Ben ne yapayım?

merhaba dostlar :KK43: çok moralim bozuk üzgünüm. Geçenlerde konu açmıştım kısaca özetliyim sevdiğim adamın ailedi beni kabul etmiyordu boşanmış olduğum için ve oğullarına kız bulmuşlardı bi tane 18 yaşında.
Sevdiğim adam bana gep senden vazgeçmicrm kimseyi sevemem derken kızı görünce 180 derece bir dönüş yapmıştı ve beni heryerden engellemişti ben o zamanlarda çok acı çekiyordum içim içimi yiyordu ben ona okadar fedakarlıkyapmışlen onun beni böyle engellemesi zoruma gitmişti. Ama engelledi ve acımı içimde yaşıyordum artk evlenecek ve yalancıymış diyordum.engellemesi 3 gün sürdü sonra engeli kaldırdı ve beni özlediğini falan söyledi aradı beni biraz konuştuk ve başka bir kadınla konuştuğunu söyledi hem evleneceği kızla(ki ailesi tarafından mecbur evlendiriliyordu o hiç konuşmayacaktı kızla)hemde başka bir kadınla konuştuğunu söyledi.
Sonra bunun üzerine aynı gün ben onu her yerden engelledim çünkü o an ona verdipim değerin boşa olduğunu anladım çok sevmiştim ben onu.günlerce açmadım engeli 4günsonta falan bi numara aradı beni açtım oydu engeli kaldırmamı istedi yok dedim ısrar etti kaldırdım gel görüşelim konuşalım kıyma bize sensiz hayatımın hiç bir anlamı yokmuş anladım yokluğunda dedi ısrar etti bende gittim yanına konuştu bana gep aynı şeyleri söyledi o sıradada o evleneceği kız sürekli mesaj atıp atıp duruyordu aldım baktım telefonuna bir sürü resim yollamış ve fotoğrafların hepsi öpücüklü fotoğraf dedim bumu aile kıxı bulduğunuz daha görüşmeniz bir hafta oldu nasıl bunları sana yollıyor dedim bilmiyorum dedi ben onu istemiyorum ama mecburum evlenmeye dedi.
Ben görüşmeyi bitirdim ve engelledim onu tekrar ama işyerimi arayıp arayıp durdu tekrar açtım engeli konuştu aynı şeyleri evlenme ozaman diyorum sen bu kızla konuşmasan nerden böyle cesaret bulacak diyoruö madem sevmiyorsun evlenme diyorum. Ben onun sadece sorularına cevap veriyorum diyor ama kız ona bitanemmm diyor ben anlamadım arkadaşlar bu nasıl iş. Şuan gene engelledim okadar yalvarmalarından sonra yanlış yaptığımı düşünmüyorum.bana çok ağladı yalvardı içim acıdı ama affetmicem onu hiç bana hep yalan söyledi.

Engelleri kaldırın. Size mesaj yazdıkça "sen başkasıyla evleneceğini söylüyorsun, beni rahatsız etme" yazın. "Beni işyerinden arayıp durmaya hakkın yok. Beni rahatsız ediyorsun" yazın. Sonra da cevaplarıyla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma kararı çıksın da görsün gününü. Ondan sonra bir daha rahatsız ederse ceza alır. Size yaptıkları cezasız kalmamış olur. Hatta iyi bir avukata danışın. Başkasıyla evleneceğim diyerek bir yandan da devamlı rahatsız etmenin hukukta bir ceza karşılığı olmalı. Hem stalk ediyor hem başkasıyla evleneceğim diyor. Bir nevi psikopat.

Son düzenleme:
Allahin sevgili kulusun.. Bunlari sana yasatti ve gec olmadan gözlerini acti.. Taten bir evlilik gecirmissin.. Bundan sonra daha da dikkatli secmek zorundasin..saglam adimlarla saglikli adamlarla iliski kurman lazim.. Ne o adamdan ne ailesinden sana hayir gelir... Cok üzülürsün.. Aslinda o 18 yasindaki cocuga da üzüldüm ne yalan söyliim.. Öyle kurda yem olacak.. Önüne bak canim.. Sakin bir daha muhatap olmaz, o ins an ne aile gecindirir ne es olabilir, kendisi ZIP ZIP cekirge gibi.. Bir orda bir Burda.. O kizi da alir nikahina, sein de cepte.. Ohh ne alaaaa... Sakin kanma.. Sakin
Metresimi yapmak istiyordu beni değmezmiş hiç ona olan sevgim ve aşkım.allahından bulsun inşallah

Engelleri kaldırın. Size mesaj yazdıkça "sen başkasıyla evleneceğini söylüyorsun, beni rahatsız etme" yazın. "Beni işyerinden arayıp durmaya hakkın yok. Beni rahatsız ediyorsun" yazın. Sonra da cevaplarıyla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma kararı çıksın da görsün gününü. Herkese rezil olur. Ondan sonra bir daha rahatsız ederse ceza alır. Size yaptıkları cezasız kalmamış olur. Hatta iyi bir avukata danışın. Başkasıyla evleneceğim diyerek bir yandan da devamlı rahatsız etmenin hukukta bir ceza karşılığı olmalı. Hem stalk ediyor hem başkasıyla evleneceğim diyor. Bir nevi psikopat.
Eğer birdaha ararsa başka numaradan bu dediğinizi yapıcam

Öyle adamdan ne koca olur, ne kapıya paspas!!!

Hala engel diyorsun, aile zoru diyorsun, Sen SAF mısın Allah'ını seversen söyle?

Kim kime zorla bitanem, aşkım, vs... der. Kızı da kandırmış, kim bilir neler yaptı, neler neler anlattı.

Bir de başından evlilik geçmiş, daha temkinli olmanı ve böyle saçma adamlardan uzak durmanı öneririm.

Şaşırmadım böyleleri şeytana pabucunu ters giydirir
Mesela evleneceği kıza kötü laflar söylüyor
Ama kızla konuşuyor
Kız zaten çok hafif öpücüklü baştan çıkartıcı fotolar yollamış daha bir haftada.
Yani iki seviyesiz buldu birbirini
Ve benim istediğim tek şey ailesi kızoplan kız değilim boşandım diye beni hakir gördü gitsin kendine kendi gibi birini bulsun dedi yek isteğim o kızın kızoğlan kız çıkmaması

Adam zevkini bedavaya getirmek istiyorki, alacagi kizs daha cok alt in takabilsin diye.. O kiz diye ona yanasamiyacagini biliyoo.. Güzelim birak ne hali varsa görsün.. Ailesine sikayet edebilirmisin.. Sizin oglunuz etrafimda dolaniyor, uyarin yoksa savciliga basvurcam deyin.. Sonra da kenara cekil ve izle..

• Beğen
Reactions: anu
Öyle adamdan ne koca olur, ne kapıya paspas!!!

Hala engel diyorsun, aile zoru diyorsun, Sen SAF mısın Allah'ını seversen söyle?

Kim kime zorla bitanem, aşkım, vs... der. Kızı da kandırmış, kim bilir neler yaptı, neler neler anlattı.

Bir de başından evlilik geçmiş, daha temkinli olmanı ve böyle saçma adamlardan uzak durmanı öneririm.
Evet çok haklısınız daha dikkatli olmam gerekiyor :(
Kızla konuştuğunu ona güzel şeyler söylediğini biliyorum o tersini söylesede ben biliyorum

Adam zevkini bedavaya getirmek istiyorki, alacagi kizs daha cok alt in takabilsin diye.. O kiz diye ona yanasamiyacagini biliyoo.. Güzelim birak ne hali varsa görsün.. Ailesine sikayet edebilirmisin.. Sizin oglunuz etrafimda dolaniyor, uyarin yoksa savciliga basvurcam deyin.. Sonra da kenara cekil ve izle..
Dedim ailene gidicem bak dedim git lan dedi bırakmıyorum seni dedi.
Ama bugün en son konuştum ve seni azad ettim dedi bana akşamüzeri 5gibi bir daha işyerimi aramadı

Muhatap olma.. Hicbir sekilde muhatap olma.. Aksam üstü bes sunun surasinda 3 saat.. Bak surda 20 dakikadir sirf ben degil bir sürü arakadas aynisini söyluyor.. Egerki kendi bildigini okuyacaksan.. Siz ne düsünürseniz düsünün ben sansimi zorlicam dersin.. Bizde Burda parmaklarimiza kramp girene kadar ugrasmayalim canim..

Muhatap olma.. Hicbir sekilde muhatap olma.. Aksam üstü bes sunun surasinda 3 saat.. Bak surda 20 dakikadir sirf ben degil bir sürü arakadas aynisini söyluyor.. Egerki kendi bildigini okuyacaksan.. Siz ne düsünürseniz düsünün ben sansimi zorlicam dersin.. Bizde Burda parmaklarimiza kramp girene kadar ugrasmayalim canim..
Hayır hayır kesinlikle ben onun bukadar yalancı olduğunu gördükten sonra hiç devam edermiyim bir haftadır kaçıyorum ondan

Bu sekilde de devam et canim.. analar neler doguruyor.. Cikacak insallah seninde karsina birisi.. Sana deger verecek, ailesinin bu benim evlenecegim kadinim diyecek.. Sen yeterki dogru olandan sasma.. Allah yolunu acik etsin..

Mesela evleneceği kıza kötü laflar söylüyor
Ama kızla konuşuyor
Kız zaten çok hafif öpücüklü baştan çıkartıcı fotolar yollamış daha bir haftada.
Yani iki seviyesiz buldu birbirini
Ve benim istediğim tek şey ailesi kızoplan kız değilim boşandım diye beni hakir gördü gitsin kendine kendi gibi birini bulsun dedi yek isteğim o kızın kızoğlan kız çıkmaması
Tencere kapak olmuşlar boşver Allah'ından bulsun senden uzak olsun da ama lütfen taviz verme şu şeref yoksununa

Back
X