- 18 Mart 2017
- 25
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi kizcemlerle
-
ask bu olamazmerhaba kızlar. uzatmadan konuya geçeyim. yıllar süren bir ilişkim var çok çalkantılı. çok şey atlattık çok zorluk geçirdik. hastalık küslük maddiyatsızlık o bu şu demeden birbirimize hep kenetlendik. hem kendimizle hemde çevremizle mücadele ettik. ama öyle bir noktaya geldik ki dolduk artık çevremizle değilde kendi içimizde mücadele etmekten çok yorulduk. birbirimizden çok farklıyız hayattan beklentilerimiz olaylara bakışımız kişiliğimiz her şey çok zıt ama bu zıtlığın verdiği bi tutku vardır yaşayan bilir. şimdi gün içinde çok az konuşuyoruz belli sorunlar var ama çözemiyoruz. birbirimizden de kopamıyoruz çok aşığız aşk tutku heyecan hep kendini korudu ama evliliği düşününce de çok mantıklı gelmiyor. şimdi ben ne yapayım ayrılmak ölüm gibi geliyor ama beraber olmakta zulüm gibi
birbirimize o kadar zıt iki kişiyiz ki her şey kavga sebebi oluyor kavgasız gün geçmiyor ama hani kavgalarımızdan sonra hep birbirimize daha çok sarıldık hep daha iyi anlaştık. fakat son zamanlarda kör düğüm oldukNeden kavga ediyorsunuz?
sevdiğinin zararına bile bile katlanmak onunla mutsuzluğa bile razı olmak benimkisi. hep böyleydi ama benim kalbime dokunduğu sürece katlandım şimdi çok uzağız düzelecekse nasıl düzelir bitecekse nasıl biter?ask bu olamaz
bosaninsevdiğinin zararına bile bile katlanmak onunla mutsuzluğa bile razı olmak benimkisi. hep böyleydi ama benim kalbime dokunduğu sürece katlandım şimdi çok uzağız düzelecekse nasıl düzelir bitecekse nasıl biter?
merhaba kızlar. uzatmadan konuya geçeyim. yıllar süren bir ilişkim var çok çalkantılı. çok şey atlattık çok zorluk geçirdik. hastalık küslük maddiyatsızlık o bu şu demeden birbirimize hep kenetlendik. hem kendimizle hemde çevremizle mücadele ettik. ama öyle bir noktaya geldik ki dolduk artık çevremizle değilde kendi içimizde mücadele etmekten çok yorulduk. birbirimizden çok farklıyız hayattan beklentilerimiz olaylara bakışımız kişiliğimiz her şey çok zıt ama bu zıtlığın verdiği bi tutku vardır yaşayan bilir. şimdi gün içinde çok az konuşuyoruz belli sorunlar var ama çözemiyoruz. birbirimizden de kopamıyoruz çok aşığız aşk tutku heyecan hep kendini korudu ama evliliği düşününce de çok mantıklı gelmiyor. şimdi ben ne yapayım ayrılmak ölüm gibi geliyor ama beraber olmakta zulüm gibi
birbirimize o kadar zıt iki kişiyiz ki her şey kavga sebebi oluyor kavgasız gün geçmiyor ama hani kavgalarımızdan sonra hep birbirimize daha çok sarıldık hep daha iyi anlaştık. fakat son zamanlarda kör düğüm olduk
onsuzluk çok zor ölüm gibi dile kolay 7 yıl oldu ve çok kötü günlerimizde bile hep beraberdir her şeyi baş başa atlattıkBunun aşk olduguna emin misin? Oyle inanmak istiyosum sanki..
mantıklı geliyor çünkü bir anda 7 yılımı çöpe atamam ve tutku aşk hiç bitmedi 7 yıldaZıt olduğunuz için o kadar çekim var zaten.
Anlıyorum çünkü zitliga rağmen alışkanlık var tutku var ve kopamıyorsunuz. Ben de yakın zamanda böyle birseyi bitirdim 1 ay oldu iyi değilim ama onunlada iyi değildim.
Hayat öyle geçmez ama bence biraz uzak kalmayı deneyin.
evli değilim sorun da orada başlıyor artık iş ciddileşiyor ve ben evliliği düşününce aklımda çok soru oluştu yapabilir miyiz olabilir miyiz en çok aklıma takılan da hayattan beklentilerimiz farklı birbirimize ayak uydurabilir miyizayrılmak en mantıklısı.
bi arkadaşım boşanma aşamasında aynı sebepten; farklılıklar. üstelik çocuğu var.
merhaba kızlar. uzatmadan konuya geçeyim. yıllar süren bir ilişkim var çok çalkantılı. çok şey atlattık çok zorluk geçirdik. hastalık küslük maddiyatsızlık o bu şu demeden birbirimize hep kenetlendik. hem kendimizle hemde çevremizle mücadele ettik. ama öyle bir noktaya geldik ki dolduk artık çevremizle değilde kendi içimizde mücadele etmekten çok yorulduk. birbirimizden çok farklıyız hayattan beklentilerimiz olaylara bakışımız kişiliğimiz her şey çok zıt ama bu zıtlığın verdiği bi tutku vardır yaşayan bilir. şimdi gün içinde çok az konuşuyoruz belli sorunlar var ama çözemiyoruz. birbirimizden de kopamıyoruz çok aşığız aşk tutku heyecan hep kendini korudu ama evliliği düşününce de çok mantıklı gelmiyor. şimdi ben ne yapayım ayrılmak ölüm gibi geliyor ama beraber olmakta zulüm gibi
açıkcası düzeltmeyi çok istiyorum ama nasıl olur bilmiyorumHayırlisi neyse hep onu iste rabbimden bence bitir daha iyi olmuyorsa brak bence.
O zitlik sevgiliyken tadindan yenmez evliyken kan kusturur.merhaba kızlar. uzatmadan konuya geçeyim. yıllar süren bir ilişkim var çok çalkantılı. çok şey atlattık çok zorluk geçirdik. hastalık küslük maddiyatsızlık o bu şu demeden birbirimize hep kenetlendik. hem kendimizle hemde çevremizle mücadele ettik. ama öyle bir noktaya geldik ki dolduk artık çevremizle değilde kendi içimizde mücadele etmekten çok yorulduk. birbirimizden çok farklıyız hayattan beklentilerimiz olaylara bakışımız kişiliğimiz her şey çok zıt ama bu zıtlığın verdiği bi tutku vardır yaşayan bilir. şimdi gün içinde çok az konuşuyoruz belli sorunlar var ama çözemiyoruz. birbirimizden de kopamıyoruz çok aşığız aşk tutku heyecan hep kendini korudu ama evliliği düşününce de çok mantıklı gelmiyor. şimdi ben ne yapayım ayrılmak ölüm gibi geliyor ama beraber olmakta zulüm gibi
Dedigin gibi bi kenetlenme olsaydi ayrilik dusuncesinde olmazdin bence.. Aksine kopmus gibisiniz ve aliskanliktan dolayi korkuyosun gibi.. Bilemedimonsuzluk çok zor ölüm gibi dile kolay 7 yıl oldu ve çok kötü günlerimizde bile hep beraberdir her şeyi baş başa atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?