• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım şimdi...Kendimi tanıyamıyorum artık...

hayatını dikiş makinasına endekslemişsin sanki... tamam her şey çıkmazda. o zaman çocuğuna bir şey yap. onun için oyunlar hazırla. hem sen eğlen, hem o eğlensin hem de öğrensin. ben izindeyken evde akşam yapardım yemeğimi gündüz vaktini çocuğumdan çalmamak için..neler yapabilirsin...
1.) duvara boyutları büyük kağıtlar yapıştır. duvar boyasın.
2.) sulu boya al: boyama yapın çok muntazam olmasın ellerinizi batırın...
3.) birlikte pasta yapın. sen hamurunu yap biraz ona ver o da kendininkini yapsın. hem akşama çayın yanında bir şeyler olur hem de zaman geçmiş olur.
ben bir ara çok takmıştım bunlara. değişik şeyler yapabilmek için...
kendini geç bir de çocuk merkezli düşün bakalım neler çıkacak?:6:

Evde yapabileceğim en uygun işi düşünüyorum sadece.İlla dikiş nakış demiyorum.Ama hem sevdiğim,hem bana uygun olan bir şey diye onu baz aldım.Fikirlerin için çok sağol.Evet haklısın çocuk merkezli düşününce çok şeyler çıkıyor.

illa dikiş üzerine olması şart mı ?
başka uğraşlar bulun kendinize dantel olabilir ya da örgü olabilir bebek eşyaları patikleri yelekleri ya da tülbent vs kafa dağıtacak birşey istedikten sonra çok şey bulabilirsiniz.

seramik hamuru yapıp canınızın istediği süs eşyaları yapmaya çalışabilirsiniz. ya da alüminyum levha üzerine kabartma resim çalışmaları hem zaman geçirirsiniz. hem evinize yada eşinizin dostunuzun evine güzel eşyalar yapabilirsiniz.

ya da puzzle alın . ona insan öyle bir odaklanıyor ki başka birşey düşünemiyorsunuz. ben bi süre fena takmıştım onu yaptığım zamanlar başka birşey düşünmüyordum =)

kızarmısın bilmem ama bence eşin senle birazdaha vakit gecirse senin hiç bir sıkıntın kalmaz eşine bunu açıklasan işyerine bir yardımcı alsa eger mümkünse size birazdaha vakit ayırsa tüm sorunlar sıkıntılar biterbence siz onun yanına gidemezmisiniz 1 kaç saatlikte olsa yada ailenizin yanına gidin kısa sürebile olsa hava degişikliği iyi gelir canım:54:

Şuan bir arayış içindeyim zaten nasıl yapabilirim,ne yapabilirim diye.Hani tek hevesim değil dikiş.Asıl amacım kendimi,hayatımı verimli kılmak...İnşallah bir şeyler bulurum.Uygun kurslar yok.Saatler aynı.

Senin su yazini okumak inan ki yuzume bir tokat etkisi yapti. 3 ay once ayrildigim eski sevgilimle arami duzeltmeye calisma fikri surekli aklimda gidip geliyordu. Ben buyuk sehirde yasamaya alismis bi insanim, o kisiyse kucucuk bi kasabada, benim gozumde yapilacak hicbirsey olmayan, bana hicbirsey katacagina inanmadigim, hatta burda yasamanin benden alip goturecegine inandigim bir yerde yasiyor ve hepte burda yasamak istiyor. ona olan sevgimden burda yasamayi bile dusunur olmustum ama simdi yazinizi okuyunca karar verdim. olmaz!

insan yapabilecegi kapasitenin altinda yasadigi zaman mutsuz oluyor. Sizin de derdiniz bu sanirim. Kendinizi verimli hissetmiyorsunuz. yasadiginiz hayatin, yasamak istediginiz hayattan uzak oldugunu dusunuyorsunuz. zamaniniz bosuna geciyor, evde otura otura koreliyormus gibi hissediyorsunuz. benim tavsiyem kesinlikle imkanlarinizi zorlayip kendinizi ne alanda gelistirmek istiyorsaniz gelistirmeniz. kitap okumaya baslayarak bile ufkunuzu inanilmaz gelistirirsiniz. size bir ugras lazim belli ki is bulabilirseniz bulun, yada orgu orebilirsiniz. kazak, atki, sapka, patik.. bunlari sonradan satadabilirsiniz..

ama bence vazgecmeyin. bu hayata bir kere geliyorsunuz, bu bir defalik sansinizi skici buldugunuz bi hayatta harcamayin. gerekirse para biriktirin kendi makinanizi kendiniz alin.

Rahat mı batmış ne yapmış anlamadım, olay ne yahu? Dikiş makinası diyemi ağlıyorsun sen? Hayır illa bir şeyler dikeceksen iğne miğne yokmu evde onunla dik.

Sıkıntınız sadece iş gibi görünmüyor.
Mutlaka bir psikolojik yardım alın bence, faydasını göreceksiniz.
Siz yazmışsınız çok doluyum diye, sadece birşeylerle uğraşmakla
rahatlayamazsınız.
Çok yalnız kalmışsınız, eşinizle neredeyse görüşmüyorsunuz gibi.
Bunalıma girmeniz normal, boğulur insan bir süre sonra.
Herşey yoluna girer inş, Allah yardımcınız olsun.

mesele birazda para kazanmaksa pek yardımcı olmaz ama kursiyer.netten photoshop da öğrenebilirsin...kendini geliştirmek adına....Allah yardımcın olsun...

​evde nikah şekeri yapabilirsin mesela varmı sizin oralarda öyle şeyler yapanlar bir araştır istersen

Önceki konunuzda kazanç elde etmektende bahsettiğiniz için netten bi baktım

Size uygun olanlara göz atabilirsiniz..

FASON İŞLER

Evde yapabileceğiniz ve ev ortamında para kazanabileceğiniz işleri sıraladım.Hepimiz biliyoruzki bu işler evde yapılabilen fabrika ortamını gerektirmeyip arge ve iş güvenliğine ihtiyaç duymadan evde rahatlıkla yapabileceğiniz işler

Evde boncuk işleri
T-shirt Üzerine boncuk işleme
Gelinlik Üzerine Boncuk İşleme
Abiye üzerine boncuk işleme
Evde nikah şekeri yapımı işi
Evde kına paketleme işi
Evde sehpa örtüsü işleme işi
Evde dantel örgü işi
Evde piko işi
Evde seccade işleme işi
Evde yazma (yemeni) kıvırma işleri
Evde hasır çanta örme işi
Evde eşarp kıvırma işi
Evde çanta dikim işi
Evde ebru süsleme işi
Evde kilim(halı) dokuma işi
Evde şapka dikim işi
Evde tablo boyama işi
Evde namaz takkesi örme işi
Evde boncuk süsleme işi
Evde sticker yapım işi
Evde fason bayrak dikim işi
Evde kese yapım işi
Evde sabun işi
Evde surfile işi
Evde sandık süsleme işi
Evde sepet örme işi
Evde kurdela nakışı
Evde dekoratif ahşap süsleme işi
Evde tezhip süsleme işi
Evde mandal işi
Evde takı süsleme işi
Evde deri çiçek yapım işi
Evde gümüş kazaz örme işi
Evde mefruşat dikim işi
Evde katlamalı perde dikim işi
Evde çömlek süsleme işi
Evde deri çiçek süsleme işi
Evde deri aksesuar dikim işi
Evde batik boyama işi
Evde çeyiz ürünleri hazırlama işleri
Evde Bebek şekeri yapım işi
Evde dantel(anglez) örme işi
Evde dekoratif örtü ve kılıf dikim işleri
Elde antep işi yapım işi
Evde kasnak işi
Evde filografi işi
Evde puzzle yapım işi
Evde yatak örtü dikim işleri
Evde ev tekstil ürün dikim işleri
Evde şal örgü işi
Evde model gemi yapım işi
Evde çini süsleme işi
Evde seramik süsleme işi
Evde vitray süsleme işi
Evde cam süsü eşyası yapım işi
Evde biblo eşyalarını süsleme işi
Evde pasta yapımı
Evde ev yemekleri
Evde yaprak sarma işi
Evde içli köfte yapımı
Evde baklava yapım işi
Evde su böreği yapım işi
Evde içli köfte yapım işi
Evde desen tasarım işi
Evde gravür işi
Evde kaligrafi yazım sanatı işi
Evde yağlı boya işi
Evde oyuncak üretimi
Evde paketleme işi
Evde mandal işi
Evde bez bebek yapım işi
Evde düğün organizasyon malzeme üretim işi
Evde terzilik işleri
Evde abiye terzilik işleri
Evde abiye tadilatçılığı işleri
Evde tadilat işleri
Evde düğün fotoğrafçılığı işi
Evde grafik ve reklam tasarım işleri
Evde müzik eğitmenliği işi
Evde web tasarımcılığı işi
Evde web programlama işleri
Evde bilgisayar ve sistem bakım onarım işleri
Evde bilgisayarda proje ve çizim işleri işi
Evde çeviri işi
Evde blog yazarlığı işi
Evde makale yazımı
Evde çocuklar için etkinlik hazırlama işi
Evde kostüm hazırlama ve dikim işi
Evde doğum günü partisi için sunum hazırlama

Merhaba ben aranıza yeni katıldım siz bu msjı yazalı baya olmuş ancak hala evden yapılacak güzel zevkli ve kazandırıcı bir iş arıyorsanız size önerebileceğim bir adres verebilirim satış ortaklığı işi bu ağın diger ağlardan farkı işi paneli içinde size ayrıntılarıyla öğretmek ve başka şirketlerlede çalışmanıza sınır k0ymamaktır. inceleyin isterseniz
.... sağlıklı mutlu günler

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle instagrama üye ol
hergun sofralara tabaklar hazirla
hepsini paylas
kahveler yap hepsini paylas
cocugunun kiyafetlerini odasini vs
ne varsa senin sevdigin her seyi paylas
ayrica zamanla ordan parada kazanabilecegini göreceksin
sIkIlmak mumkun degil zaten
gunleron eglenceli gecer
acaba kim ne paylasmis