• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayim simdi? yardim

kibritcikiz91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
298
26
118
Bursa
Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya giriyorum.bugun bizim evlilik yildonumumuz. Dun gece esimle tartstk daha dogrusu beni kirdi. Bunun farkinda.sabah ise gitto.tlfnla Özür diledi.gecen sene de ayni seyi yapmisti. Smdo ben bu aksam güzel bir masa hazirlayacaktm. Ama butunnhevesimngitti sayesinde. Cok onemsemiyoe gobi davraniyor. Sizce hazirlik yapayim mi? Yoksa orali olmayip davet edildigimiz iftara mi gideyim?

Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya giriyorum.bugun bizim evlilik yildonumumuz. Dun gece esimle tartstk daha dogrusu beni kirdi. Bunun farkinda.sabah ise gitto.tlfnla Özür diledi.gecen sene de ayni seyi yapmisti. Smdo ben bu aksam güzel bir masa hazirlayacaktm. Ama butunnhevesimngitti sayesinde. Cok onemsemiyoe gobi davraniyor. Sizce hazirlik yapayim mi? Yoksa orali olmayip davet edildigimiz iftara mi gideyim?

hazırla masanı evde kal düzelir :34:

hazırla masanı evde kal düzelir :34:

Iste bu dogru mu? Hep ayni sey ya.. biktim artik.her ozel gunumuzde ya.. aliskanlik yapti.ben her defasnda yine suprizz yaptim.yine oyle yapmak istemiyorm aslinda.alisti hepten. Icimden de gelmiyor.ne hayaller kurdim plan yaptim o kdr her sey rezil oldu

içinden gelmiyosa yapma..
üstelik alışkanlık haline getirmiş anladığım kadarıyla her özel günde bunu yapmayı...
biraz ders olsun...

Iste bu dogru mu? Hep ayni sey ya.. biktim artik.her ozel gunumuzde ya.. aliskanlik yapti.ben her defasnda yine suprizz yaptim.yine oyle yapmak istemiyorm aslinda.alisti hepten. Icimden de gelmiyor.ne hayaller kurdim plan yaptim o kdr her sey rezil oldu

konuşmalısın.. çözülmeyecek şey yok evlisiniz ne güzel sizin yerinizde olmak isteyen çok kişi var :nazar:

Kırılan taraf sizseniz bir de üzerine çaba gösteren taraf olmayın bence. İnanın sürekli alttan almanın kişiye hiç bir faydası yok. Daha çok kıymete falan da binmiyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Daha fazlası için asla ama asla kendinizi zorlamayın.

Kırılan taraf sizseniz bir de üzerine çaba gösteren taraf olmayın bence. İnanın sürekli alttan almanın kişiye hiç bir faydası yok. Daha çok kıymete falan da binmiyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Daha fazlası için asla ama asla kendinizi zorlamayın.

Hislerime tercuman oldunuz.hem incinip hem de cabalamak.. mantikli mi? Evet surekli alttan almam da beni degerli yapmiyor. Zaten degerli olsam dun ben aglarken yanima gelirdi.yatio uyumazdi

slm okuyunca biraz üzüldüm senin adına çünkü hep başımıza gelen şeyler bence iftar git dönüşte zaten haksız olduğunu anlamışsa kendisi bişeyler yapar
erkekler hep ilgi ister kadınlar istediğindede şımarık olurlar biraz sert bir yorum oldu galiba ama malesef bu böyle bu arada 13 yılın tecrübesi yada benim öğrendiğim bu kalbinin sesini dinle tabii küste kalma mutlaka düzelir rabbim sonsuz mutluluk nasip etsin hepimize:34:

Bence de masayı hazırla.. Güzel bir yemek yiyin.. Aranızdaki soğukluk gider böylelikle. :46::46:

Aynen gelmiyor... kizgin ve ofkeliyim. Snra keske yapsaydim.demek istemyrm. Giden zaman geri gelmiyor.cunku:(

eşimde seninki gibiydi her özel zamanda yapardı böyle..
bende hep senin yaptığın gibi yaptım aman tatsızlık çıkmasın aman pişman olmayayım diye..
sonra bi tepem attı banane yaa dedim iki kişilik bu evlilik ne hep ben taviz vercem..
yapmadım..
yüzünede vurdum boşuna tribe girme ne senden beklerim ne de sen benden bişey bekle boşuna kavga edipte sebepsiz olan huzurumuda kaçırma diye...
aklı başına geldi..
şimdi o ayarlıyo özle günleri...
taviz verme anacım daha çoook özel gün var önünüzde...

Diyorum ki o kadar hayal kurdum plan yaptim. Ben de kac gündür hayal kuruyorm birlikte yemek yicez diye diyor bana. Ben istiyorm hazirlamani.yapmazsan bu bizim ozel günümüz, br daha senden hic bisey istemem diyor.deliricem

slm okuyunca biraz üzüldüm senin adına çünkü hep başımıza gelen şeyler bence iftar git dönüşte zaten haksız olduğunu anlamışsa kendisi bişeyler yapar
erkekler hep ilgi ister kadınlar istediğindede şımarık olurlar biraz sert bir yorum oldu galiba ama malesef bu böyle bu arada 13 yılın tecrübesi yada benim öğrendiğim bu kalbinin sesini dinle tabii küste kalma mutlaka düzelir rabbim sonsuz mutluluk nasip etsin hepimize:34:

Yok sert degil cok dogru..bana haksizlik degil mi bu? Hem uzuldum bide afedersini essek gibi masami hazirlicam

Davete icabet etmek uygun olur, eşinin yaptığı saygısızlığa karşı da yok yemek yok özel gün vs.bunları bırakın bi zahmet, ne kdr çok pohpohlarsanız o kdr size kazık atma potansiyelleri yüksek olur.

eşimde seninki gibiydi her özel zamanda yapardı böyle..
bende hep senin yaptığın gibi yaptım aman tatsızlık çıkmasın aman pişman olmayayım diye..
sonra bi tepem attı banane yaa dedim iki kişilik bu evlilik ne hep ben taviz vercem..
yapmadım..
yüzünede vurdum boşuna tribe girme ne senden beklerim ne de sen benden bişey bekle boşuna kavga edipte sebepsiz olan huzurumuda kaçırma diye...
aklı başına geldi..
şimdi o ayarlıyo özle günleri...
taviz verme anacım daha çoook özel gün var önünüzde...

Sonra.pisman olursam.hazirlamadm.diye.bu arada.esim bana hediye aldi ve verdi hediyesini. Gerci bende kötü ani kaldonsayesinde de

Yapma, hazırlama bence.
Görsün kalp kırıp kırıp her şey yolunda bulunulmuyor öyle.
Kıymet bilmeyene yokluk göstermek lazım.

Bence iftara gidin,aksam eve donunce de direk uyuyun..

Erkekler basit yaratıklar ve bizim kadar detaylı düşünemiyorlar.
İki seçenek var,
1-Sana yaptığını sineye çekip- yemeğini hazırlayıp onu üstüne mükafatlandıracaksın ki bence kesinlikle böyle birşey yapmamalısın. Sana verilen kadar değer ver. Hem kırıl hem özel gününüzü kutla karşıdan da birşey gelmesin. Böylece eşini alıştırırsın, seni kırmadan çekinmez,özel günleri önemsemez, nasıl olsa sen ona karşı hep ortamı toparlayıcı olursun.

1- Yaptığını ödet. Ama sessizlikle, özel gününüzü unut,önemseme konusunu bile açma,kırgınlığını kavga çıkarma ama tut. Yaptığının bedelini alsın. Sadece kesinlikle kavga çıkarma. Sessiz kal ve umursamaz ol-uzaklaş bırak o gelsin.

Back
X