• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım ?

Hayatımda 2 kere kan verdim. ikisinde de tahlil için şu küçük tüplerde. İkisinde de gözümü acilde açtım. Hemşireler vsvs.. Anlıyorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. ahh keşke elimizde olsa kendi irademizle elimizden gelebilen birşey olsa. Şimdi gitmem gerek doktora ve biliyorum kan isteyecek tahlil için yıllardır erteliyorum.
BEn biraz arastırdım aslında bizim gibi olan çok insan var. Biraz fizyolojik biraz da psikolojik şeyler.. Kan aldırcağın zaman oturarak vermeyin diyorlar. Yatarak aldırın mutlaka deniliyor,aklında bulunsun. Sonrasında da hemen birşeyler yeyin ki kendinizi çabuk toplayın.
Doğum yapan arkadaşlarıma hep soruyorum hiç mi korkmadınız diye, dedikleri tek şey çocuğum için gözüm görmedi hiçbirşey oluyor. Galiba annelik güdüsü daha ağır basıyor.

Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim:KK57: .epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. :KK1: ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye :KK17:Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum:KK35:
Ya zaten bi çok kadına artık gebelik Öncesi bir kaç ay kan takviyesi ve folik asit veriliyor sen kararını ver de bebis için gerisi allah Kerim ki o demir ilaçları sonrası kilo da alırsın

Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim:KK57: .epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. :KK1: ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye :KK17:Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum:KK35:
A pardon ya ben yanlış anladım kilo alamiyorsun sandım fobin var senin ay o biraz bende de var ama çok etkilemiyor benimki anlık ama doğum öncesi de sakinleştirici alırsın bi şey olmaz inşallah

benim bir arkadaşım 40 kilo... hatta hamile kaldığında kusmalardan dolayı 39-39 leri gördü düşün.... küçük bir kızçocuğu gibiydi..üstelik tansiyon düşüklüğü vardı...7 yekadar düşerdi tansiyonu.... ama gayet güzelde doğurdu hemde normal doğum.... tosun gibi maşallah bir kızı oldu... kanla veya kiloyla alakalı değil...
bende tahta kurusu gibi zayıftım, hala da zayıfım...şükür doğumda yaptım...

Su konuyu ilk acarken acikca derdini anlatip yanlis anlasilmalara mahal vermemek bu kadar zor olmamali.

o çocuk bi şekilde çıkacak ordan,ayılsan da,bayılsanda..

Dogum yaparken kanrevan icinde kalmiyosunuz arkadasim hc bsey olmaz. Bakma sen hemsiresine flan, ck biliyolar. He, varsa bilimsel bu nedeni aciklasalarmis. Bu arada su olabilir senin acindan, lokal anesteziyle sezaryan yaptirma. Boyle hassasiyetlerin varsa, bilincin yerinde oldugu icin gormeden bile etkilenebilirisn, boyle bir hikaye duydum cunku.

Back
X