ben ne yapayim hanimlar :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Hemen konuya giriyorum ben 3ay oncesinde iki erkekle tanıştım. kendileriyle is dolayisiyla tanışıyoruz ve ben hergun onlarla izmirden manisaya ise gidiyorum.bu erkeklerden birisi z diyeyim benim 7yillik dostum olan b yi begenmis facebook adresimden tanistirmami istedi.kiza dedim oda istedi ve tanistilar.velhasil yaklasik 2aydir çıkıyorlar.fakat kiz arkadaşım beni z ile birlikte olduğundan bu yana dogru duzgun aramiyo sormuyo.ben aramasam yazmiyo aramiyo bile.yolda bisey oluyo z arac kullanidgi icin kiz beni ariyo:"ya soylermisin ben isten ciktim diyo "ne bilim haberini benle iletiyo.telefonu acar acmaz napiyosun demek yok resmen beni hep arac olarak kullaniyo."ben dedim hayirdir insan hal hatirir sorar diye ?"ne o kiskandinmi diyo " biz hep birlikte takiliyoduk ilk zamanlar.bu iki erkekten digeri de metin.biz zeki metin b ve ben.ve birde z m nin diger yakin arkadaslari resat.5kisiyiz bu rersat benden hoslanmis.bende hoslandim.basta kiz arkadasim b ve zeki bizim aramizi yapmak istiyolardi.ama Simdi ise beni hic cagirmiyolar gittikleri yere.bana surekli bosver sen resati yi diyo kiz arkadasim. biseymi var diyorum sen bosver diyo.surekli hep birlikte cok egleniyoruz ama siz olmayınca biz daha cok konusuyoz sevgilimle diyo yuzume.sonra biseyden haberi varken kiz arkadaşımın zeki sordugunda yooo haberim yoktu deyip yalan söylüyo benim ustume atiyo.her hafta sonu ya b bizde ya ben onlardaydim ama simdi artik beni hic cagirmiyo.ne bilim bana uzak hep umrunda bile degilim.cok kiriliyorum en yakin dostum o benim ama kirildigimin farkinda degil.resatdan hoslandigimi bildigi halde beni cagirmiyor bile.daha cok uzak olalim diye elinden geleni yapiyo.ne yapicam ben dostumu alip karsima neden degistigini sormali miyim yoksa baska bisey mi lutfen yardim edin

Son düzenleme:

buldumcuk olmuş, sorupta daha çok totosunu kaldırma, ayrıca çok saygısız zaten, sekreterimisin sen onun, r ile muhabbet kurmanın başka yollarını ara

buldumcuk olmuş, sorupta daha çok totosunu kaldırma, ayrıca çok saygısız zaten, sekreterimisin sen onun, r ile muhabbet kurmanın başka yollarını ara
Ya cocukla sosyal hesaptan ekliyiz birbirmizde ilk iki gun konustuk ama simdi cocuk hic yazmıyor kiz arkadasima diyorum ki siz biseyler yapin ben beceremem deyip isin icinden cikiyor

Ya cocukla sosyal hesaptan ekliyiz birbirmizde ilk iki gun konustuk ama simdi cocuk hic yazmıyor kiz arkadasima diyorum ki siz biseyler yapin ben beceremem deyip isin icinden cikiyor

valla bence senin arkadan sağlam dedikodu yapılıyo ve bence bunun elebaşı b, bana öyle geldi, ona sırrını verme, yüzeysel ol ona karşı ama soğukta durma derim, dostum demişsin ama değilmiş işte

resmen seni kullanıyor işine gelince seninle görüşüyor işine gelince sevgilisini sormak için iletişim için seninle konuşuyor bence tavrını ve mesafeni koy yapılan büyük bir terbiyesizlik var ortada ..

Yazmak isteseydi yazardi heralde. Iki gunde mesaj yazmaz hale geldiyse, demekki aradigini bulamamis sizde. Kiz arkadasiniz da muhtemelen bunu biliyor ki bosver diyor. Belkide sen uzulme diye soylemiyordur.

Yazmak isteseydi yazardi heralde. Iki gunde mesaj yazmaz hale geldiyse, demekki aradigini bulamamis sizde. Kiz arkadasiniz da muhtemelen bunu biliyor ki bosver diyor. Belkide sen uzulme diye soylemiyordur.
Tamam resati gectim diyelim bir adam icin 7yillik dostunu insan bi kenariya nasil koyar

O cocukla mubabbet kurmanin tek yolu kiz arkadasin mi? Kendin ortam kur
Ortam kurmaya calistim ama cokda hevesli gozukmek istemddigimden yanasmiyorumda pek kiz arkadasima diyorum oda once hadi bakalim nasip diypdu simdi sen bosver diyo.biseymi var diyorum yok olsa neden soylemeyim diyo ama var bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…