• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım şimdi...Kendimi tanıyamıyorum artık...

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum...İyi değilim artık bunu çok iyi biliyorum...Dün bir konu açmıştım dikiş öğrenmek istiyorum diye.Kurs saatleri hiç bir şekilde uymuyor,kızım var.3 4 saat idare eder eşim ama kurs haftada 4 gün ve sabah 9 akşam 4...

Hadi olmuyor o zaman dikiş makinası alıp evde öğreneyim dedim.Eşim şu an alamam dedi...Biliyorum aslında kendi işiyle alakalı bir eksikiği hemen alır...

Uuzun zamandır böyleyim.Herşeye gülen,hayatı,anı yaşayan benden eser yok...Kendimi son zamanlarda en iyi tanımlayan kelime...TÜKENİYORUM....

Burada ne yapıcam ben.Doğru dürüst kimsem yok.Önce açık öğretimden okuyup ana okulu ile ilgili bir şeyler yapmak istedim.Kapanmış o bölüm.Şimdi dikiş kursu istedim yok uymuyor.O kadar iyi gelecekti ki bana.Kursta çok şey öğrenip,kendime gelecektim.Hadi o olmadı dikiş makinam olsa nette çok araştırdım 2 gündür sitelerden öğrenebilirdim...Ama yok olmuyor...

Ağlıyorum,herşeye hemen sini,rleniyorum.Tükeniyorum...Beynim o kadar doluk ki.Patlayacak gibi.Bağırıp çağırmak durmadan ağlamak istiyorum.Ağlarken boğazım patlayacak gibi oluyor ya ...

Allahım yardım et ne olur.Ben bir şeyler yapabileyim...

Netten bakıyorumda deminden beri.Boncuk veya paket yapımı işleri falan var.Benim bu işleri evde yapmak için kimlere başvurmam lazım? Kastamonuda yaşıyorum.Merkezinde dğeilim ama.Bu tarz bir iş yapan var mı kızlar?

Son düzenleme:
Arkadaşım bu kadar kendini yıpratma bir kızın var ve onu düşün sen üzülürsen oda üzülür hangi liseden mezunsun düz lisemi aöf deki okul öncesi sadece meslek liseliler için geçerli ama o bölüm kapandı aöf de sosyal hizmetler var onu okuyabilirsin birde eger yine anaokulu ile ilgili birşeyler yapmak istiyorsan halk egitimden çocuk gelişimi üzerine sertifika alıp yardımcı ablalık yapabilirsin eger meslek lisesi çocuk gelişmi mezunu isen çevrende bulunan özel kreşlere başvuru yapabilirsin.

anladığım kadarıyla senin psokolojin bozuk sağlıklı düşünemiyorsun hiç
otur düşün kızının eşinin sağlı yerinde mi
ailenin sevdiklerinin sağlığı yerinde mi
sana kötülük yapan var mı etrafın da yoksa bunlara şükretmelisin
insan sadece bunlarla bile mutlu olabilir
tükenmek nedir neden tükeniyorsun rabbim başka dert vermesin cnm
evde anlamsız yere huzursuzluk çıkarma mutlu olmaya bak
kızınla ilgilen herşeyi zamana oluruna bırak
belki senin için bunda hayır vardır

Şükred,yorum,isyan etmem Allaha.Elimdekilerin kıymetinide biliyorum,ama 4 senedir içime atmışım baya,acısı çıkıyor sanki...

kalk kız bır evı supur sıl bıseyın kalmazzzzzzzzz

şaka şaka
sen demekkı kendını oyalamaya fılan calısıyordun canım
esını ıkna etmeye bak alsın sana o makıneyı pekı hıcmı arkadasın yok soyle 3-4 gunde bır toplanıp sohbet edebılecegınız canım?

1 kişi var.Eşimin akrabası oluyor yaşlarımız yakın.Ama sürekli görümceleri falan geliyor...tarla işi ev işi derken yine görüşebildiğimiz kadar görüşüyoruz bir yere kadar yani...
Çıkıp dışaırı gez dersiniz ama öylke bir yer değil burası gelip görmeniz lazım çoğu konumda demişimdir zaten.Bilmiyoum ya sürekli ağladığımı biliyorum.Yalnız kaldığımı....Eşiminde işi yoğun.Gece 12 de geliyor...yazıcak çok şey var ama yazamıyorum,hasta edicem kendimi ondan korkuyorum...

seni anliyorum bendede oluyo dediklerin herkesi geride birakip almanyaya geldim burda hic arkadasim yok aksama kadar kvdeyle oturuyorum kizimla ilgileniyorum ama cok bunaliyorum soyle dusun senin hic degilse ozel bi hayatin vardir obile mutlu olman icin neden olmali bende obile yok disari cikilcaksa hepbirlikte cikiliyo markete bile zaten aksam ayni vakitte yatiliyo yani hic bir ozel hayatim yok esimle birlikte
simdi bunlari bi dusun ve kendini sansli say mutlu olmak icin neden say benim acimdan mutlu olmak icin neden olurdu

canim tek birseye odaklanma suanda senin kafani dagitacak birseyler yapmak degil mi amac tamam öncelikle dikis

ögrenmek istiyorsun ama o olmuyorsa sizin saatinize uygun baska kurslar yok mu?

varsa kesinlikle dikis diye aklina koyma git cünkü seni anliyorum yalnizlik malasef cok zor insani bunaltiyor o yüzden

baska baska seyler bul.

canim tek birseye odaklanma suanda senin kafani dagitacak birseyler yapmak degil mi amac tamam öncelikle dikis

varsa kesinlikle dikis diye aklina koyma git cünkü seni anliyorum yalnizlik malasef cok zor insani bunaltiyor o yüzden

baska baska seyler bul.

seni anliyorum bendede oluyo dediklerin herkesi geride birakip almanyaya geldim burda hic arkadasim yok aksama kadar kvdeyle oturuyorum kizimla ilgileniyorum ama cok bunaliyorum soyle dusun senin hic degilse ozel bi hayatin vardir obile mutlu olman icin neden olmali bende obile yok disari cikilcaksa hepbirlikte cikiliyo markete bile zaten aksam ayni vakitte yatiliyo yani hic bir ozel hayatim yok esimle birlikte
simdi bunlari bi dusun ve kendini sansli say mutlu olmak icin neden say benim acimdan mutlu olmak icin neden olurdu

Özel olarak benimde bir şeyim yok.Eşimle alışverişe gidip geliyoruz,eşim işten gelince uyuymuş oluyorum.sabah o kalkıp işe gidiyor.Yani aynen dediğin gibi benbimde özel bieşyim yok.Alışveriş iç,in merkeze gidiyoruz belilri saatler içinde arabayla sonra dönüp geliyoruz.Bu kadar...

ailen uzaktaysa bı süreliğine yanlarına gidip kalsan belkı ıyıgelirsana yanımızda kımse yok demişsinya ondand ıyorum

baska baska seyler bul.

Şuan bir arayış içindeyim zaten nasıl yapabilirim,ne yapabilirim diye.Hani tek hevesim değil dikiş.Asıl amacım kendimi,hayatımı verimli kılmak...İnşallah bir şeyler bulurum.Uygun kurslar yok.Saatler aynı.

Dikiş olmazsa başka birşeyle uğraş.. Resim çiz, netten oyun oyna, dantel yap ne bileyim işte.. İlgi alanına göre..

Dolmuşsun herhalde bunda büyütülecek birşey yok..

Kızını parka götür , hava al.. Hatta arkadaşlar edin.. Kısır yapıp birbirinizi davet edin..

Ben evde olacaktım ki neler neler bulurdum yapacak :27:

Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum...İyi değilim artık bunu çok iyi biliyorum...Dün bir konu açmıştım dikiş öğrenmek istiyorum diye.Kurs saatleri hiç bir şekilde uymuyor,kızım var.3 4 saat idare eder eşim ama kurs haftada 4 gün ve sabah 9 akşam 4...

Hadi olmuyor o zaman dikiş makinası alıp evde öğreneyim dedim.Eşim şu an alamam dedi...Biliyorum aslında kendi işiyle alakalı bir eksikiği hemen alır...

Uuzun zamandır böyleyim.Herşeye gülen,hayatı,anı yaşayan benden eser yok...Kendimi son zamanlarda en iyi tanımlayan kelime...TÜKENİYORUM....

Burada ne yapıcam ben.Doğru dürüst kimsem yok.Önce açık öğretimden okuyup ana okulu ile ilgili bir şeyler yapmak istedim.Kapanmış o bölüm.Şimdi dikiş kursu istedim yok uymuyor.O kadar iyi gelecekti ki bana.Kursta çok şey öğrenip,kendime gelecektim.Hadi o olmadı dikiş makinam olsa nette çok araştırdım 2 gündür sitelerden öğrenebilirdim...Ama yok olmuyor...

Ağlıyorum,herşeye hemen sini,rleniyorum.Tükeniyorum...Beynim o kadar doluk ki.Patlayacak gibi.Bağırıp çağırmak durmadan ağlamak istiyorum.Ağlarken boğazım patlayacak gibi oluyor ya ...

Allahım yardım et ne olur.Ben bir şeyler yapabileyim...

biraz rahatla öncelikle. Çok şükür hayatını etkileyecek sağlık sorunun yok sanırım, çocuğunun da... hayattaki en büyük güzellik bu. çocuğunun elini tutup parka gidebiliyorsan ikiniz de çok şanslısınız. ayrıntılar çok yormasın seni.. elindeki güzelliklere bak

kurs saati gerçekten çok fazlaymış,mesai gibi neredeyse..

ücretli mi bu kurs yoksa halk eğitimin ücretsiz kurslarından mı?

ahşap boyama,takı vb..kursları da bir araştırsanız belki saati uyanı bulabilirsiniz..

yalnız şu cümleniz çok dikkatimi çekti "ben makine istedim almadı ama kendi işiyle ilgil bişey olsa hemen alır"...o zaman sorun maddiyat değil..

eşinize biraz baskı mı yapsanız acaba? ya da bize yazdığınız gibi ona da anlatsanız duygularınızı işe yaramaz mı?

ben sizi ayrıca takdir ettim çünkü kedinizi geliştirmek,üretmek istemeniz çok güzel.

Ben çalışıyorum ama ev işleri dışında da ufacık bi zamanımda bu tarz şeyler yaparım

$2012-11-07 20.27.20.webp

$2012-11-05 00.29.03.webp

$2012-10-14 17.45.29.webp

İlgi alanına göre sende yaptığın şeyleri daha zevkli bi hale getirebilirsin

Ne bileyim bi ayakkabı kutusunu al ve kapla , hediye kutusu gibi şık bişey olur bir iki fiyonk tak, kızının tokalarını koyarsın ya da başka şey :16: belki de eşine hediye aldığında kullanırsın o kutuyu

Evdeyim diye bunaltma kendini, sıkılınca dışarı çık komşularından sana yakın gördüğün kimselerle git - gel

Makine fiyatları ne kadar acaba? 300-400 falan mı? Altın günü yapsanız, fazla kişiye de gerek yok aslında. 3-4 kişilik yeterli olur bence.

İlk sırayı alırsın, hemen hoop makine :) Netten de videoları izleyerek kendi kendine olur. Sıkma canını.

biraz rahatla öncelikle. Çok şükür hayatını etkileyecek sağlık sorunun yok sanırım, çocuğunun da... hayattaki en büyük güzellik bu. çocuğunun elini tutup parka gidebiliyorsan ikiniz de çok şanslısınız. ayrıntılar çok yormasın seni.. elindeki güzelliklere bak

Şükürler olsun...Park yok burada okul içinde var ve kapatıyorlar anaokuluna ait.Başkada yok.Dışarı çıkıp 2 sokak arası kızımı bisikletle gezdirip geliyorum.3, kez döndümmü bir garip bakıyorlar zaten.O da anca 15 dk sürüyo durum bundan ibaret...

Önceki konunuzda kazanç elde etmektende bahsettiğiniz için netten bi baktım

Size uygun olanlara göz atabilirsiniz..

FASON İŞLER

Evde yapabileceğiniz ve ev ortamında para kazanabileceğiniz işleri sıraladım.Hepimiz biliyoruzki bu işler evde yapılabilen fabrika ortamını gerektirmeyip arge ve iş güvenliğine ihtiyaç duymadan evde rahatlıkla yapabileceğiniz işler

Evde boncuk işleri
T-shirt Üzerine boncuk işleme
Gelinlik Üzerine Boncuk İşleme
Abiye üzerine boncuk işleme
Evde nikah şekeri yapımı işi
Evde kına paketleme işi
Evde sehpa örtüsü işleme işi
Evde dantel örgü işi
Evde piko işi
Evde seccade işleme işi
Evde yazma (yemeni) kıvırma işleri
Evde hasır çanta örme işi
Evde eşarp kıvırma işi
Evde çanta dikim işi
Evde ebru süsleme işi
Evde kilim(halı) dokuma işi
Evde şapka dikim işi
Evde tablo boyama işi
Evde namaz takkesi örme işi
Evde boncuk süsleme işi
Evde sticker yapım işi
Evde fason bayrak dikim işi
Evde kese yapım işi
Evde sabun işi
Evde surfile işi
Evde sandık süsleme işi
Evde sepet örme işi
Evde kurdela nakışı
Evde dekoratif ahşap süsleme işi
Evde tezhip süsleme işi
Evde mandal işi
Evde takı süsleme işi
Evde deri çiçek yapım işi
Evde gümüş kazaz örme işi
Evde mefruşat dikim işi
Evde katlamalı perde dikim işi
Evde çömlek süsleme işi
Evde deri çiçek süsleme işi
Evde deri aksesuar dikim işi
Evde batik boyama işi
Evde çeyiz ürünleri hazırlama işleri
Evde Bebek şekeri yapım işi
Evde dantel(anglez) örme işi
Evde dekoratif örtü ve kılıf dikim işleri
Elde antep işi yapım işi
Evde kasnak işi
Evde filografi işi
Evde puzzle yapım işi
Evde yatak örtü dikim işleri
Evde ev tekstil ürün dikim işleri
Evde şal örgü işi
Evde model gemi yapım işi
Evde çini süsleme işi
Evde seramik süsleme işi
Evde vitray süsleme işi
Evde cam süsü eşyası yapım işi
Evde biblo eşyalarını süsleme işi
Evde pasta yapımı
Evde ev yemekleri
Evde yaprak sarma işi
Evde içli köfte yapımı
Evde baklava yapım işi
Evde su böreği yapım işi
Evde içli köfte yapım işi
Evde desen tasarım işi
Evde gravür işi
Evde kaligrafi yazım sanatı işi
Evde yağlı boya işi
Evde oyuncak üretimi
Evde paketleme işi
Evde mandal işi
Evde bez bebek yapım işi
Evde düğün organizasyon malzeme üretim işi
Evde terzilik işleri
Evde abiye terzilik işleri
Evde abiye tadilatçılığı işleri
Evde tadilat işleri
Evde düğün fotoğrafçılığı işi
Evde grafik ve reklam tasarım işleri
Evde müzik eğitmenliği işi
Evde web tasarımcılığı işi
Evde web programlama işleri
Evde bilgisayar ve sistem bakım onarım işleri
Evde bilgisayarda proje ve çizim işleri işi
Evde çeviri işi
Evde blog yazarlığı işi
Evde makale yazımı
Evde çocuklar için etkinlik hazırlama işi
Evde kostüm hazırlama ve dikim işi
Evde doğum günü partisi için sunum hazırlama

Makine fiyatları ne kadar acaba? 300-400 falan mı? Altın günü yapsanız, fazla kişiye de gerek yok aslında. 3-4 kişilik yeterli olur bence.

İlk sırayı alırsın, hemen hoop makine :) Netten de videoları izleyerek kendi kendine olur. Sıkma canını.

Eşimle tekrar konuştum tamam alıcam sabret bi iki hafta dedi.Tamam bekliyorum.O arada nette videolar arşivleyip bloglar bakıcam...Kumaşlar alıcam.Hazılrığımı yapıcam.Kızım kreş yaşına gelince de kreşe verip kursa gidicem...İnşallah hemen alırız makinayı.Artık oturmak istemiyorum...

Back
X