Doğru söylemiş siz yapmayın böyle bir şeyi ciddiye alınmazsınız, kızın görev tanımında çay servisi yer alıyorsa yazılı uyarın. Yer almıyorsa da patron kendine bir Çaycı tutsun az yiyipArkadaşlar merhaba,
maaş ve mevki olarak üst konumda çalışıyorum diğer ofis arkadaşlarıma göre bunu söylüyorum ki konum bununla alakalı
1 ay evvel 22 yaşında yeni mezun bir arkadaş başladı ufak ufak iş öğretiyoruz kıza çoğunlukla ben ilgileniyorum en tecrübeli ben olduğum için
asgari ücret zamlarından sonra çaycı ablayı çıkardılar işten bu kıza dediler misafirlere sorar mısın çay kahve içerler mi verir misin diye tamam dendi konuşma yanımda oldu.
bugün iş toplantım vardı toplantı odasında iş ile alakalı görüşüyoruz bu arkadaş gelmeyince ben sordum ne içersiniz deyip masadan kalkıp çay verdim öyle devam ettik .
patronum neden benim çay götürdüğümü senin pozisyonunda biri bu şekilde davranırsa masadakiler seni dikkate almaz dedi .
22 yaşında kızcağız ilk biziz iş tecrübesi uyarıyorum sürekli bak misafir geldi sor bir şey içerler mi diye ama bir türlü alışkanlık olmadı
bugün yine aynı mevzu oldu ben çay verdiğim için fırça yedim .
moralim bozuk
kızın da kalbini kırmak istemiyorum . patron taktı bu duruma kızı uyarmama rağmen böyle
nasıl bir dille anlatayım kovulsun da istemiyorum paraya ihtiyacı var anlattığına göre
Arkadaşlar merhaba,
maaş ve mevki olarak üst konumda çalışıyorum diğer ofis arkadaşlarıma göre bunu söylüyorum ki konum bununla alakalı
1 ay evvel 22 yaşında yeni mezun bir arkadaş başladı ufak ufak iş öğretiyoruz kıza çoğunlukla ben ilgileniyorum en tecrübeli ben olduğum için
asgari ücret zamlarından sonra çaycı ablayı çıkardılar işten bu kıza dediler misafirlere sorar mısın çay kahve içerler mi verir misin diye tamam dendi konuşma yanımda oldu.
bugün iş toplantım vardı toplantı odasında iş ile alakalı görüşüyoruz bu arkadaş gelmeyince ben sordum ne içersiniz deyip masadan kalkıp çay verdim öyle devam ettik .
patronum neden benim çay götürdüğümü senin pozisyonunda biri bu şekilde davranırsa masadakiler seni dikkate almaz dedi .
22 yaşında kızcağız ilk biziz iş tecrübesi uyarıyorum sürekli bak misafir geldi sor bir şey içerler mi diye ama bir türlü alışkanlık olmadı
moralim bozuk
kızın da kalbini kırmak istemiyorum . patron taktı bu duruma kızı uyarmama rağmen böyle
nasıl bir dille anlatayım kovulsun da istemiyorum paraya ihtiyacı var anlattığına göre
Patronunuzdan igrendim ya. Kiza soyleme kismini size, cay tasimayi kiza kitleyip kendi ne yapmayi planliyo acaba. Rezillik
Stajyer dememiş,yeni mezun demiş.Alışkanlık olmaması normal, çünkü kızın iş tanımında bu yok. Stajyer adı üstünde. O çayları taşırken eli kolu yansa, aldığı raporla patron davalık olur. Patronun yaptığı terbiyesizlik, kıza bu işleri yaptıracaksa en başında bunları söyleyecekti ya da stajyer almayacaktı. Stajyeri ucuza çalıştırıp her işi yaptırıyor. Oh ne güzel.
Sizin yapacağınız bir şey yok konuyla ilgili. Kızı uyarıp bir şey deseniz iş tanımım değil der, yine yapmaz.
konuştum hatta yemek de yapsın bize yemek ücretlerini söyledim yok işe yaramadıÇaycıyı işe geri alın 11k ile kâr etme paniğine düşmüş aciz yöneticiler kapatılsın artık
Arkadaşlar merhaba,
moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?