Ben ne yapacam bu grmceyle? Yardm edin ltfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bn iki aylık evliyim eşimin 4 tane ablası var en büük ablası aşaııda oturuor biz ikinci katta kayınvalidemlerle beraber oturuorz ikincisi eskişehir üçüncüsü biraz uzak bursann bi semtinde en sonncusuylada aynı evde::)bnm sıkıntım altta oturan ablasıyla bu zaten bnii nişanlıykende istemiordu sevmioduu tabii bnde onu...galiba evden çıkma korkusu sarmştı. neyse eşim dedi askerden sora ayrılıcaz yani eşim kasımda gidicek askere ondan 15 ay sora biz aşaııya inicez eşimle bilmoormm buu yüzdenmi böyle kızı var bide bnn 12 yaşnda bu kadn sürekli hasta bi piskolojiğim tutrmş gidioo intahr etcem fln diip acndırıoo kendini eşide izmitte çalışıo 15 günde bi gelio üçüncüsü deddiiim ablasıda çalışıoo kızı var onnda ikiye gidioor sabah 9da bırakıoolar akşam 8,9 oluoo almalarıı yani ev bayaıı kalabalık iki aylık evliyim eşimle bi kere kahvaltı etmediim yalnız!!!aşaııda oturan ablasıı yukarııaa gönderiioo sürekli orda ye iç fln die kendiside gelio tabi ya kızlar nasıl anlatsam bayaı sıkıcı bi durum yani inanırmısınız düğünümüzn ertesii günü başbaşa deiil bütünn aile kahvaltı ettik eşim dio hep sabret askerden sora bizim evliliğimz başlıcak fln diiee ama yemn ederim iki ayda baktm bnlar istioo iki ablasıı biizz douuralm bnlar baksıın napıcam ben bunlarla yardm edin kızlar lütfen...... :sm_confused: :gitme: mafoldumben :1no2: :çok üzgünüm:

e be gülüm ya sen bu ailenin böle kalabalık oldugunu daha önceden bilmiomuydun..
tabiki planlarınızı bilemem ama keşke eşinin askerden dönüşünü bekleseydin...
nese olan olmuş artıkta bu saatten sonrası için napabiliriz ona bakalım..
galiba çalışmıosun ve tüm gün evde o kalabalık aileyle yaşamak kabus gibi bişi...
e eşin askere gittiğinde napıcaksın sen..bi başına...
valla şu an için şukadarını diyebilirim..
sabretmekten başka çaren yok..
ha seni eziyolarmı...
ezdirmiceksin seninde elin armut toplamıcak tabir-i caizse..
muhtemelen yaşları senden de büyüktür görümcelerinin ama olsun yinede ezdirme kendini...
eşinle geçiriceniz güzel günlerinizide ertelemekten başka seçeneğin yok...

Bu kadar kalabalık bir ortama evleneceğinizi bilmiyor muydunuz?

Tabbii ki düğün ertesi cümbür cemaat kahvaltı edeceksiniz, siz evlendiniz diye evi mi terketsinler düğün sabahı?

Tabii eşinizle yalnız kalamayacaksınız..

Bunları şimdi mi düşünüyorsunuz?

Eh biraz geç kalmışsınız:)

Siz kurulu bir düzenin üzerine gitmişsiniz, kimse sizin için düzen değiştirmez, sonradan gelen kimse düzene o uyar, torun geliyorsa yine gelir, kahvaltı nasıl yapılıyorsa yine aynen devam eder..
Gittiğiniz ortama uyum sağlayın, başka çareniz yok..

yok yok kesinlikle ezdirmioormm kendişmii ezemezlerde zaten!!! eşimn annesii nişanlıyken kimse çıkamaz yukarı aşağıki katın yanında iki göz oda daha var bekar evi gibi bişe bizde orda kalcaz fln diiodu biz bi evlendiikk herkez kene gibi ypştı çıkmıoo sürekli bizdeler aşağıdakide çıkmam fln dioduu yukarııa şimdii yukardan aşaııya inmiioo çok kötüü oluuoorm yha askerdeyken eşim çalışmayı düşünüoorm en azından eve yatmadan yatmaya gelirim:)

burda hem senin derdine çare olmaya çalışıcaz hemde yazdığını okumaya mı çalışıcaz

allah aşkına şu yazış şekline bakarmısın ...noktasına ,virgilüne hiç önem vermemişsin

msn dili denen anlamakta zorlandığımız bir dille yazmışsın

daha düzgün yazsaydın karşındakiler ciddiye almış olurdun

böyle kalabalık bi ortam olmıyacak die biliordummm ama kimse söznde durmadı onu demek istioormm bn

bide Türkçe yazsaymışınız anlıcaktım ama yok !
lütfen yazarken biraz özen gösterin !!

ya melikecim burda seni yargılamak diil görevimiz bizde hakim diiliz ama
mutlaka azda olsa geçirilen bi nişan dönemi vardır...
o dönemdedemi farketmedin evin bu durumunu....

yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum evlilik konusunda neden bu kadar acele ettinizki, eşin askerden geldikten sorna evlenseydınız daha sağlıklı olmazmıydı?

kızlar kusura bakmayın inanın çok sinirliyim o yüzden biran önce yazıp fikirlerinizden faydalanmak istediim

yha eşim aklım sende kalıcak evlenelim felan diyordu sürekli evlendiik.şimdiki aklım olsa askerden sonra evlenirdiim...

offff olmuo işte olmuo...
miş'li geçmiş zamanlar fayda sağlamıo şimdiki zamana.....
bekleseydin keşke..
senin annenin babanın yanından daha güvenilir nere olabilrki eşinin aklı sende kalıcaktı...

kızlar kusura bakmayın inanın çok sinirliyim o yüzden biran önce yazıp fikirlerinizden faydalanmak istediim

ya ben de bunu anlamıyorum...sesli harfleri yazmamak için daha çok çaba sarfetmeniz gerekmiyor mu...
şimdi ben çok sinirli olsam ancak kelimelerde hata yaparım, ama seslileri çıkarmak için uğraşamam mantıken...lütfen..Türkçe yazın...lütfen...
konunuza gelince...baştan kabul etmişlsiniz o ortamda yaşamayı...kabul ettiğinizi yaşamaya devam edin...siz geldiniz diye ne torun keyfini bozmak zorunda ne görümce...siz uyacaksınız ortama...bu kadar basit...

yha eşim aklım sende kalıcak evlenelim felan diyordu sürekli evlendiik.şimdiki aklım olsa askerden sonra evlenirdiim...

evliliğin rayına oturana kadar sorunlar olcaktır elbet. şimdi yapman gereken biraz hoşgörülü olman. biraz sabırlı ol. iyi niyet tatlı dil güler yüz her zaman kazanır. eşin gelene kadar sabret bence..

eşin sabret dediyse sabret bence.benden sana tavsiye ikide bir onları kötüleyici söz söyleme senin için eksi puan olur bu.sabret inşallah ileride daha güzel günleriniz olur onlar sana kötü davransa bile sen iyiliğinle ez onları. öylesine söylemiyorum bunlar yaşanmış şeyler.sabır ve iyilik inan kazanan taraf sen olucaksın

kızlar biz zaten iki sene nişanlı kaldık bide askere gidip gelicek bi 2 senede ordan bizim yaşdığımız çevre küçük bu iki senede bile neler oldu o yüzden böyle acele ettk daha fazla uzamasın diye ama eşim diyor eeğer ben askerdeyken bir sorun olursa ailenin yanına gidersiin diye tam destek yanımda benim yaşananların farkında yanii...

En iyisini yapmışsınız..vereliniortak
Kovalayın hepsini :lepi:

bizden fikir almak istedin ama bolca azar işittin, bence arkadaşlardan biri uyardı herkesin teker teker uyarmasına, melike 09 un moralinin iyice bozmaya gerek yok. :umursamaz:

şuana kadar ne olduysa sabrettim zaten kesinlikle kötü bir laf veya söz söylemediim sadece yıprandıım...

annenin evinde kalınca aklı sende kalıcak kaynanın evinde kalınca aklı kalmayacakmı

senin annen seni töbe töbe yaa bir kıza annesinde başka kim

daha iyi bakabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…