• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım çok pişmanım

Konuyu anlamaya çalışıyorum bacım.🙈
Bacım benım ayrıl barış bı ılişkım vardı bana hakaret etmıştı ama bu sevıyeye gelmeden ben çok şeyler yaptım onu oyaladım bugün aılenle tanışacam dedık yarın hayır dedim şuan çok pişmanım ne yapacağımı şaşırdım

Bacım benım ayrıl barış bı ılişkım vardı bana hakaret etmıştı ama bu sevıyeye gelmeden ben çok şeyler yaptım onu oyaladım bugün aılenle tanışacam dedık yarın hayır dedim şuan çok pişmanım ne yapacağımı şaşırdım
Şimdi de ara "Tamam" de kapa, belki seni ailesiyle tanıştırır hemen.

Hah şimdi anladım. Bugün hakaret eden evlenince de eder bacım. Daha iyilerine layıksındır. Ayrıl kurtul.

Devam ediyorum ama bak benı sevıyordu başlarda ben çok fevrı davrandım hor kullandım gıbı ilişkıyı lütfen yukarda yazdıklarımı okuyun. Siz olsanız belkı bana hiç katlanmazdınız deli dıye bırakırdılar belkı bılmıyorum aılesı abısı felan ıyıydı ya off
O da hakaret etmiş siz de. Ama her fırsatta kendinizi suçluyorsunuz. Hakaretler,küfürler savuran, beddua eden biri evlenince fiziksel ve psikolojik olarak daha kötü hasarlar bırakabilir. Kendinize değer vermediğiniz için sevilmeye layık olmadığınıza ikna etmişsiniz kendinizi. Biz burada ne yazarsak ne yazalım o olumsuz iç sesiniz durmadan konuşuyor. Gittiğiniz doktor psikiyatrist mi psikolog mu? Kaç yıl önce mezun olmuş, uzmanlık alanı nedir hepsine baktınız mı?

O da hakaret etmiş siz de. Ama her fırsatta kendinizi suçluyorsunuz. Hakaretler,küfürler savuran, beddua eden biri evlenince fiziksel ve psikolojik olarak daha kötü hasarlar bırakabilir. Kendinize değer vermediğiniz için sevilmeye layık olmadığınıza ikna etmişsiniz kendinizi. Biz burada ne yazarsak ne yazalım o olumsuz iç sesiniz durmadan konuşuyor. Gittiğiniz doktor psikiyatrist mi psikolog mu? Kaç yıl önce mezun olmuş, uzmanlık alanı nedir hepsine baktınız mı?
Psikiyatra psikoloğa devam etsin bence de. Ama diplomasına baksın. Kendine hayrı olmayan psikologlar var da🙈

Hah şimdi anladım. Bugün hakaret eden evlenince de eder bacım. Daha iyilerine layıksındır. Ayrıl kurtul.
Çok dolmuş olamaz mı pekı bacım yapmadı o sürçten sonra yıne tartıştık ben yıne mı yapacak dedım yapmamıştı ya😪😪ben bırdaha sevemem

Psikiyatra psikoloğa devam etsin bence de. Ama diplomasına baksın. Kendine hayrı olmayan psikologlar var da🙈
Evet ben de bu yüzden merak ettim sordum. İşe yeni başlayan, çok fazla deneyimi olmayan bir psikolog da olabilir. Ama şöyle bir durum da var: dünyanın en iyi psikoloğu olsun, eğer Tamalya iyileşmek, kendini sevmek, kendine değer vermek istemiyorsa, bu yaşadığı sorunu kabul etmiyorsa, tek sorunun kendisi olduğunu düşünmeye devam edecekse psikoloğun bir faydası olmaz.

Aman sende ölümsüzlük ilacinimi kaybettin.Ne yapacaksın ilk buldugunla evlenip.Bak çok pişman insan var kendini tanımadan erkenden bir kişi ile yola çıkan.Oku burda çok.On sekiz bilmem kaç yıl sonra ne pismanlar.Hayat seni zorluyor diyorki sana daha çok yol var daha çok insan var daha yaşanacak neler var neler .Bırakın buldumcuk olmayı .Oda bu kadar toksiklige rağmen sizi çektiyse kendine saygısı olan biri değildir ve kendine saygısı olmayan insanlar paspas olmaya çok eğilimlidir.Birakin bırakın bırakın Ya biraz akıllı olun azcik .Yaş kaç ? Valla bu kafayla dayakli falan bı evlilik görünüyor size .Hiç kendi karakterini bu kadar lal eden insandan iyi birşey çıkmıyor .Yerde siz gökte o.Baya duygu yonetimi sıfır sizin.Akil değil duygular yönetiyor.Cok yazık sağlam bir ders alırsınız bu hayatta korkarım siz zor toplarsiniz yere düşünce.Bu ah vah yaziklanmalar kaderiniz olacak gibi sanırım.Yazik üzüldüm size .

Acıdım hatta .Dışardan bu böyle geçti bana.Sakin sen kim oluyorsun da acıyorsun bana yazmayın.Acinacak halinize başka ne yapayım .Hale bak İstemiyorsanız istemiyorsunuz dur .Gelişmek lazım .Onun sizi çekmesi süper erkek olduğu anlamına gelmez.Siz daha hayat yolunda degiseceksiniz.Elbet bir gününüz bir gününüze uymayacak Olgunlasacak tecrübe kazanacaksınız Bırakın elin oğlunu abisini anasini danası ni.Olmuyorsa olmaz ne bu haller .

Çok dolmuş olamaz mı pekı bacım yapmadı o sürçten sonra yıne tartıştık ben yıne mı yapacak dedım yapmamıştı ya😪😪ben bırdaha sevemem
Büyük yersiniz bu lafı .Buda dursun burada.Ben birdaha sevmem diyen kim varsa en önce ve en çok başkasını sevdi.

O zaten buna kızıyordu barış evlecek de aşık atalım vs sen sadece sevgılı olalım dıyorsun dedi o zaman belkı de ben bunu hak edıyorum sizler gıbı olmadığım için belkı de duygusal olarak baya çöktüm o da sebep olabılor

Ya gerçekten yapısı öyle degıl ki yanı bende sınırlıyım ama yatışıyorum sakınlesırım o kadın bu kadar sınırlı olmaz ben ne yapıyorum da sen böyle oluyorsun dıyor hep iletısım kurma peşibdeydi Allah var netlık isterdı ilişkıde bu ılişkı benım net olmamla bu hale geldı

Tamalya,
izninizle size 2 soru soracağım🙏

1-Türkiye’de mi doğup büyüdünüz?
2-Gerçekten öğretmen misiniz?

Kusura bakmayın ama anlatımınız çok kötü, konuşmanız da yazmanız gibiyse ne hissettiğiniz ne düşündüğünüz ne anlattığınız anlaşılmaz.

İyi de bacım , her dolan bize hakaret mi edecek yani?

Adam en son bana kız çok demiş 😂 Cimrilik yapıp beş kuruş yedirmemiş sen de anca sümüğünü çek 😂

Tamalya,
izninizle size 2 soru soracağım🙏

1-Türkiye’de mi doğup büyüdünüz?
2-Gerçekten öğretmen misiniz?

Kusura bakmayın ama anlatımınız çok kötü, konuşmanız da yazmanız gibiyse ne hissettiğiniz ne düşündüğünüz ne anlattığınız anlaşılmaz.
Yok ben burda parça parça anlattığım için böyle oldu kusura bakmayın ben detaylı bır sekılde anlatmadım size rahatsız ettım bundan sonra zaten burayı kapatacağım

Bu düşünce yapısına sahip insanın sırtı yere gelmez.
1000034171.webp

Eklentiler

• 1000034172.webp
    1000034172.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 10
Back
X