• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım ?

Sanırım beni bir sen anladın :KK9:
Hahahaha bende diyom bukadar kisi baska bisi diyor bi benmi farkli anladim :confused:
Merak etmeyin,kedinizi anne olmaya hazir hissetinizmi ona yogunlasirsiniz, eh sonra öyle yada böyle dogacak :rolleyes:
Dogumdan cogunluk korkar, korkunun ecele faydasi yok:KK17::KK54:

Kan gormekten bayilacaksan zaten hamile kaldiginda doktorun gerekli gorurse sezeyane basvurabilir bu durumda anestezi ile dogumun gerceklesir oncelikle bir Allah in izniyle hamile kal doktorun ile bu durumlari konusursunuz ve bir yol cizilir ki bende kan alirken bakamam ama normal dogum dusunuyorum o an kani degil bebegimi dusunuyor olurum Allah in izniyle insallah

Senin yazdigini kinamak icin yazmamistim yani sende burda bnm dedigimi demek istemissin evet doguramayacalsiniz diye birsey bncede yok olumsuz konusanlar karsisindakinin psikolojiai neolucak dusunmuyorlar maalesef
Kardes ben de bi daha okudum yanlis anlamisim senin yazdigini valla sonradan tekrar okudum anladim kusura bakma

Hayatinda ilk kez mi igne gormus yani? Hmm ilginc bu yasta mi anlamis igne kan korkusunu. ben de kan verince bas donmesi vs olmus sandim

Kan gormekten bayilacaksan zaten hamile kaldiginda doktorun gerekli gorurse sezeyane basvurabilir bu durumda anestezi ile dogumun gerceklesir oncelikle bir Allah in izniyle hamile kal doktorun ile bu durumlari konusursunuz ve bir yol cizilir ki bende kan alirken bakamam ama normal dogum dusunuyorum o an kani degil bebegimi dusunuyor olurum Allah in izniyle insallah
İşte problem o.sürekli erteliyorum.çocuk çok istiyorum ama bu korkulardan erteliyorum:KK43:

Kardes ben de bi daha okudum yanlis anlamisim senin yazdigini valla sonradan tekrar okudi anladim kusura bakma
Neyse konuya donelim diyecemde konuda okadar burdan yardim edilesi birsey degil hamile kalinca asama asama yasayacagi ve doktorunun bilecegi is fol yok yumurta yok daha

Hamilelikten once Zaten kansizlik ve diger eksiklikler varsa tedavi ediliyor
Hemsirenin yorumuna bakmayin

Neyse konuya donelim diyecemde konuda okadar burdan yardim edilesi birsey degil hamile kalinca asama asama yasayacagi ve doktorunun bilecegi is fol yok yumurta yok daha
F
Fol ve yumurtanın olmama sebebini anlatamamışım demek ki

Kan korkum da var. hatta çocukluğumda ilk regl olduğum zaman çok ağlıyordum.ama bu regl sayesinde o korkumu biraz daha yendim.ben genel olarak iğne falan vücuduma olan her müdahaleden korkuyorum :cry: evleneli bi yıl oldu hala ilişkide geriliyorum,bazen korkuyorum:KK57:

yanımda iğne korkusu olan biri var ona sordum, suratının beyazlamasını gördüm an be an.
sorun iğnenin batması değil, hastahanede yattığım dönemlerde serum takılmasını hatırlamak bile çok korkunç dedi.
vucutmuş onun derdi de aslında, ama hastane de yatma sebebi de strese bağlı mide kanamasıydı. kafasına taktıkları başka şekilde çıkmış yani, en istemediği şekilde :(

kendim anlayamadığım bir şey diyemiyorum neden hayatınızı etkileyen bu sorun için bir psikoloğa başvurmuyorsunuz? hiç bir şey olmassa kaygılarınız hafifler.

Kan korkum da var.hatta çocukluğumda ilk regl olduğum zaman çok ağlıyordum.ama bu regl sayesinde o korkumu biraz daha yendim.ben genel olarak iğne falan vücuduma olan her müdahaleden korkuyorum :cry: evleneli bi yıl oldu hala ilişkide geriliyorum,bazen korkuyorum:KK57:
en azındn gelin güvey olayınız olmuş:)onu olamayanlarda var:)öyle böyle doğurursun:))

yanımda iğne korkusu olan biri var ona sordum, suratının beyazlamasını gördüm an be an.
sorun iğnenin batması değil, hastahanede yattığım dönemlerde serum takılmasını hatırlamak bile çok korkunç dedi.
vucutmuş onun derdi de aslında, ama hastane de yatma sebebi de strese bağlı mide kanamasıydı. kafasına taktıkları başka şekilde çıkmış yani, en istemediği şekilde :KK43:

kendim anlayamadığım bir şey diyemiyorum neden hayatınızı etkileyen bu sorun için bir psikoloğa başvurmuyorsunuz? hiç bir şey olmassa kaygılarınız hafifler.
allah hastalık vermesin iğne olmak vs..bende korkardım..ama rahatsızlanınca serum yapsalarda rahatlasam diyor insan..

Hayatinda ilk kez mi degormus yani? Hmm ilginc bu yasta mi anlamis igne kan korkusunu. ben de kan verince bas donmesi vs olmus sandim
Bende kan alinirken hic bakmam kanimi cekiyor sonucta bir hos oluyor icim bnde bi tuhaflik oluyor ama o an kendimi birakasim gelio el ayak bosaliyorda bn bundan sikayetci olmadim hatta bevegim olacak diye 6 tup kan vermistim dusuk olayiyla ne kanlar gitti benden de bunun icin okadarda korkmuyorum ne yapicam diye konu bile acmadim su gune kadar bu durumlarla ilgili senin mesajinin altina yazmamin nedeni sanirim ayni fikirdeyiz bir jan vermek bukadarda buyutulmemeli

Bende kan alinirken hic bakmam kanimi cekiyor sonucta bir hos oluyor icim bnde bi tuhaflik oluyor ama o an kendimi birakasim gelio el ayak bosaliyorda bn bundan sikayetci olmadim hatta bevegim olacak diye 6 tup kan vermistim dusuk olayiyla ne kanlar gitti benden de bunun icin okadarda korkmuyorum ne yapicam diye konu bile acmadim su gune kadar bu durumlarla ilgili senin mesajinin altina yazmamin nedeni sanirim ayni fikirdeyiz bir jan vermek bukadarda buyutulmemeli
Bu ne demek yaa ?ne demek büyütülmemeli? ben elimde olarak mı yapıyorum da kendinizde beni yargılama hakkı buluyorsunuz ?:KK57: ! Şimdi siz karanlıktan korksanız ben bu kadar da büyütülmemeli mi diyeceğim:KK67: şaştım kaldım size doğrusu:KK14:

Bu ne demek yaa ?ne demek büyütülmemeli? ben elimde olarak mı yapıyorum da kendinizde beni yargılama hakkı buluyorsunuz ?:KK57: ! Şimdi siz karanlıktan korksanız ben bu kadar da büyütülmemeli mi diyeceğim:KK67: şaştım
kaldım size doğrusu:KK14:
Oncelikle yazdigimi duzgun biirsekilde okuyun ayni dertten muzdarip oldugumu ve buyutmedigimi belirtmisim ki ben sizin bu yasadiginiz olaydan fazlasini yasadim Allah size saglikli bir hamilelik yasatsin ki annelik duygusunun bu korkulari atlattigini gorun benim cocugum olmamasina ragmen kan alirken elim ayagim bosalir ama bebegimden baska birsey dusunemedigim icin umrumda bile degil saglik onemki olan bunun icin gerekeni yaparim sizde oyle yapin boyle kafamizda buyuttukce zaten moralman eksiye dusuyorsunuz ben bunlari atlatan biri olarak yazdim cevap anlama sekliniz tabi cok farkli anlayacaginiz cumleleri okumussunuz ki ikinci kez tekrar ettim bu seyleri

Siz ilk defa mı iğne görmüş diyen kişiden alıntı yapıp ona hak vermişsiniz.mesajınızı da büyütülmemeli diye bitirmişsiniz.benim yaşadıklarımı yaşamışsanız eğer beni daha iyi anlar ve büyütmenin elimde olmadığını anlardınız diye düşünüyorum.Allah kimseye aratmasın,yokluğuyla imtihan etmesin.teşekkürler
Oncelikle yazdigimi duzgun biirsekilde okuyun ayni dertten muzdarip oldugumu ve buyutmedigimi belirtmisim ki ben sizin bu yasadiginiz olaydan fazlasini yasadim Allah size saglikli bir hamilelik yasatsin ki annelik duygusunun bu korkulari atlattigini gorun benim cocugum olmamasina ragmen kan alirken elim ayagim bosalir ama bebegimden baska birsey dusunemedigim icin umrumda bile degil saglik onemki olan bunun icin gerekeni yaparim sizde oyle yapin boyle kafamizda buyuttukce zaten moralman eksiye dusuyorsunuz ben bunlari atlatan biri olarak yazdim cevap anlama sekliniz tabi cok farkli anlayacaginiz cumleleri okumussunuz ki ikinci kez tekrar ettim bu seyleri

Siz ilk defa mı iğne görmüş diyen kişiden alıntı yapıp ona hak vermişsiniz.mesajınızı da büyütülmemeli diye bitirmişsiniz.benim yaşadıklarımı yaşamışsanız eğer beni daha iyi anlar ve büyütmenin elimde olmadığını anlardınız diye düşünüyorum.Allah kimseye aratmasın,yokluğuyla imtihan etmesin.teşekkürler
Evet yine anlamak istediginiz gibi almak istediginiz cumleleeri almissiniz hadi bana musade

Back
X