Ben ne yapayım şimdi?

bence sakın yüz verme bende benzerlerını yasadım ama bukadar degıl.sakın sakın anladımkı ukala olmak grekıyor.sanırım sen de öğretmensın.okuldada oyle degılmıdır.ıyı davranırsan ananı ağlatırlar dık dur.yuz verme

Bugün 1 kez daha aradı kayınvalidem ben yine cvp vermedim.Şimdi ne oldu biliyormusunuz eşim işten geldi ve biraz önce tel.i çaldı annesi arayan.Nerdesin diyor,duyuyorum sesini,eşimde evdeyim dedi.Beni sordu oda burda yanımda dedi eşim.Başladı şikayete işte arıyormuş cvp vermiyomuşum ne onun derdi sor bakalım diyor eşime.Eşimde yok bişey ye ne olacak duymamıştır tel.i dedi.Sonra bişeyler dedi ama duyamadım kapattılar.Sonra eşim döndü bana annemi aradı seni bugün dedi.Evet dedim aramış duymamışım bu arada duysamda neden arıyor ki ne konuşucam ben onunla dedim eşim bembeyaz oldu ve ondan sonra bir daha konuşmadı hala susuyor.Eh be kadın benden değil kör şeytanından bul en kısa zamanda inşallah...

sinirlerim acayip bozuldu burda yaaa açma kesinlikle konuşma derim
mutlaka bi gün geleceksiniz yüzyüze bundan sonra fazla yüz verme derim o tersmi sende ters git yada taviz verme onun hareketlerine birazda sendede suç var eşinde hele onun suçu daha ağır neden eşini savunmuyor vala yeri geline anada babada olsa savunmalı bence güzelim yapman gerekn ağ koyman kaynana ve kayınpederle azda olsa mesafeli olunalı bence ben öleyim valla.

Benim okurken içim daraldı sen nasıl dayanıyosun bunlara ya?:gitme:Bence senin hatan ne biliyormusun hepsine kendini kullandırma ve laf söyleme hakkı vermişsin.Neden bu kadar ezdirdin ki kendini,eşin senin ona verdiğin değeri bence çok iyi biliyor,seni de çook seviyor ama aile gelince ortaya anladığım kadarıyla senden bu konuda çok taviz istenmiş ve sende kırmamak adına yutup oturmuşsun.Fakat şu yaşanan olaylar ne saygı ne de sevgi sınırları içinde değil tamamen terbiyesizlik.:oklava:Bırak ne halleri varsa görsünler ararlarsa soğuk bişekilde kısa kısa cümlelerle konuşup kapat (sizli-bizli)Bundan sonra da koy artık tavrını eşine de onlara da.Mesleğin elinde kimseye ihtiyacın yok çekme hasta ruhluların ağız kokusunu boşunakaydirigubbakcemile5

walla kusura bakmayın ama esınızde ıs yok. ınsan karısını bu kadar ezdırırmı?? esınızın aılesıne gelıncede 5 para etmezler. ama maalesef atsan atılmaz satsan satılmaz... bu ıslerde en dogrusu fazla bır araya gelmemek.telefonuda acın bakalım ne dıyecek yuzsuz??

esin ailesine < esim simdiye kadar size saygisizlikmi yapti, terbiyesizlikmi yapmi?annemin simdiye kadar yaptiklarina bile, benim annem oldugu icin ,saygisizlik etmemek icin sustu.sizler benim annem ve babamsaniz o da benim esim cocugumun annesi.sizde ona saygisizlik etmeyeceksiniz...> demeli. ayrica esine bir sor bakalim, senin ailen onun ailesinin yaptiklarini ona yapsalar ne yaparmis...seni bosar, bosamasa bile ailenin adini omur boyu ne kendisi anar nede sana andirirdi..

Evet canım aynı şeyleri senin ailen yapsaydı neler olurdu acaba bir düşün bakalım..O zaman değil 3 sene senin ailenin 1. gafında onlarla görüşmeyi keserdi eşin büyük olasılıkla.Peki kayınalidenlerle annenler bu konuları hiç konuşmadılarmı canım?

çok üzüldüm canım.bazı yaşadıklarım aklıma geldi.sana üzüldüm ama eşine de çok acıdım.iki arada kalmış.yapacağı hiç bişey yok.Allah yardımcın olsun.ama sakın ola ne tele cevap ver ne de bidaha onlarla görüş.boşuna kendini sıkıntıya sokma.bebeğinle ve eşinle birlikte mutlu bi ömür diliyorum.sabret,mutlaka herkes bigün pişman olcak yaptıklarından.ama sen elinden geldikçe muhatap olmamaya çalış

Ya bu kadar olan şeye rağmen halen eşin nasıl susabiliyor anlamıyorum...Tamam annesi ve babası olabilir;ama sen de eşisin,çocuğunun annesisin...Ve senin üzüldüğünü,ezildiğini göre göre bunu yapması gerçekten çok acı.Bence çok iyi olmuş canım onlarla görüşmemen..Aradıklarında da açma,,Zaten hangi yüzle arıyorlarsa...

Hiç muhatap olma şu saatten sonra canım
Sen evindesin,hayatına müdahele eden yok
Günahlarını almak istemem ama belki seni yine aynı girdabın içine çekmek istiyorlardır.
Bu konudaki duruşun ve tavrın net olsun.
Oğullarıyla görüşmekse dertleri görüşsünler ama sen mesafeni koru.
Hata yapabilir her insan,sonra hatasınıda anlayabilir
Ama sana yapılanın telafisi,telefonla aramak değil
Eğer pişman oldularsa düzeltmek için başka yollar denemeleri gerekiyor bana göre

sonuna kadar katılıyorum:1hug:

heyyyyyyyyyyyy kaynanalar rahat bırakın artık bu gençleri bıktık sizleri dinlemekten ne kıymetleri çocuklarınız var yeter artık siz hiç genç olmadınız mı? sizin kızınıza böle yapılsa bu edepsizliği yapabilcekmisiniz istermisiniz bunları sizin evladınızda yasasın hepiniz Allah'a can vereceksiniz gelinlerinde ana - baba evladı oldugunu untmayın
hele kayınpederler sizin bagırıp cagırmalarınız cok daha cirkin siz ne sanıosunuz kendinizi yeter artık susun oturun kösenizde kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Back
X