Ben ne yapacagim ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar 2gun once evlenme teklifi aldim ama cok huzursuzum evin tek cocuguyum babamin karsina boyle bir olayla hic cikmadim.ruyalarima giriyo.bizim annne tarafi cok burnu havada cok geriliyorum :KK43:((( herkese tek tek aciklama yapmak istemiyorum ki ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Birbirinizi seviyorsanız, anlaşıyorsanız, anne babanız da onay veriyorsa gerisine tebrik etmek düşer.

Herkese neden açıklama yapasın ki

Babana söylersin gelir isterler söz her be ise o yapılır

Dışarıda nişan yaparsan davet edesin o kişileri yok sadece düğünde basar davetiyeyi verirsin ellerine oldu bitti

Boşver el alemi

Herkesi memnun etmek imkansız ki
Eğer teyzelerinizin size olumsuz şeyler söyleyeceğini düşünüyorsanız,bence söylemeyin hevesiniz kirilmasin

Kizlar 2gun once evlenme teklifi aldim ama cok huzursuzum evin tek cocuguyum babamin karsina boyle bir olayla hic cikmadim.ruyalarima giriyo.bizim annne tarafi cok burnu havada cok geriliyorum nerden baslayacagim bilmiyorum.sinavdan sonraya (mayistan )biraktik istemeyi falan ama daha annem haric kimseye acamadim konuyu.halbuki teyzelerimin uzerimde cok hakki var ama bu burnu havada halleri beni geri itiyo.para esittir iyi insan olmus gozlerinde.ama ikimzde cok guzel okullardan mezunuz calisir yapariz her seyi.ya ben nasil halledicem bunlari keske bir ablam abim olsaydi annem ben karismam sen soyle diyo :KK43:((( herkese tek tek aciklama yapmak istemiyorum ki ben
Onlara ne ben onu anlamadım. Sen baban ve annenle konuş yeter. Onlar için doģru olduğunu düşündüğün adamdan vazgeçecek değilsindir herhalde!!

İşe girin ikinizde para biriktirin öyle isteme olayı olsun madem maddiyata önem veriyor aileniz.
En azındanm şu kadar birikimim var falan der sevgiliniz.
Koskoca insanların hayat görüşlerini değiştiremezsiniz.

Gerikalan sülaleyi hiç düşünme çıkar at kafandan. Ne derlerse desinler.

Annen çıtlatsın ama babanın karşısına sen geç konuş, anlat. Babanın mutlaka soruları olacaktır damat adayıyla ilgili. Bunları tek tek üşenmeden sen cevapla.

Benim çok anlayışlı çok mütevazi sülalem bile nişanımı burnumdan getirdi bir gelin bohçası yüzünden. Hayatimin en mutlu günü olması gerekirken günlerce ağladım.
Her serde hayır var derler ya o sayede gözüm acildi artık kimseyi hic bir olayına dahil etmiyorum ve ne dediklerini de tınlamıyorum. Sana da tavsiye ederim ;)

Kizlar 2gun once evlenme teklifi aldim ama cok huzursuzum evin tek cocuguyum babamin karsina boyle bir olayla hic cikmadim.ruyalarima giriyo.bizim annne tarafi cok burnu havada cok geriliyorum nerden baslayacagim bilmiyorum.sinavdan sonraya (mayistan )biraktik istemeyi falan ama daha annem haric kimseye acamadim konuyu.halbuki teyzelerimin uzerimde cok hakki var ama bu burnu havada halleri beni geri itiyo.para esittir iyi insan olmus gozlerinde.ama ikimzde cok guzel okullardan mezunuz calisir yapariz her seyi.ya ben nasil halledicem bunlari keske bir ablam abim olsaydi annem ben karismam sen soyle diyo :KK43:((( herkese tek tek aciklama yapmak istemiyorum ki ben

Ahhh o anneler ahh neden hayatta en cok ihtiyac duyuldugu an yardim etmezler ki?
Bana kalirsa biraz erkenci davraniyorsun once bir okulunuz bitsin en azinda ise girin ki babanin karsisina isi olan birini cikar ogreciyken biraz evlenme konusunda ciddiye alinmaya bilirsin, yada soyle dusun elin kuvvetlenir.

Ben de tek çocuğum :-( Evlenme fikri beni de çok geriyor. Bilemiyorum. Teyzelerini falan takma ;-)

Ahhh o anneler ahh neden hayatta en cok ihtiyac duyuldugu an yardim etmezler ki?
Bana kalirsa biraz erkenci davraniyorsun once bir okulunuz bitsin en azinda ise girin ki babanin karsisina isi olan birini cikar ogreciyken biraz evlenme konusunda ciddiye alinmaya bilirsin, yada soyle dusun elin kuvvetlenir.
Okulumu bitireli 2 yil oldu onun isi ozelde gayet iyi sadece evi arabasi yok muhabbeti birde benim atanmam iste yoksa bende ozelde calisiyorum

Kizlar teyzelerim okuttu beni her yerde yardimima kostular cok degisik bir bag var yeri gelir oturur benim icin agladiklarini bilirm sende benim kziimsin derler oyle olunca her kafadn ayri ses cikacak gibi hissediyorm birde sanirim annem babama anlatmis bugun ogrendm okulunu falan soylemis okudugu calistgi yeri soylemis nereli oldugunu daha onceden babam ona ragmen bana sormadi aylardir :))

Gerikalan sülaleyi hiç düşünme çıkar at kafandan. Ne derlerse desinler.

Annen çıtlatsın ama babanın karşısına sen geç konuş, anlat. Babanın mutlaka soruları olacaktır damat adayıyla ilgili. Bunları tek tek üşenmeden sen cevapla.
Iste bu cevaplari bir suru kisiye verecek olmak yoruyo beni :))

Benim çok anlayışlı çok mütevazi sülalem bile nişanımı burnumdan getirdi bir gelin bohçası yüzünden. Hayatimin en mutlu günü olması gerekirken günlerce ağladım.
Her serde hayır var derler ya o sayede gözüm acildi artık kimseyi hic bir olayına dahil etmiyorum ve ne dediklerini de tınlamıyorum. Sana da tavsiye ederim :KK66:
Siz nasil acikladiniz babaniza? Mayistan sonraya biraktik ya o zamana yakin soylemek mi mantikli ?yoksa simdiden anlatmalimiyim

Siz nasil acikladiniz babaniza? Mayistan sonraya biraktik ya o zamana yakin soylemek mi mantikli ?yoksa simdiden anlatmalimiyim

Ölümlü dünya canım ben de hep birseyleri bahane edip erteledim babam vefat etti..

Cok uzuldum basiniz sagolsun :KK43:

Allah razı olsun canım. Ben abime açıklarken tüm duygularımı bir mektupta yazarak açıklamıştım. Eğer ki evlenmeyi düşündüğüm kişiyle ilgili ailemize yakışmayacak birsey bulursa ondan vazgeçeceğimi, ama boyle birsey yoksa da abim olarak destek olmasını, yanında olmasını istediğimi belirttim. daha sonra bir sure abim araştırdı sonra da abimle tanıştılar ve abim onay verdi çok sukur :)

Back
X