öncelikle iyi günler hayirli Ramazanlar bayanlar.. icsel sorunlar yasiyorum.. bu konuyada cok takiyorum ki takilmayacak gibi degil
ne istedigimi bilmiyorum? derdim bu. bu dert hem beni maffediyor hemde cevremdeki insanlari
cok kötü..
bir kac misal vereyim...
okuldan mezun oldum.. devam mi okusam? calissam mi? yapabilirmiyim? istiyormuyum ?
bilemedim...
ask konusunda: eski sevgilimle görüsmeye basladik tekrar.. basda istiyordum.. bana ulasmasini..
icimden keske bi adim atsa dedigim olmustur.. kimseye söylemedim ama istedim.. simdi oldu
ve cok degismis.. bi sans ver dedi.. o an tmm dedim.. simdi celiskedeyim
seviyormuyum sevmiyormuyum onu istiyormuyum .. bilmiyorm.. bu konuda sasirmis durumdayim
bu cok kötü
asla onada yerine getiremiycegim bi söz bi umut vermek istemiyorm
nekadar kötü
oldugunu herkes bilir.. bi baskasina anlatsam oynuyomusun cocukla der.. alakasi yok..
bi seviyorum.. o hep olsun istiyorum.. sonra bi an geliyor o ben degilmisim gibi
kendimden emin degilim
bu bilmemezlik ne konuda olursa olsun insanin aklini cok kurcaliyor insan ne yapacagini bilmiyor
baskalarindan akil aliyor.. kendi akliyla adim atmaya korkuyor
dengesizim.. maymun istahliyim nolcam ben böyle
(
yorum atarsaniz cok sevinirim.. dertlesmeye ihtiyacim var
ne istedigimi bilmiyorum? derdim bu. bu dert hem beni maffediyor hemde cevremdeki insanlari

bir kac misal vereyim...
okuldan mezun oldum.. devam mi okusam? calissam mi? yapabilirmiyim? istiyormuyum ?
bilemedim...
ask konusunda: eski sevgilimle görüsmeye basladik tekrar.. basda istiyordum.. bana ulasmasini..
icimden keske bi adim atsa dedigim olmustur.. kimseye söylemedim ama istedim.. simdi oldu
ve cok degismis.. bi sans ver dedi.. o an tmm dedim.. simdi celiskedeyim
seviyormuyum sevmiyormuyum onu istiyormuyum .. bilmiyorm.. bu konuda sasirmis durumdayim
bu cok kötü

oldugunu herkes bilir.. bi baskasina anlatsam oynuyomusun cocukla der.. alakasi yok..
bi seviyorum.. o hep olsun istiyorum.. sonra bi an geliyor o ben degilmisim gibi

bu bilmemezlik ne konuda olursa olsun insanin aklini cok kurcaliyor insan ne yapacagini bilmiyor

baskalarindan akil aliyor.. kendi akliyla adim atmaya korkuyor

dengesizim.. maymun istahliyim nolcam ben böyle

yorum atarsaniz cok sevinirim.. dertlesmeye ihtiyacim var

Son düzenleme: