Ben şu yazdığınıza takıldım bir cevabınızda maalesef 2 yıllık mezun bana göre cahil, ben ondan daha yüksek kademedeyim filan demeniz bana hiç hoş gelmedi. Bazı erkekler lafın nereye gideceğini bilemiyorlar ama sarılmış filan gönlünü almaya çalışmış anahtar unutmanıza, botu dışarıya koymanıza laf demiş olabilir ama ağlayarakta bir yere varamazsınız seni ezmemiş ki aslında öyle olsa başka yerde öğretmenlik yapmanıza izin vermez benim onan yüksek olmamı kaldıramıyor filan demişsiniz ama bakın size saygı gösteriyor ve siz yalnız yalamaya alıştığınız için tam bir aile ortamı yaratamadığınız için ne söylese batıyor haliyle. Her ailede tartışmalar olur eşler bu tür laflar der herşeyi çok biliyor havası olur benim eşimde de var ayrıca eşim çok takıntılıdır ama görmezden geliyorum tabi hakaret filan yok. Bence bir arada olmanız lazım eşiniz sizin olduğunuz yere gelemiyor mu.
bu konuyu yukarıda da açıkladım, hiçbir zaman dillendirmedim dillendirmeyi de düşünmüyorum..çünkü benim derdim onun eğitimsizliği değil..sadece sürekli cocuk gibi beni azarlaması..bana saygı gösterıyor biliyorum, sevdiğini de biliyorum..hatta kıyamadığını da..ama eşim annesince cok pohpohlanmış ki bunu eşim der sen beni hiç pohpohlamıyorsun diye, annem her zaman bana muhtaç oldugunu hissettirir. ben de buna yanı pohpohlanmaya ihtiyacı olmadıgını söylerim..bazı şeyler kişilik meselesi..ben yalaka bir insan değilim, neyse o.. kırıldıysam kırıldım, alındıysam alındım..ağlama da bir nevi benm rahatlama tarzım..
sorunumuzda sanırım hala aile ortamı olmadıgı için dediğinz gibi..ya da benm aşırı gururlu olmam..o nasıl annesince pohpohlanmışsa ben de babam tarafından hiç azarlanmamış biri olark yetiştiğim için alışmak zor oluyor diyim..ben ona haksız demiyorum, haklı olabilir fakat bence abartmaması gerekir, tezgahın üstü temızken bile kaşıgı neden tabagın içine koymuyosun diye söyleenen bir eşin olsa sen ne düşünürsün?