin olamayasim?

benim de kararsız olduğum ve aynı şeyleri yaşadığım oluyor ama yenmeye çalış bunları.. sanırım lise mezunsun bence önce bir önlisans da olsa oku ondan sonra çalış eski sevgiline gelince birşey diyemicem şaşırdım çünkü öyle bi durum yaşamadım.. ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur..

tabi ki cok haklisiniz.. insan ya sever ya sevmez.. biri bana dese bende ona öyle derdim.. insan sevip sevmedigini bilmez mi?
kendimi anlamiyorum :/

sürekli napcam ben seviyor muyum öyle mi böyle mi diye düşünme akışına bırak bende bi kaç haftaya kadar iş konusunda bunalımdaydım depresyona girdiğimi bile düşündüm kendi kendime.sonra bir arkadaşımla konuştum hiçbir şeyi zamanı gelmeden düşünme zaten kararsız kalıyorsan yanlış yaparsın sonrada pişman olursun zamana bırakırsan duyguların oturur zaman sana neler getirmiş bakıp öyle karar verirsin dedi gercekten de doğru canım biraz zaman tanı kendine sevmiyorsan ve duyguların oturduğunda zaten ayrılırsın hic düşünmeden aynı şekilde okul iş vs. içinde böyle

Zannetmiyorum.. Ortada gerçekten bir sevgi varsa ' mesafe sadece teferruattır ' ..

Zira sevgili olduğunuz dönemlerde de durum aynı değil miydi ?

ozamanlar hersey yolundaydi.. ve ben kenfimden cok emindim.. ona karsi az da olsa gven problemi yasiyodm.. fakat bu beni yikmadi zamanla gvenicegmi dsnuyodm ama oyle olmadi.. ve ayrilmayi sectim.. cnku anlamiyodu onun derdi gezmkdi tozmakdi.. bende uzatmadim.. seviyorum diyede gururu mu ezemezdm snucda .. smdi okadar cok ugrasdiki bi sans tanidim ona.. degismis bunu farkettm.. ve illede sen diyor baskada birsey demiyr.. o cok emin.. bu seferde benim icimde huzurszluk var.. istyrm.. ama istemiyrda..

sürekli napcam ben seviyor muyum öyle mi böyle mi diye düşünme akışına bırak bende bi kaç haftaya kadar iş konusunda bunalımdaydım depresyona girdiğimi bile düşündüm kendi kendime.sonra bir arkadaşımla konuştum hiçbir şeyi zamanı gelmeden düşünme zaten kararsız kalıyorsan yanlış yaparsın sonrada pişman olursun zamana bırakırsan duyguların oturur zaman sana neler getirmiş bakıp öyle karar verirsin dedi gercekten de doğru canım biraz zaman tanı kendine sevmiyorsan ve duyguların oturduğunda zaten ayrılırsın hic düşünmeden aynı şekilde okul iş vs. içinde böyle

tsk ederim.. sanirim en iyisi bu .. insallah bende senin gbi dgru karari veririm

Aynı soruyu ben de defalarca kendime sormuşumdur.
Şimdi yine daha istikrarlı gibiyim ama inanılmaz bir değişkenlik durumu var bende de.
Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum aslında bazen.
Sen hiç denedin mi ? Çünkü gerçekten hayatımızı çok zorlaştıran bir şey bu.

Son düzenleme:
ozamanlar hersey yolundaydi.. ve ben kenfimden cok emindim.. ona karsi az da olsa gven problemi yasiyodm.. fakat bu beni yikmadi zamanla gvenicegmi dsnuyodm ama oyle olmadi.. ve ayrilmayi sectim.. cnku anlamiyodu onun derdi gezmkdi tozmakdi.. bende uzatmadim.. seviyorum diyede gururu mu ezemezdm snucda .. smdi okadar cok ugrasdiki bi sans tanidim ona.. degismis bunu farkettm.. ve illede sen diyor baskada birsey demiyr.. o cok emin.. bu seferde benim icimde huzurszluk var.. istyrm.. ama istemiyrda..

What ? :9:

bu seferde benim icimde huzurszluk var.. istyrm.. ama istemiyrda..

Derken harfleri yutmasanız daha anlaşılabilir olabilirsiniz.. Bi istiyorum bi istemiyorum demek istediniz yine galiba :44:

Emin değilseniz ne kendinizi oyalayın ne başkasının vaktini çalın kısaca..

Aynı soruyu ben de defalarca kendime sormuşumdur.
Şimdi yine daha istikrarlı gibiyim ama inanılmaz bir değişkenlik durumu var bende de.
Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum aslında bazen.
Sen hiç denedin mi ? Çünkü gerçekten hayatımızı çok zorlaştıran bir şey bu.

düsündüm ama gitmedim .. evet cok zorlastiriyor.. biyerden sonrada insan kendini cok fazla sorgulamaya basliyor .. sürekli bi kafa yorma.. bu sebepden zaman zaman kendime duydugum özgüven bitiveriyor.. kolay degil snucda .. bu bendeki akil nicin var?

Back
X