- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Hemen konuya giriyorum ben 3ay oncesinde iki erkekle tanıştım kendileriyle is dolayisiyla tanışıyoruz ve ben hergun onlarla izmirden manisaya ise gidiyorum bu erkeklerden birisi z diyeyim benim 7yillik dostum olan b yi begenmis facebook adresimden tanistirmami istedi kiza dedim oda istedi ve tanistilar velhasil yaklasik 2aydir çıkıyorlar fakat kiz arkadaşım beni z ile birlikte olduğundan bu yana dogru duzgun aramiyo sormuyo ben aramasam yazmiyo aramiyo bile yolda bisey oluyo z arac kullanidgi icin kiz beni ariyo ya soylermisin ben isten ciktim diyo ne bilim haberini benle iletiyo telefonu acar acmaz napiyosun demek yok resmen beni hep arac olarak kullaniyo ben dedim hayirdir insan hal hatirir sorar diye ne o kiskandinmi diyo biz hep birlikte takiliyoduk ilk zamanlar bu iki erkekten digeri de m biz z m b ve ben ve birde z m nin diger yakin arkadaslari r 5kisiyiz bu r benden hoslanmis ben hoslandim basta kiz arkadasim b ve z bizim aramizi yapmak istiyolardi ama Simdi ise beni hic cagirmiyolar gittikleri yere bana surekli bosver sen r yi diyo kiz arkadasim biseymi var diyorum sen bosver diyo surekli hep birlikte cok egleniyoruz ama siz olmayınca biz daha cok konusuyoz sevgilimle diyo yuzume sonra biseyden haberi varken kiz arkadaşımın z sordugunda yooo haberim yoktu deyip yalan söylüyo benim ustume atiyo her hafta sonu ya b bizde ya ben onlardaydim ama simdi artik beni hic cagirmiyo ne bilim bana uzak hep umrunda bile degilim cok kiriliyorum en yakin dostum o benim ama kirildigimin farkinda degil r den hoslandigimi bildigi halde beni cagirmiyor bile daha cok uzak olalim diye elinden geleni yapiyo ne yapicam ben dostumu alip karsima neden degistigini sormali miyim yoksa baska bisey mi lutfen yardim edin
Zeki metin resat zeki kiz arkadaşımla cikan resatta benden hoslanan ve hoslandigim kisiZ,r,b vallahi nevrim döndü bir şey anlamadım.
Ya cocukla sosyal hesaptan ekliyiz birbirmizde ilk iki gun konustuk ama simdi cocuk hic yazmıyor kiz arkadasima diyorum ki siz biseyler yapin ben beceremem deyip isin icinden cikiyorbuldumcuk olmuş, sorupta daha çok totosunu kaldırma, ayrıca çok saygısız zaten, sekreterimisin sen onun, r ile muhabbet kurmanın başka yollarını ara
Hmm. Keşke cümle sonlarına nokta koysaydınız. Çok karışık olmuş konunuz.Zeki metin resat zeki kiz arkadaşımla cikan resatta benden hoslanan ve hoslandigim kisi
Telefondan giriyorum cok uzgunum anca bukadar yazabildim soru sorarsaniz daha aciklayici olabilirim ama lutfen okuyunAnladiysam arap olayim bu olay olay degil dönme dolap 5 satirda başım döndü ruhum daraldı uffff
Ya cocukla sosyal hesaptan ekliyiz birbirmizde ilk iki gun konustuk ama simdi cocuk hic yazmıyor kiz arkadasima diyorum ki siz biseyler yapin ben beceremem deyip isin icinden cikiyor
Tamam da canim bari b d m gibi harflerin yerine bi isim koyunda okurken bide onu dusunmeyelimTelefondan giriyorum cok uzgunum anca bukadar yazabildim soru sorarsaniz daha aciklayici olabilirim ama lutfen okuyun
Koydum simdi duzelttim birazHmm. Keşke cümle sonlarına nokta koysaydınız. Çok karışık olmuş konunuz.
Tamam resati gectim diyelim bir adam icin 7yillik dostunu insan bi kenariya nasil koyarYazmak isteseydi yazardi heralde. Iki gunde mesaj yazmaz hale geldiyse, demekki aradigini bulamamis sizde. Kiz arkadasiniz da muhtemelen bunu biliyor ki bosver diyor. Belkide sen uzulme diye soylemiyordur.
Ortam kurmaya calistim ama cokda hevesli gozukmek istemddigimden yanasmiyorumda pek kiz arkadasima diyorum oda once hadi bakalim nasip diypdu simdi sen bosver diyo.biseymi var diyorum yok olsa neden soylemeyim diyo ama var biseyO cocukla mubabbet kurmanin tek yolu kiz arkadasin mi? Kendin ortam kur
İki günde arkadaşını satandan hayır gelmez boşver o kızı.Koydum simdi duzelttim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?