• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım ?

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim:KK57: .epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. :KK1: ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye :KK17:Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum:KK35:

Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim:KK57: .epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. :KK1: ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye :KK17:Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum:KK35:
Ne var ki halinde?

Ben kan bile veremiyorum cunku 50 kilonun altindaysan almiyolar. Ben dogurmayacak miyim? Onunla alakasi yok yani

Bnm tanidigim kansiz soluk tenli biri vardi hamile kaldi ve suan anne kendileri kanla ilgili ilaclarla hamileligi gecti ama bebegi masallah suanda Allah tan umit kesilmez

Ben kan bile veremiyorum cunku 50 kilonun altindaysan almiyolar. Ben dogurmayacak miyim? Onunla alakasi yok yani
Bnm ablam 55 kilo gayet kan veriyor millette kiloluysan hamile kalamazsin zayifsan kalamazsin diyor bu ne ya cok moral bozucu moral bozarsaniz nasil insan motive olsun

Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim:KK57: .epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. :KK1: ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye :KK17:Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum:KK35:[/Q
Canım bende senin gibiydim hepsine alıştım inan ki. Yei geldi kolumdan yer bulamadılar elimin üstünden serum taktılar ki en acısı oydu. Epidural sezeryan oldum ve oylekorkuyodum ki ameliyattan sonra bile bir saate yakın çenem birbirine vuracak sekilde titredim hatırlıyorum. Ama hepsini o kadar rahat atlattım ki Allah Sabri'ni verdi kesinlikle. Misal bugun igne vurulmam gerekiyordu o kadar iğneyi yiyen ben degilmişim gibi bayılacaktim korkudan:)) bebek olunca hersey cok fakli

Bnm ablam 55 kilo gayet kan veriyor millette kiloluysan hamile kalamazsin zayifsan kalamazsin diyor bu ne ya cok moral bozucu moral bozarsaniz nasil insan motive olsun
50 kilonun altindan bahsettim ben, senin 55 kilo ablandan bana ne. Ayrica ne moral bozmasi okudugunu anlamamissin sen ya ben kan bile veremiyorum ama dogururum ne olacak diyorum sen ne anliyosun. Ayrica seni de ilgilendirmez yorumum sen konuya yorum yap yoruma yorum yapma

Ağzı olan konuşuyor.İyi bir doktorla görüşün,vitamin vs.başlarsınız.Allah aratmasın inşallah.

50 kilonun altindan bahsettim ben, senin 55 kilo ablandan bana ne. Ayrica ne moral bozmasi okudugunu anlamamissin sen ya ben kan bile veremiyorum ama dogururum ne olacak diyorum sen ne anliyosun. Ayrica seni de ilgilendirmez yorumum sen konuya yorum yap yoruma yorum yapma
Allah Allah yanlislikla konu sahibi olarak okumusum bukadar terslemene gerek yokttu

Kızlar kanla alakası yok.yani iğne,kan verme,dişçi hepsinden korkuyorum.yıllardır dişçiye diş taşı temizletmek dışında gitmiyorum çok şükür.ödüm koptuğu için deli gibi bakıyorum dişlerime.yani canım çok kıymetli sanırım :KK57: nefret ediyorum bu korkularımdan:mad:

Bence arkadas kan aldirirken cok korkuyor, aci cekiyor, fena oluyor ve hemsireler o yüzden öyle diyor:KK48:
Yoksa benmi yanlis anladm :KK64:

sorun, kan görme korkunuz değil mi ben mi yanlış anlıyorum?

Ben kan bile veremiyorumistemissin kilonun altindaysan almiyolar. Ben dogurmayacak miyim? Onunla alakasi yok yani
Senin yazdigini kinamak icin yazmamistim yani sende burda bnm dedigimi demek istemissin evet doguramayacalsiniz diye birsey bncede yok olumsuz konusanlar karsisindakinin psikolojiai neolucak dusunmuyorlar maalesef

Bence mevzu kilo degil kan korkusu sanriim. Yabi korkusu hastane üzerine sanirim. Korkma gülüm doğanın oyle güzel dengesi var ki. Valla for for dogurursun hic belli olmaz. Ne cani tezler doğuruyor gik demeden, ne babayigitler sezeryana kalior tansiyondan. Seninki de bir sekilde çıkar yani içinde kalcak degil yaaa:-D

sorun, kan görme korkunuz değil mi ben mi yanlış anlıyorum?
Kan korkum da var.hatta çocukluğumda ilk regl olduğum zaman çok ağlıyordum.ama bu regl sayesinde o korkumu biraz daha yendim.ben genel olarak iğne falan vücuduma olan her müdahaleden korkuyorum :cry: evleneli bi yıl oldu hala ilişkide geriliyorum,bazen korkuyorum:KK57:

Back
X