Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar inanın çok bunalım.
Yani konu odası değil,ben hayatım boyunca kimsenin kahrını ergenliğini bu kadar çekmedim.
Konu bu kadar basitte değil.
Yani kıyamet koptu desem yeridir.
İnanın bu kadar strese dayanamıyorum artık alıp başımı gitsem eşime kim bakacak her sabah cevizini limonlu suyunu kim yedirin içirecek (eşim kolestrolü çok yüksek)
Allah kahretsin ki gidemiyorum nasıl bağlanmışsam bırakamıyorum.Çünkü eşim kadar beni kimse sevmedi.6 ay boyunca kremimi o sürer saçımı o tarar vitaminlerimi o içirir.acilen o ortamdan uzaklaşın
bir tatil ayarlayın
siz de iyi değilsiniz
eşiniz yetişkin
sizden de muhtemelen benden de büyüktür
yetişkin çocuğu olan adam 45 üstüdür en az
cevizini de yer limonlu suyunu da içer ilacını da içer
bakın bu kadar verici olmayın
siz sadece karnınızdakinin annesisiniz
onun bakımı ile de belli bir yaşına kadar ilgili olacaksınız
azıcık silkinin
çok fazla yemeyi içmeyi temizliği düzeni vs takmayın
azıcık eşiniz sizi alıp gezdirsin kendi gelemiyorsa da size bir yer ayarlasın o ev ortamından uzaklaşın yemek, çamaşır vs her işten acil uzaklaşın
Yeni evliyken hep sustum alttan aldım falan derken iyice cozuttu eşimin ailesi.. korkmadan çekinmeden geçtim karşılarına sizin derdiniz ne neden böyle yapıyosunuz bilmem ne diye hesap sordum.. yani karşılıklı açıkça konuşmadan hiçbi sonuç alamazsınız.Hayır çocuğu almaları için değil yani hem benle hem çocukla irtibata geçsinler diye durum vahim demiş yani
Allah kahretsin ki gidemiyorum nasıl bağlanmışsam bırakamıyorum.Çünkü eşim kadar beni kimse sevmedi.6 ay boyunca kremimi o sürer saçımı o tarar vitaminlerimi o içirir.
Ama bi yerlere gitsek iyi olacak galiba.
Ayrılacak demiş küçük görümcem ısrar etmiş yapma diye ama büyük gık dememiş.İnanırmısın çocuğu burda kaldı kalalı bir kere arayıp sormadı hamilesin nasılsın yemeğin varmı diye.Yeni evliyken hep sustum alttan aldım falan derken iyice cozuttu eşimin ailesi.. korkmadan çekinmeden geçtim karşılarına sizin derdiniz ne neden böyle yapıyosunuz bilmem ne diye hesap sordum.. yani karşılıklı açıkça konuşmadan hiçbi sonuç alamazsınız.
Demişsiniz ya büyük görümcem dolduruyo diye gidip konuşun.. iyi niyetli bi kadın olsa kazık kadar oğlunu bu halinizle sizin başınıza aylarca bırakmaz zaten.. gerekene haddini bildirin.. mesafenizi de koyun.. ayrılın diye gözünüzün içine bakan insanlardan uzak olmanız en hayırlısı..
Yani daha fazlası derken.Ben görüp görebileceğim en vahim vakayla karşı karşıyayım.Eltim demişti zaten M. sorunlu bir çocuk diye.Çocuğun davranışlarında aşırı bir anormallik göremedim. Daha fazlasıda olabilirdi . 16 yaşında hem ergen hemde bir erkek çocuğu kaldıki bu zamandaki çocuklar öz anne babalarına nasıl davranıyorlar çevremizden görüyoruz çok nadir akıllı uslu düzenli olan o yaşlarda erkek çocukları var. Onu çok fazla düzeltemezsiniz şikayette etmeyin sonuçta babası ancak kendinizi daha geri planda tutun eşiniz ilgilensin . Ayrıca masaj olayına bende karşıyım hoş bir şey değil bence.
Evet sanırım asıl sorun burdaGaliba al ver dengesini kuramadınız hiç almadan hep verirseniz böyle sorunlarla karşılaşırsınız kimse sizden saçınızı süpürge etmenizi istemedi beklemedi bunu siz yaptınız olayın sorumluluğunu alın ve artık almadan vermeyin bu öz çocuğunuzada böyledir eşinizede.
Tek tavsiyem hiç bir şeyi kişisel algılamayın.
Annesiyle görüşmüyor lar görüşürlerse bile o istemeden asla kimseye veremeyiz.Allaaaaaaahhhhh Canimmm bence sen kaç o kizdan gitsin annesi götürsün
En doğrusunu yaparsınız.. eşiniz de sizi destekliyosa hiç oyalanmayın bi an önce sıcağı sıcağına koyun mesafenizi.. geçenki konunuzdan sinir olmuştum zaten onun sorumsuzluğuna.. geç bile kaldınız tavır koymakta..Ayrılacak demiş küçük görümcem ısrar etmiş yapma diye ama büyük gık dememiş.İnanırmısın çocuğu burda kaldı kalalı bir kere arayıp sormadı hamilesin nasılsın yemeğin varmı diye.
Artık benden uzak Allaha yakın olsunlar.Telimi de değiştirecem artık hiçbiriyle muhattap olmayacam