• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım çok pişmanım

Siz olsanız belkı bana hiç katlanmazdınız

bence ben toksıkım evet
Bize böyle kendinizi ezdirecek cevaplar veriyorsunuz. Umarım ilişkide olduğunuz kişiye de böyle şeyler yapmıyorsunuzdur. Bu bataklıktan nasıl çıkacağım diye soracağınıza o iyidir ben toksiğim diyorsunuz. Söylediğiniz şey size mantıklı gelseydi bana hakaret beddua etti diye konular açmazdınız. Demek ki yaptığı yanlış ve toksik ki rahatsız olup şikayet ediyorsunuz. Bu kafa yapısıyla biraz ilgi gösteren birisiyle sevgi olup yaptığı kötü şeyleri de görmezden gelirsiniz gibi geliyor

Bize böyle kendinizi ezdirecek cevaplar veriyorsunuz. Umarım ilişkide olduğunuz kişiye de böyle şeyler yapmıyorsunuzdur. Bu bataklıktan nasıl çıkacağım diye soracağınıza o iyidir ben toksiğim diyorsunuz. Söylediğiniz şey size mantıklı gelseydi bana hakaret beddua etti diye konular açmazdınız. Demek ki yaptığı yanlış ve toksik ki rahatsız olup şikayet ediyorsunuz. Bu kafa yapısıyla biraz ilgi gösteren birisiyle sevgi olup yaptığı kötü şeyleri de görmezden gelirsiniz gibi
Ama ben mukkemel ilişkı aramadım kı kendımı bılıyorum beni belkı de kımse kabul etmez Olabılır tartışma vs dıye düşündüm yanı görücü usulü de tanışabılırdım .. şu var ben evlılıkten çok korkmaya başladım ya ben evlılıgı yurutemezsem

Onu çok özlüyorum benım piskolojim bozukmuş çok yukledım ona en sonunda bana paytlamıştı. haklıydı buraya sadece ben anlattığım için benım gözümden bıkıyorsunuz olayları o hep yapıcıydı ben ayrılık ile ettım 2 yıl oyaladım psikologları arkadaşlarımı dınledım ve ona bunları söyledim bır kere sesını yükseltmedi ben onu elşestirdım şimdı ve sonrası artık baba saygısı kalmadı Gercı bende ona bı kaç kere dedım defol iptensın dıye o kadar pişmanım kı gerı döndüremem için neler vermezdım 🥺🥺🥺Allah beni inşallah bıldıgı gıbı yapar abısı bıle hanı net ol demısti. Her şey benım yüzünden ben çok şımarık bırıyım ben nasıl düzelteceğim bunu kafayı yemek üzereyim o benı ilk defa seven bırısıydı çok yuklendım😪yargılancam bılıyorum her şeyi söyleyin ben hak ediyorum
Senin güzelce bi tokatlanman lazım.Allah ne verdiyse sağdan soldan iyice bi tokatlansan iyi olursun bence.

Ama ben mukkemel ilişkı aramadım kı
Erkeğin hakaret beddua ettiği bir ilişki normal olmuyor. Bugün hakaret eden yarın itebilir öbür gün daha farklı bir şey yapabilir sonuçta sakin bir yapısı yok. Beni kimse kabul etmez diye de düşünüyorsun. İki güzel konuşan birine kanıp yanlış evlilik yapmanı istemem. Burada o kadar kişi uyarıyoruz umarım bir an önce kendine gelirsin de eşim bana böyle yaptı diye konularını okumayız.

Ya ben ondan kötüyüm dıyorum ya zaten belkı de o çok ıyı adam kıbar herkesın aradıgı bırısı evlenınce ne olacak kı ben daha ıyı olurum bence ben toksıkım evet🥹😞
hee heee emin ol o özünde çok harika biri.
kendin de inanmiyorsun ama iste evde kalmaktan korkuyorsun
şimdi yeni biri düşsün üstüne, iki jest yapsin seviyorum desin sümüğünü atmazsin exe ama yalnizliktan adama sardin
ayrica sen daha iyi olabilecek olsan sevgiliyken olurdun, bin kere ayrildin kaybetme korkun oldu sonra baristin, o zaman iyi olurdun. iliskinin pitir pitir zamanlarinda iyi olmayan isin icine toksik aileler, gecim sikintisi, sorumluluk, uykusuz aylar gecirtecek coluk cocuk varken mi iyi olacak?
inaniyor musun buna?
madem o kadar kolay iyi olmak son baristiginda iyi olsaydin.
bence iliskiden once bozuk psikolojini duzelt. yine barissan yine toksik olur ayrilirsin - yine konu acar aglarsin

şimdi yeni biri düşsün üstüne, iki jest yapsin seviyorum desin sümüğünü atmazsin exe ama yalnizliktan adama sardin
ayrica sen daha iyi olabilecek olsan sevgiliyken olurdun, bin kere ayrildin kaybetme korkun oldu sonra baristin, o zaman iyi olurdun. iliskinin pitir pitir zamanlarinda iyi olmayan isin icine toksik aileler, gecim sikintisi, sorumluluk, uykusuz aylar gecirtecek coluk cocuk varken mi iyi olacak?
inaniyor musun buna?
bence iliskiden once bozuk psikolojini duzelt. yine barissan yine toksik olur ayrilirsin - yine konu acar aglarsin
O zaten buna kızıyordu barış evlecek de aşık atalım vs sen sadece sevgılı olalım dıyorsun dedi o zaman belkı de ben bunu hak edıyorum sizler gıbı olmadığım için belkı de duygusal olarak baya çöktüm o da sebep olabılor ama ben çok mutsuzum 😞😞iç sesım onu sen bu hale getirdin dıyor

O zaten buna kızıyordu barış evlecek de aşık atalım vs sen sadece sevgılı olalım dıyorsun dedi o zaman belkı de ben bunu hak edıyorum sizler gıbı olmadığım için belkı de duygusal olarak baya çöktüm o da sebep olabılor ama ben çok mutsuzum 😞😞iç sesım onu sen bu hale getirdin dıyor
Evet adamı sen mahvettin bacım.

Erkeğin hakaret beddua ettiği bir ilişki normal olmuyor. Bugün hakaret eden yarın itebilir öbür gün daha farklı bir şey yapabilir sonuçta sakin bir yapısı yok. Beni kimse kabul etmez diye de düşünüyorsun. İki güzel konuşan birine kanıp yanlış evlilik yapmanı istemem. Burada o kadar kişi uyarıyoruz umarım bir an önce kendine gelirsin de eşim bana böyle yaptı diye konularını okumayız.
Ya gerçekten yapısı öyle degıl ki yanı bende sınırlıyım ama yatışıyorum sakınlesırım o kadın bu kadar sınırlı olmaz ben ne yapıyorum da sen böyle oluyorsun dıyor hep iletısım kurma peşibdeydi Allah var netlık isterdı ilişkıde bu ılişkı benım net olmamla bu hale geldı 2 yıl 27 yaşında bırı için çok fazla bence toparlanmaz mı sizce ilişkı🥹

inaniyor musun buna?
Yoo şuan pişmanım ama o donmeyebılır yalnızlık çok zor Allah kimseye yaşatmasın ben çok kötü oldum ailem olsun istiyorum bakın sıze saçma gelıyordıur ama 6 yıldır çok bunaldım abım evlendı herkes evlenecek ben yapayalnız kalacağım aılem olsa olmaz mı

Back
X